Pasen met Huey de Haas – een heerlijk zachte knuffel

Ik ben verliefd! En zijn naam is Huey…. Deze Pasen breng ik door met Huey de Haas! Een superschattige, lieve en zachte knuffel van het merk Bunnies By The Bay. En ik verwacht dat de kleuters uit mijn klas Huey ook geweldig gaan vinden, daarom gaat hij binnenkort mee naar de klas! En lees snel verder, want jij kunt ook een Huey de Haas winnen!

Pasen met Huey de Haas

Een project voor pasen met Huey de Haas

Dit jaar gaan wij in mijn kleuterklas namelijk 2 volle weken aan de slag met het thema Pasen. Ik vind dat altijd een heerlijk thema om met de kinderen over bezig te zijn. Dit jaar haal ik een oud project uit de kast. Volgens mij komt dit project zelfs uit de jaren 80…. Ik heb dit echt al jaren geleden voor het eerst gebruikt en elk jaar als we ermee aan de slag gaan, vinden de kinderen het geweldig!
Het gaat over een paashaas, die een kuikentje vindt. Dat kuikentje is helemaal alleen en weet niet waar hij bij hoort. Maar er worden nog 4 eieren gevonden, die in de dagen daarna allemaal één voor één uitkomen. Elk kuikentje heeft zijn eigen karakter. Ze gaan proberen te ontdekken waar ze nu eigenlijk vandaan komen. En die paashaas, die heet in het verhaal Orrie. Maar dit jaar zullen we in de klas Pasen vieren met Huey de Haas!

Verliefd op Huey de Haas

Huey is namelijk een superschattige, lieve en hele zachte knuffel. Ik weet zeker dat als ik Huey de rol van Orrie de paashaas laat vertolken, de kinderen nog meer op zullen gaan in dit verhaal. Want met Huey de Haas kunnen we het verhaal ook echt uit gaan spelen! Huey is van het merk ‘Bunnies By The Bay‘. Al eerder heeft Joyce een keer een knuffel van dit merk mogen reviewen, en stiekem was ik toen wel een beetje jaloers. Maar nu was daar dan Huey! Toen Huey uit de doos kwam was mijn dochter van 8 meteen onder de indruk. Hoewel dit knuffels zijn die ook heel goed aan baby’s en peuters gegeven kunnen worden, was mijn dochter er helemaal weg van! (en ikzelf ook). Daarom vroeg ze ook meteen: ‘Mag ik deze knuffel hebben als jullie hem in de klas niet meer nodig hebben na de Pasen?’ Ik denk dus dat we met de paasdagen zelf Pasen vieren met Huey de Haas. Als het aan mijn dochter ligt in ieder geval wel!

Knuffels van een fantastische kwaliteit

Wist je dat het merk Bunnies by the Bay al sinds 1986 bestaat? En al die jaren levert dit merk al topkwaliteit. Je ziet meteen als je een knuffel van dit merk in handen hebt, dat je een knuffel van hoogwaardige kwaliteit in handen hebt. Of je nu met Pasen met Huey de Haas knuffelt, of op een ander moment van het jaar met één van de schattige andere knuffels van dit merk, ze zijn allemaal té leuk. Het merk heeft ook als filosofie dat de producten zijn ontworpen om liefde, comfort en veiligheid te brengen voor de allerkleinsten. En dat maakt deze knuffels ook een ontzettend mooi kraamcadeau! Zie jij deze schattige knuffels al op een babykamertje staan?
Huey de Haas is 20 centimeter groot en heerlijk zacht. Zijn haartjes zijn net wat langer en zijn staartje is gemaakt van een zacht pluizig materiaal. De oren zijn wat verzwaard, zodat deze ook mooi blijven hangen. Maar vooral de wangetjes vind ik heel schattig, die zijn een beetje roze!

Pasen met Huey de Haas

De vriendjes van Huey de Haas

Wij gaan in de klas Pasen vieren met Huey de Haas, maar er zijn nog veel meer vriendjes van Huey! En nu ik Huey heb, wil ik stiekem ook zijn vriendjes wel hebben! Deze knuffels zijn fantastisch om als verjaardagscadeautje te geven, maar ook in de klas kan ik deze heel goed inzetten. Want de kinderen in mijn kleutergroep spelen heel graag met knuffels. Bij het thema Pasen zijn er nog veel meer vriendjes van Huey de Haas die meer dan welkom zijn in onze klas. Zo zijn er bijvoorbeeld zijn konijnenvriendjes Herby en Harly. Net zo schattig, maar dan in een andere kleurstelling. Nieuw dit jaar is het té lieve kuikentje Roly-Poly. En verder zijn er bijvoorbeeld nog lammetjes, een varkentje, kippen en een haan. Het liefst zou ik heel deze collectie wel voor mijn Paasproject gebruiken!

Pasen met Huey de Haas

Spelen met knuffels in de kleuterklas

Mijn jongste dochter heeft een flinke verzameling knuffels. Elke knuffel is haar even lief, en er is altijd plek voor nog meer knuffels. Alle plankjes op haar kamer zijn bezet door haar knuffelcollectie. En zij is niet de enige, want heel veel kinderen vinden knuffels fantastisch en kunnen deze niet weerstaan. Knuffels geven kinderen een gevoel van veiligheid en kunnen steun bieden als het even spannend is. Maar knuffels zijn ook heel goed voor de creativiteit en de fantasie! In de kleuterklas kun je knuffels dan ook op verschillende manieren inzetten.

Ik gebruik zelf vaak handpoppen of knuffels bij het aanbieden van een activiteit in de kring. Dit zorgt meteen voor een enorme betrokkenheid. Kinderen gaan ook echt tegen de knuffel praten! Dit paasproject ga ik Huey de Haas dan ook inzetten om het verhaal te vertellen in de kring. Ook kun je knuffels heel goed gebruiken bij het maken van een verteltafel. De kinderen kunnen dan het verhaal naspelen met de knuffels. Daarnaast kun je knuffels ook goed inzetten in de huishoek. Daar ontstaan dan de leukste verhalen! Het gebruik van knuffels in de klas stimuleert de creativiteit, woordenschat, fantasie en de samenwerking.

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

47 reacties

 1. Wij hebben een druk paasweekend! We vieren de verjaardag van onze 2 oudste kinderen en de oudste is ook ‘echt’ jarig. Eindelijk naar een 2 jaar lang uitgesteld concert van mijn favoriete band rn natuurlijk: paaseieren zoeken! Mijn kinderen noemen Pasen niet voor niets ‘Paashaas’ 😅

 2. Wat een lieve knuffel.
  De kleinkinderen en kinderen komen voor een paasbrunch en dan gaan we ook paaseitjes zoeken in de tuin Gezellig!

 3. Wat een leuke knuffel die zou heel mooi van pas komen voor in het paasmandje van onze pasgeboren kleinzoon Mexx! De andere kleinkinderen krijgen een mandje met chocolade lekkers van mij!

 4. Wat een super schattige knuffel, mn dochter Sannah zou deze helemaal geweldig vinden!
  Pasen vieren wij heerlijk met familie, lekker samen paasbrunchen en natuurlijk mag het eieren zoeken niet ontbreken!!

 5. Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter, die wil dit haasje vast graag knuffelen.
  Met de Pasen geven wij altijd een grote Paashaas van chocolade aan de kleinkinderen, dat doen we als traditie elk jaar.
  Die komen ze met de Pasen zelf ophalen, zo leuk!
  Ik heb om privéredenen geen Soc. Media, maar volg wel bloglovin..

 6. Wauw wat een super leuke winactie , ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha. Mijn instagram account is dientjuhvanos

 7. Wat lief zeg 😀
  Hier na 2 jaar heerlijk weer een paasbrunch met het hele gezin dus met zo’n 15 personen. Daarna gaan we meestal naar een kinderboerderij of speeltuin. Of kijken we naar de koeien die voor het eerst weer het weiland in mogen !

 8. Wij gaan dit lange weekend klussen, uiteraard mogen de kinderen eieren zoeken maar voor de rest gebruiken wij de tijd om onze verbouwing verder te doen

 9. Helemaal leuk ! Ik maak graag kans en heb alle extra stappen gedaan.
  Met de paasdagen geniet ik van heerlijk eten en van goed gezelschap

 10. Dit zou een hele leuke verrassing zijn voor mijn zwangere schoondochter. Het is haar zo gegund na het slechte nieuws dat ze vorig jaar met Pasen kreeg dat ze dit jaar een vrolijk Paasfeest kan vieren

 11. We gaan chocolade eitjes zoeken in de woonkamer, die ik er verstopt heb. Ik bak een stapel pannenkoekjes. De kids kunnen me helpen in het beslag te roeren. We verven natuurlijk hardgekookte eitjes. Gaan een kleine wandeling maken met zijn viertjes om naar de bloemmetjes die opkomen te kijken. Verder gewoon zoals altijd genieten met elkaar. Heel simpel en super gezellig toch?! Volg je en de kleine giraf allebei op insta.

 12. Mijn plannen deze Paasdagen; eitjes verstoppen, brunch, eitjes ‘zoeken’ met de kleine en daarna de buit samen opeten!

 13. Wat een heerlijke knuffel om te zien die gaat straks overal mee naartoe. Hij is te schattig om niet geknuffeld te worden.

 14. Heerlijk brunchen met de familie en met mooi weer lekker naar buiten en wandelen en dan op een terrasje zitten en genieten van alles en iedereen.

  • Wat een geweldige haas! Ons paasweekend met onze 9 kleinkinderen staat in het teken van de oorlog en het goede doel. Onze kleinkinderen gaan met ons spulletjes maken en verkopen voor de Oekraïne.
   Wat zou deze Paashaas een mooie hoofdprijs zijn!

  • Een heerlijk ontbijt met Pasen met de familie, genieten van eitjes 😊😊, en tweede Paasdag een rondvaart 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

 15. Paaseieren zoeken en eten vinden onze kids geweldig maar knuffelen staat toch nog steeds boven aan het lijstje

 16. we hebben nog geen plannen gemaakt maar verstop altijd chocoeitjes voor mijn meisje en we doen een paaslunch en voor de rest kijken we meestal wel even.

  Deze knuffel zou mijn dochter heel erg lief vinden en past zeker nog bij haar in bed

 17. Mijn dochter keek net mee en riep meteen, wat schattig die wil ik ook! Mooie lange en zo te zien zachte oren. Wij gaan ontbijten bij opa en oma en daarna eieren zoeken in de tuin, en het is extra feest want opa is ook nog eens jarig!

 18. Mijn plannen voor pasen, is het paasontbijt waar iedereen erg van geniet, toch speciaal en anders dan anders. Versier dan de hele tafel en het huis en daarna zoals altijd en daar verheugen ze zich op… de eieren koken, het daarna samen beschilderen of kleuren met stiften om vervolgens te verstoppen in de tuin. Het zijn de kleine dingen waar het om gaat maar het gevolg en de beleving, straks voor hun herinnering is enorm. In de avond na het paasvuur kijken en daarna terug na onze 3 vlaamse big ear nijnen en dat zijn onze lust en ons leven en daarom wil ik mijn kinderen deze nijn knuffel geven zodat we samen nog meer mooie momenten mogen beleven

 19. Met de Paasdagen heb ik een weekendje weg geboekt. Mezelf even laten verwennen met een paasontbijt en heerlijke paasdiners in plaats van het zelf te doen. Voor het zover is eerst nog een Paasdiner op 1 april, een Paaslunch op 9 april en een paasbingo op 13 april voor onze gasten verzorgen. Daarna tijd voor mezelf voor het Paasweekendje weg. Van mij mag Huey de Haas met mij mee, want dan kunnen we alvast dikke maatjes worden. Ik zou hem graag inzetten bij mijn werk met de kindjes zodat ze alles tegen Huey kunnen zeggen en hij mag mij dan ook helpen met het begeleiden van hen.

 20. Wat een ontzettend schattig en zacht Haasje is Huey! Wij gaan met Pasen kijken of zijn collega eieren heeft verstopt in onze tuin!

 21. ’s Ochtends een lekker ontbijtje, dan de (choco) eieren zoeken. In de middag een lekker paaswandeling gaan maken. Als het weet het toe laat ergens een ijsje gaan eten.

 22. ik ga aan het werk in de gehandicapten zorg. daar een leuke dag hebben met de bewoners en dan samen met leuks doen met de fam en op tweede paasdag gaan we samen notenschieten

 23. Wij gaan paasontbijten met de oma’s, eieren zoeken met ons neefje en samen gezellig naar het Paasvuur. Daar mag dit schattige konijntje graag onderdeel van uit maken hoor! 😀

 24. Met Pasen gaan we lekker een paasontbijt eten. Hoe leuk zou het zijn om mijn dochter dan ook blij te maken met een knuffel.

 25. Oeh dit is een winactie die op het lijf van mijn dochtertje is geschreven!
  Zij is niet een poppenmoeder, maar een echte dierenmoeder! De dierenarts is hier een terugkomend rollenspel!😍 Ze zou dolgraag nog een diertje willen verzorgen! Fingers crossed 🍀Hier verstoppen we elk jaar de paaseieren in de tuin en maken we er echt een sport van om het beste verstopplekje te zoeken! 😁

 26. Eindelijk weer eens met de familie pasen vieren. Al is mijn eigen dochter er niet bij, die is op paaskamp met wedstrijdzwemmen. Wat zou deze knuffel leuk zijn om te gebruiken in mijn kleutergroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.