Skip to Content

Op paasvisite neem je een lekkere attentie voor Pasen mee!

Eindelijk mogen we weer massaal Pasen vieren. Na de afgelopen weken met mooi weer hoop ik dat we na het weerdipje van nu weer zonnige dagen gaan krijgen. Eindelijk weer met zijn allen bij elkaar op visite, geen regels meer hoeveel mensen je over de vloer mag hebben. Een knuffel en een zoen en natuurlijk neem je ook een lekkere attentie voor Pasen mee!

Being the Power Community

Attentie voor Pasen

Als wij op visite gaan met de paasdagen bij mijn familie of schoonfamilie neem ik altijd een attentie voor Pasen mee. Meestal is dat een voorjaarsbloeier of een grote bos tulpen. Wist je dat tulpen wel 24 uur zonder water kunnen trouwens? De ideale bloem om mee te nemen tijdens een lange autorit. In het plastic een paar uur in een vaas zetten dan trekt hij zich weer mooi recht en daarna kun je het plastic eraf halen!

Ook mijn blogteam krijgt een lekkere attentie voor Pasen. Zoals ze dat eigenlijk met de andere grote feestdagen ook krijgen. Een klein bedankje voor hun hulp en inzet en tomeloze creativiteit op het schrijven van informatieve en vermakelijke blogs.

Net zoals ik vorig jaar van chocoladebezorgd iets kleins bestelde zal ik dit jaar weer bestellen. Paaschocolade bestellen hoor ik je denken? Waarom dan niet gewoon een zak paaseieren. Sja, weet je die kan iedereen wel zelf kopen in de supermarkt. Juist de unieke prachtige paaschocolade van Chocoladebezorgd vind ik net dat extra tintje geven. Laat de standaard chocolade paaseitjes achterwege en verras vrienden en familie met een origineel en persoonlijk paas cadeau van chocolade. Het mooie is dat deze speciale dozen in de brievenbus kunnen en je dus ook iemand op afstand kan verrassen met deze handgemaakte bonbons. Dus mocht c of de griep of iets anders toch nog de boel ‘verpesten’ dan kun je het ook nog laten bezorgen!

Paaseieren en meer

Paasdagen met kinderen

Hoe ga jij de paasdagen eigenlijk vieren? Met jonge kinderen is het leuk om naar de kinderboerderij te gaan het paasweekend. Zij hebben namelijk ook een lekkere attentie voor Pasen bedacht. Op de meeste plekken zijn dan eieren verstopt die kinderen kunnen zoeken. Of dit echte eieren zijn die prachtig zijn versierd, of chocolade eieren dat weet ik niet. Zelf heb ik dit nog nooit gedaan namelijk, maar ik ken wel de enthousiaste verhalen van vrienden. Probeer het eens uit zou ik zeggen!

Wat natuurlijk altijd goed scoort is om een eigen versierde attentie voor Pasen mee te nemen van de kleinkinderen. Op onze blogs staan genoeg creatieve uitspattingen om thuis mee aan de slag te gaan. Wedden dat dat een lach brengt op het gezicht van opa en/of oma?

Heb je geen kinderen dan kies je wellicht nu voor de paaschocolade van chocoladebezorgd. Je kunt kiezen uit een doos met 15 of 21 met de hand gemaakte bonbons. Dat wordt smikkelen en nu maar hopen dat de gastvrouw of gastheer ook aan samen delen doet 🙂 Tip bestel gewoon ook een doos voor jezelf mee. Mijn blogteam vond de chocolade vorig jaar heerlijk!

Neem jij altijd een lekkere attentie voor Pasen mee of kies je voor iets fleurigs?

Winactie lekkere attentie voor Pasen van Chocoladebezorgd

lekkere attentie voor Pasen

Namens chocoladebezorgd mag ik een paasbox weggeven. Om op tijd de doos binnen te laten zijn loopt deze winactie voor de verandering maar 1 week. Doe dus snel mee en scoor punten bij je familie of vrienden door een lekkere attentie voor Pasen mee te nemen!

  • Gefeliciteerd Suzette

reageer snel om de chocolade op tijd in huis te hebben!

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jooske

Tuesday 12th of April 2022

Heerlijke bonbon box om te smikkelen. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd toch? Dit wil ik echt graag meemaken!

Sandra

Sunday 10th of April 2022

1e paasdag komt zoals elk jaar mijn moeder lekker bij ons gourmetten, ik voel als toetje een lekker kopje koffie met een chocolaatje aankomen!

Annemieke Bosdijk

Friday 8th of April 2022

Deze chocolaatjes zien er wel heel aantrekkelijk en feestelijk uit. Met de Pasen krijg ik mijn ouders en schoonouders over met de brunch. Dan heb ik nog wat lekkers voor bij de koffie na de brunch. Voor een lekker chocolaatje is altijd nog wel plek.

Jojanneke

Friday 8th of April 2022

Ik als chocolade-fan ga met Pasen op bezoek bij een andere grote chocolade-fan: mijn moeder. En ik ben ook nog jarig met Pasen, dus dat is extra feestelijk 😉

Roy

Friday 8th of April 2022

Ik doe mee, leuk om mijn vader mee te verrassen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.