Skip to Content

Meisjesschoenen, een musthave waar ik geen genoeg van krijg

Mijn zoon is lekker makkelijk en heeft maar twee paar schoenen. Maar sinds mijn dochter is geboren zie ik zoveel leuke schoenen. Meisjesschoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Met als gevolg een hele kast vol schoenen voor mijn dochter. Hopelijk ben ik niet de enige en kan ik jullie overtuigen dat meerdere schoenen voor meisjes echt een must is.

meisjesschoenen fiets
foto van Shoesme

Verschillende meisjesschoenen

Ooit begon ik met schattige slofjes, maar inmiddels heeft mijn dochter genoeg schoenen om een auto mee te vullen. En het erge is, zij is misschien nog wel gekker op schoenen dan ik. Je hebt ook zoveel verschillende meisjes schoenen. Voor elk outfit is er wel iets te vinden. Wat dacht je van een laarsjes onder die te gekke jurk of een sneaker onder een spijkerbroek? Daarnaast zijn ballerinaatjes ook een musthave. En vergeet zo’n mooi sandaaltje niet. Je begrijpt mij vast. De schoenen voor meisjes zijn gewoon te leuk om te laten liggen.

Voor elk outfit een schoen

Ik had verschillende slofjes voor haar, maar toen ze begon met lopen kwamen de eerste meisjesschoenen. Ik vond het belangrijk dat ze goed zaten, want als je begint met lopen moet je soepele schoenen hebben waar je toch genoeg stevigheid bij krijgt. Toen ze groter werd, kreeg ze een mening en was ze erg duidelijk in wat ze wel en niet aan wilde. Daarnaast droeg mevrouw geen sneakers onder haar jurkjes, want dat hoorde niet. Pas toen ze zag dat je ook hele mooie meisjes sneakers had die je goed onder een jurk kon combineren was ze om. Sneakers konden ook onder jurkjes, maar de één was net iets leuker dan de ander. Dus zo stonden er twee verschillende sneakers in haar kamer.

Een rij vol meisjesschoenen

Zoals ik al zei, heeft deze dame een duidelijke mening. Daarnaast is ze met haar vier jaar echt goed in stylen. Zelfs mutsjes pakt ze erbij. Regelmatig staan we versteld van wat ze nu weer heeft uitgezocht. En al die leuke oufitjes vragen om de perfecte schoen. En laten die schoenen voor meisjes nou zo leuk zijn. Ik hou van roze, ja ik durf dat toe te geven en dan die glitters erbij. Heerlijk! Isabel heeft dan ook 3 paar sneakers, 2 paar laarsjes, 2 paar sandalen, set slippers, 3 paar gympen, 3 paar regenlaarzen, ballerinaatjes en 2 paar schoenen met een hakje. Als ik het zo neer zet is het best veel. In haar kamer staan al die schoenen op een rij. Een rij vol schoenen, meisjesschoenen.

“Hier nog een schoentje”

De mensen om mij heen vinden het erg leuk om te zien dat onze Isabel zo dol is op kleding en schoenen. Beide oma’s nemen dan ook wel eens wat voor haar mee. Een sandaaltje voor de zomer of leuke gympen voor op school. Maar ook van vriendinnen krijgt Isabel schoenen. Vooral als hun eigen dochter er niet blij mee is. Isabel is namelijk net als ik dol op meisjesschoenen en reageert alsof je haar het mooiste cadeau van de wereld geeft. Dat is toch super leuk?

Kom maar op met die meisjesschoenen

Dat is dan ook de reden dat die rij in haar kamer steeds groter wordt. Ik vind die schoenen voor meisjes namelijk zo leuk. Er is ook gewoon heel veel voor ze te vinden. Neem je mij mee naar een schoenenwinkel dan neem ik altijd wat mee voor Isabel, dus vermijd ik dat nu. Want het staat haar namelijk zo leuk en één paar schoenen is toch saai? Dus heb je nog ergens een leuk schoentje gevonden? Kom maar door, ik ben namelijk dol op meisjesschoenen! En jij?

Lees ook deze blog over vrouwensneakers

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lieke

Tuesday 22nd of March 2022

Ik hou ook zo van meisjesschoenen

ellen

Tuesday 22nd of March 2022

haha hoeveel paar heb je in huis?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.