Op paasvisite neem je een lekkere attentie voor Pasen mee!

Eindelijk mogen we weer massaal Pasen vieren. Na de afgelopen weken met mooi weer hoop ik dat we na het weerdipje van nu weer zonnige dagen gaan krijgen. Eindelijk weer met zijn allen bij elkaar op visite, geen regels meer hoeveel mensen je over de vloer mag hebben. Een knuffel en een zoen en natuurlijk neem je ook een lekkere attentie voor Pasen mee!

Being the Power Community

Attentie voor Pasen

Als wij op visite gaan met de paasdagen bij mijn familie of schoonfamilie neem ik altijd een attentie voor Pasen mee. Meestal is dat een voorjaarsbloeier of een grote bos tulpen. Wist je dat tulpen wel 24 uur zonder water kunnen trouwens? De ideale bloem om mee te nemen tijdens een lange autorit. In het plastic een paar uur in een vaas zetten dan trekt hij zich weer mooi recht en daarna kun je het plastic eraf halen!

Ook mijn blogteam krijgt een lekkere attentie voor Pasen. Zoals ze dat eigenlijk met de andere grote feestdagen ook krijgen. Een klein bedankje voor hun hulp en inzet en tomeloze creativiteit op het schrijven van informatieve en vermakelijke blogs.

Net zoals ik vorig jaar van chocoladebezorgd iets kleins bestelde zal ik dit jaar weer bestellen. Paaschocolade bestellen hoor ik je denken? Waarom dan niet gewoon een zak paaseieren. Sja, weet je die kan iedereen wel zelf kopen in de supermarkt. Juist de unieke prachtige paaschocolade van Chocoladebezorgd vind ik net dat extra tintje geven. Laat de standaard chocolade paaseitjes achterwege en verras vrienden en familie met een origineel en persoonlijk paas cadeau van chocolade. Het mooie is dat deze speciale dozen in de brievenbus kunnen en je dus ook iemand op afstand kan verrassen met deze handgemaakte bonbons. Dus mocht c of de griep of iets anders toch nog de boel ‘verpesten’ dan kun je het ook nog laten bezorgen!

Paaseieren en meer

Paasdagen met kinderen

Hoe ga jij de paasdagen eigenlijk vieren? Met jonge kinderen is het leuk om naar de kinderboerderij te gaan het paasweekend. Zij hebben namelijk ook een lekkere attentie voor Pasen bedacht. Op de meeste plekken zijn dan eieren verstopt die kinderen kunnen zoeken. Of dit echte eieren zijn die prachtig zijn versierd, of chocolade eieren dat weet ik niet. Zelf heb ik dit nog nooit gedaan namelijk, maar ik ken wel de enthousiaste verhalen van vrienden. Probeer het eens uit zou ik zeggen!

Wat natuurlijk altijd goed scoort is om een eigen versierde attentie voor Pasen mee te nemen van de kleinkinderen. Op onze blogs staan genoeg creatieve uitspattingen om thuis mee aan de slag te gaan. Wedden dat dat een lach brengt op het gezicht van opa en/of oma?

Heb je geen kinderen dan kies je wellicht nu voor de paaschocolade van chocoladebezorgd. Je kunt kiezen uit een doos met 15 of 21 met de hand gemaakte bonbons. Dat wordt smikkelen en nu maar hopen dat de gastvrouw of gastheer ook aan samen delen doet 🙂 Tip bestel gewoon ook een doos voor jezelf mee. Mijn blogteam vond de chocolade vorig jaar heerlijk!

Neem jij altijd een lekkere attentie voor Pasen mee of kies je voor iets fleurigs?

Winactie lekkere attentie voor Pasen van Chocoladebezorgd

lekkere attentie voor Pasen

Namens chocoladebezorgd mag ik een paasbox weggeven. Om op tijd de doos binnen te laten zijn loopt deze winactie voor de verandering maar 1 week. Doe dus snel mee en scoor punten bij je familie of vrienden door een lekkere attentie voor Pasen mee te nemen!

 • Gefeliciteerd Suzette

reageer snel om de chocolade op tijd in huis te hebben!

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

59 reacties

 1. Een heerlijke verwennerij voor mijn moeder die sinds kort in het verzorgingshuis woont Hier maak ik haar vast helemaal happy mee

 2. Ik doe mee voor Ria, de van mijn moeder. Niets is haar teveel en haar verras ik graag met deze overheerlijke luxe bonbons voor Pasen van chocoladebezorgd.nl.

 3. Eerlijk is eerlijk: die gaat hier echt de deur niet uit! Samen met de kinderen en mijn vrouw als we een leuke paasfilm kijken (“Hop” of zo) een “sjiek chocolaatje” erbij! 😉

 4. Ik doe mee voor Ria, de mantelzorgster van mijn moeder. Niets is haar teveel en haar verras ik graag met deze overheerlijke luxe bonbons voor Pasen van chocoladebezorgd.nl.

 5. Zou graag winnen om mijn ouders te geven, ga ik met Pasen samen met man en kinderen deze lekkernij weg brengen. Ze verdienen het, zijn bijna 52 jaar getrouwd en altijd behulpzaam.

 6. Oeh, lekker! Deze box neem ik graag mee naar mijn lieve oude oma van 99… haar eetlust is niet meer op en top, maar chocolade gaat er nog altijd goed in! 🙂

 7. Ik doe heel graag mee! Eindelijk komen mijn ouders en broers/zussen weer eens hierheen met de Paasdagen. Zulke lekkere chocolade komt dan zeker goed van pas. Samen delen verhoogt de vreugde

 8. Mijn dochtertjes en ik gaan bij oma op bezoek. Haar gezondheid is niet zo best, ze wacht op 2 operaties. Dus superfijn dat we met de hele familie bij haar op bezoek kunnen met Pasen. En die heerlijke doos bonbons, speciaal voor haar, zou het extra bijzonder maken. Dus ik maak graag kans, volg jullie beiden op insta.

  • Ik doe graag mee om de chocolaatjes cadeau te geven aan mijn man. Dat heeft hij zeker verdiend na afgelopen periode

 9. Hoi ik doe mee voor Amber mijn lieve dochter die zaterdag 18 jaar wordt. En mij in de corona tijd gigantisch geholpen heeft. Ze is geboren met Pasen💜🐣

 10. Mijn oudste zus is 2 weken geleden aangereden en na 2 weken ziekenhuis ( met 2 operaties gebroken schouder en knie) is ze vandaag in een verzorgingshuis geplaatst om te revalideren.
  Ze is gek op chocolade, dus daar zal ze heel blij mee zijn.

 11. Wauwwww wat een leuke paasactie zeg ik zou hier mee mijn schoonouders blij mee maken uit naam van hun kleindochter want ze gaat daar voor het eerst logeren.

 12. Voor bij mezelf thuis. Iedereen eet toch altijd hier dus krijgen ze ook wat lekkers voor bij de koffie.

 13. Wat een heerlijk cadeau! Daar gaat oma vast héél blij mee zijn (en vooruit haar kleinkinderen helpen haar vast graag met opeten 😉 )

 14. WOOH Wat een super leuk en heerlijk cadeau is dit om te krijgen en helemaal om het dan weg te kunnen geven aan de 2 allerliefste mensen, mijn ouders. Wat zou ik ze graag hiermee willen verrassen!!

 15. O Ellen, wat een heerlijke verwennerij zo’n doos met chocolade.
  Daar wil ik graag mijzelf mee verrassen , na zo’n lange tijd van thuiszitten.
  Met pasen zet ik natuurlijk de box ook op tafel, zodat iedereen kan meesnoepen.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 16. Wij gaan fijn Pasen vieren bij ons Zeeuwse vrienden. Ik neem graag mijn man mee, anders moet ik met de fiets en dan is 85 km me toch te ver …… Ik denk dat onze vrienden dit een heerlijke en originele verrassing zullen vinden. Fijne Paasdagen!

 17. Heerlijk daar wil ik wel samen met de kinderen en kleinkinderen van genieten. Wij zijn allemaal gek op chocolade

 18. Wat een leuke en vooral lekkere box. Ik zou deze cadeau doen aan mijn oma. Ze is 98 jaar en zegt altijd dat ze niets hoeft. Maar ik weet dat het een snoeperd is dus dit zal ze zeker lekker vinden.

 19. Ik neem eigenlijk altijd wel iets van chocolade mee met pasen als ik mijn ouders bezoek. Dit jaar is het extra speciaal want mijn moedertje is op 2e paasdag jarig dus dan zou dit wel een extra leuk cadeautje voor haar zijn.

 20. Oohh wat een heerlijke verrassing is het om deze bonbons mee te nemen. Ik ga deze Pasen op bezoek bij mijn broer en zijn zwangere vrouw. Zij heeft het lastig deze zwangerschap qua misselijkheid, maar chocolade vrolijkt iedere zwanger en dus ook haar op. Het lijkt me super leuk om haar dus hiermee op te vrolijken!

 21. Dat ziet er heerlijk en gezellig uit! Ik zou ze schenken aan mijn schoonmoeder, heerlijk voor bij de paaskoffie 🙂

  • Dat zou te gek zijn voor mijn lieve dochter, dus ik laat hem thuis bezorgen als verrassing voor haar. Ze is gek op chocolade en probeert altijd van alles uit. Ze is de liefste zus en dochter en geeft altijd alles weg, dus leuk om haar ook eens extra te verwennen!

 22. Wat leuk dit! Hier zou ik graag mijn vriendin mee verrassen! Die houdt wel van chocolade en Pasen is een mooi moment om haar te verwennen!

 23. Jum jum, ik zou ze graag met Pasen meenemen naar mijn lieve ouders, die om allerlei redenen de allerbeste ouders voor mij zijn! En mocht ik er dan zelf een of twee mogen proeven, dan zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen 🙂

 24. Wij ontbijten altijd op 1e paasdag bij opa en oma en daarna gaan de kinderen eieren zoeken. Dit zou zeker een leuke attentie zijn voor mijn ouders, uiteraard helpen we met het opeten ervan 😉

 25. Met mijn vriendin doe ik 21 dagen zonder suiker. En we hebben het zo gepland dat we net voor de pasen klaar zijn. Zodat we gezellig met onze gezinnen weer een leuk mee kunnen doen met de brunch. Leuk om haar dit pakket te sturen. Als je dan weer suiker mag dan moet het ook te moeiten waard zijn.

 26. Ik doe graag mee voor mijn buren, die twee kleine meisjes en een pasgeboren jongentje hebben. Zou leuk zijn om ze met zo’n fijne chocolade paasei doos te kunnen verrassen.

 27. Wat een lekkere winactie! Ik doe mee voor mijn moeder, ze is dit jaar ook nog eens jarig op eerste Paasdag. Dubbel feest dat om zo’n leuke verrassing vraagt.

 28. ik doe graag mee. wat een verwennerij! ik zou ze graag met mijn demente moeder opeten, ze kan daar zoooo van genieten.

 29. Oh wat een leuke actie! Bedankt daarvoor. Ik maak graag kans maar niet voor mezelf maar voor mijn lieve ouders die altijd voor mij en anderen klaarstaan met tijd, aandacht, appjes, kaartjes, belletjes, hulp, steun etc etc.
  Ze zijn al gepensioneerd maar doen nog van alles als vrijwilligers.

  Ze maken zich ook zorgen om mijn gezondheid en dat vind ik heel erg naar en daarom zou ik hen graag verrassen!

  Hartelijke groet Maartje (Maartje.1234 op insta)

 30. Ik doe graag mee ons zoontje van 4 is dol op pasen en we hebben het huis versierd, deze lekkere attentie zou hem zeker verrassen 🙂

 31. Ik doe mee voor mijn dochter van 12 die mijn jeugdmantelzorger is. Zij verdient wel een leuke Pasen.

 32. Ik als chocolade-fan ga met Pasen op bezoek bij een andere grote chocolade-fan: mijn moeder. En ik ben ook nog jarig met Pasen, dus dat is extra feestelijk 😉

 33. Deze chocolaatjes zien er wel heel aantrekkelijk en feestelijk uit. Met de Pasen krijg ik mijn ouders en schoonouders over met de brunch. Dan heb ik nog wat lekkers voor bij de koffie na de brunch. Voor een lekker chocolaatje is altijd nog wel plek.

 34. 1e paasdag komt zoals elk jaar mijn moeder lekker bij ons gourmetten, ik voel als toetje een lekker kopje koffie met een chocolaatje aankomen!

 35. Heerlijke bonbon box om te smikkelen. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd toch? Dit wil ik echt graag meemaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.