Shoplog paasspullen bij de Action

Soms ga je voor iets naar een winkel en dan kom je met een tas vol met andere dingen weer terug thuis. Herkenbaar? Mij overkomt het regelmatig en vooral als ik de Action inloop.  Ik shopte in elk geval een tas voor paasspullen bij de Action!

Paasspullen bij de Action

Paasspullen bij de Actionaction pasen

Vorig jaar had ik ook al zoveel paasspullen bij de Action gekocht en nu zag ik sommige dingen liggen die hetzelfde waren, maar ook heel veel nieuwe spullen die ik echt niet kon laten liggen hoor! (Heb ik nou alleen ik dat probleem of is het herkenbaar 😀 )

Om te verkleden en te spelen

Action Pasen

Ik zag deze super schattige tasjes en diademen met konijnen oren liggen en nam gewoon alle kleuren mee die ik zag. Ja ik heb echt een meidenclub thuis dus die kunnen hier straks weer mooi uren mee spelen en zoet zijn! Spullen in tasjes doen is echt iets voor peutermeiden.

action pasen

Op de valreep nam ik toch ook nog deze kleine schattige mandjes mee. Ik heb tenslotte ook wel eens 6 kinderen rondlopen en dan hebben ze er elk tenminste eentje 😉

Led verlichting Pasen

Action Pasen

Deze schattige eieren kon ik ook niet laten liggen. De kinderen zijn hier dol op die kleine Led verlichting lampjes die ik vaak in de vensterbank heb staan. Als het een beetje donker is mogen ze het altijd aan doen en het staat natuurlijk ook gewoon gezellig in je vensterbank in de avond!

Ze hebben trouwens ook leuke paaseieren led slingers liggen. Maar ik ben bang dat manlief gaat gillen als ik dat OOK nog meenam haha

Om te knutselen

Natuurlijk nam ik ook weer nieuwe knutselspullen mee. Nu heb ik nog veel liggen van vorig jaar, maar onderstaande items kon ik toch niet laten liggen.

Nepeieren

action pasenaction pasen

Ik zag dit doosje liggen en dacht die neem ik mee. Ze lijken mij erg geschikt om te schilderen en tussen de andere echte gekookte eieren te leggen als fop-ei! Oei wat zullen wij de ouders eens laten lachen met de Pasen dit jaar 🙂

Foamstempels Lente / Pasen

Action Pasen

Hier lagen meer soorten van, maar 3 vond ik wel voldoende. Er staan verschillende patronen op waardoor ze niet alleen voor Pasen, maar ook gewoon voor de Lente geschikt zijn. Er zit een stempelkussen bij waar de foamstempel op past! ( Daar zal mijn collega gastouder erg blij mee zijn 😉 )

Stickers Pasen

Action Pasen

Als laatste kocht ik nog deze paasspullen bij de Action. 2 vellen met raamstickers ook iets wat ik altijd probeer te hebben in de thema’s en seizoenen waar ik mee werk. Ik woon in een straat waar veel schoolkinderen doorheen lopen en die kinderen, maar ook jonge kinderen blijven vaak even staan bij ons raam om naar al die leuke stickers te kijken.

action pasen

Verder kocht ik nog gewone stickers en een knutselsetje zodat de kinderen weer volop kunnen knutselen. Van vorig jaar heb ik ook nog wat spullen liggen dus als het goed is kan ik er dit jaar weer tegenaan om mooie knutselwerken voor de Pasen te maken met de gastkinderen.

Decoratie Paasspullen bij de Action

action pasen

Deze schatjes kon ik echt niet laten liggen! Ze zien er zo schattig uit om neer te zetten. Ik hoop dat de gastkindjes er een beetje van af blijven dat ze ook mooi blijven haha We gaan het meemaken.

action pasen

 

Dit wollige houten schaapje vond ik te schattig om te laten staan. Ze hebben ook kippen en konijnen, maar met dit lammetje/schaapje kan ik gewoon de hele lente laten staan. Kippen en Konijnen horen toch meer bij de Pasen echt. action pasen

En tot slot deze houten hangers. Ze zijn denk ik wat zwaar om op te hangen, dus ik twijfel nog of ik de touwtjes eruit ga knippen. Maar dat zien we over een paar weken wel!

 

Kom jij ook wel eens met meer thuis dan de bedoeling was?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

3 Responses

  1. Jazeker! En al helemaal bij de Action. Ik vind dat je leuke spullen hebt gekocht. Zo komt de Paassfeer er wel in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.