Skip to Content

Paas knuffel een zachte paashaas knuffel met Huey de Haas

Ik ben verliefd! En zijn naam is Huey…. Deze Pasen breng ik door met Huey de Haas! Een superschattige, lieve en zachte Paas knuffel van het merk Bunnies By The Bay. En ik verwacht dat de kleuters uit mijn klas Huey ook geweldig gaan vinden, daarom gaat hij binnenkort mee naar de klas! En lees snel verder, want jij kunt ook een Huey de Haas winnen!

Ik ben verliefd op een paashaas knuffel! En zijn naam is Huey. Pasen breng ik door met Huey de Haas! Een paas knuffel van Bunnies by the Bay.
zachte paashaas knuffel

Een project voor Pasen met een Paas knuffel

Dit jaar gaan wij in mijn kleuterklas namelijk 2 volle weken aan de slag met het thema Pasen. Ik vind dat altijd een heerlijk thema om met de kinderen over bezig te zijn. Dit jaar haal ik een oud project uit de kast. Volgens mij komt dit project zelfs uit de jaren 80…. Ik heb dit echt al jaren geleden voor het eerst gebruikt en elk jaar als we ermee aan de slag gaan, vinden de kinderen het geweldig!
Het gaat over een paashaas, die een kuikentje vindt. Dat kuikentje is helemaal alleen en weet niet waar hij bij hoort. Maar er worden nog 4 eieren gevonden, die in de dagen daarna allemaal één voor één uitkomen. Elk kuikentje heeft zijn eigen karakter. Ze gaan proberen te ontdekken waar ze nu eigenlijk vandaan komen. En die paashaas, die heet in het verhaal Orrie. Maar dit jaar zullen we in de klas Pasen vieren met Huey de Haas!

Verliefd op Huey de Haas

Huey is namelijk een superschattige, lieve en hele zachte Paashaas knuffel. Ik weet zeker dat als ik Huey de rol van Orrie de paashaas laat vertolken, de kinderen nog meer op zullen gaan in dit verhaal. Want met Huey de Haas kunnen we het verhaal ook echt uit gaan spelen! Huey is van het merk ‘Bunnies By The Bay‘. Al eerder heeft Joyce een keer een knuffel van dit merk mogen reviewen, en stiekem was ik toen wel een beetje jaloers. Maar nu was daar dan Huey een paas knuffel!

Toen Huey uit de doos kwam was mijn dochter van 8 meteen onder de indruk. Hoewel dit knuffels zijn die ook heel goed aan baby’s en peuters gegeven kunnen worden, was mijn dochter er helemaal weg van! (en ikzelf ook). Daarom vroeg ze ook meteen: ‘Mag ik deze knuffel hebben als jullie hem in de klas niet meer nodig hebben na de Pasen?’ Ik denk dus dat we met de paasdagen zelf Pasen vieren met Huey de Haas. Als het aan mijn dochter ligt in ieder geval wel!

Knuffels van een fantastische kwaliteit

Wist je dat het merk Bunnies by the Bay al sinds 1986 bestaat? En al die jaren levert dit merk al topkwaliteit. Je ziet meteen als je een knuffel van dit merk in handen hebt, dat je een knuffel van hoogwaardige kwaliteit in handen hebt. Of je nu met Pasen met Huey de Haas knuffelt, of op een ander moment van het jaar met één van de schattige andere knuffels van dit merk, ze zijn allemaal té leuk. Het merk heeft ook als filosofie dat de producten zijn ontworpen om liefde, comfort en veiligheid te brengen voor de allerkleinsten. En dat maakt deze knuffels ook een ontzettend mooi kraamcadeau! Zie jij deze schattige paashaas knuffels al op een babykamertje staan?

Huey de Haas is 20 centimeter groot en heerlijk zacht. Zijn haartjes zijn net wat langer en zijn staartje is gemaakt van een zacht pluizig materiaal. De oren zijn wat verzwaard, zodat deze ook mooi blijven hangen. Maar vooral de wangetjes van deze paas knuffel vind ik heel schattig, die zijn een beetje roze!

Kip met eieren en jongen

De vriendjes van Huey de Haas

Wij gaan in de klas Pasen vieren met Huey de Haas, maar er zijn nog veel meer vriendjes van Huey! En nu ik deze paashaas knuffel heb, wil ik stiekem ook zijn vriendjes wel hebben! Deze knuffels zijn fantastisch om als verjaardagscadeautje te geven, maar ook in de klas kan ik deze heel goed inzetten. Want de kinderen in mijn kleutergroep spelen heel graag met knuffels. Bij het thema Pasen zijn er nog veel meer vriendjes van Huey de Haas die meer dan welkom zijn in onze klas. Zo zijn er bijvoorbeeld zijn konijnenvriendjes Herby en Harly. Net zo schattig, maar dan in een andere kleurstelling. Nieuw dit jaar is het té lieve kuikentje Roly-Poly. En verder zijn er bijvoorbeeld nog lammetjes, een varkentje, kippen en een haan. Het liefst zou ik heel deze collectie paas knuffels wel voor mijn Paasproject gebruiken!

Ik ben verliefd op een paashaas knuffel! En zijn naam is Huey. Pasen breng ik door met Huey de Haas! Een paas knuffel van Bunnies by the Bay.

Spelen met paas knuffels in de kleuterklas

Mijn jongste dochter heeft een flinke verzameling knuffels. Elke knuffel is haar even lief, en er is altijd plek voor nog meer knuffels. Alle plankjes op haar kamer zijn bezet door haar knuffelcollectie. En zij is niet de enige, want heel veel kinderen vinden knuffels fantastisch en kunnen deze niet weerstaan. Knuffels geven kinderen een gevoel van veiligheid en kunnen steun bieden als het even spannend is. Maar knuffels zijn ook heel goed voor de creativiteit en de fantasie! In de kleuterklas kun je knuffels dan ook op verschillende manieren inzetten.

Ik gebruik zelf vaak handpoppen of knuffels bij het aanbieden van een activiteit in de kring. Dit zorgt meteen voor een enorme betrokkenheid. Kinderen gaan ook echt tegen de knuffel praten! Dit paasproject ga ik Huey de Haas dan ook inzetten om het verhaal te vertellen in de kring. Ook kun je knuffels heel goed gebruiken bij het maken van een verteltafel. De kinderen kunnen dan het verhaal naspelen met bijvoorbeeld de paas knuffels. Daarnaast kun je knuffels ook goed inzetten in de huishoek. Daar ontstaan dan de leukste verhalen! Het gebruik van knuffels in de klas stimuleert de creativiteit, woordenschat, fantasie en de samenwerking.

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Desiree

Monday 4th of April 2022

Eindelijk weer eens met de familie pasen vieren. Al is mijn eigen dochter er niet bij, die is op paaskamp met wedstrijdzwemmen. Wat zou deze knuffel leuk zijn om te gebruiken in mijn kleutergroep

Chantal

Saturday 2nd of April 2022

Oeh dit is een winactie die op het lijf van mijn dochtertje is geschreven! Zij is niet een poppenmoeder, maar een echte dierenmoeder! De dierenarts is hier een terugkomend rollenspel!😍 Ze zou dolgraag nog een diertje willen verzorgen! Fingers crossed 🍀Hier verstoppen we elk jaar de paaseieren in de tuin en maken we er echt een sport van om het beste verstopplekje te zoeken! 😁

Marcella Leuven

Friday 1st of April 2022

Met Pasen gaan we lekker een paasontbijt eten. Hoe leuk zou het zijn om mijn dochter dan ook blij te maken met een knuffel.

Nina Haven

Friday 1st of April 2022

Lekker wandelen met z'n allen! En dan heel toevallig paaseitjes vinden...

Laura K.

Tuesday 29th of March 2022

Wij gaan paasontbijten met de oma's, eieren zoeken met ons neefje en samen gezellig naar het Paasvuur. Daar mag dit schattige konijntje graag onderdeel van uit maken hoor! :-D

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.