De leukste creatieve paas- en lenteboeken! Een vrolijk viertal

Oh jongens voelen jullie die warme zonnestralen al, lachen de bloemknopjes ook al zo vrolijk naar jullie? Hier wel hoor, ook al is het soms even zoeken tussen de regenbuien door. Mijn droogbloemen hebben plaats gemaakt voor paastakken. Mijn potje met snoepjes is nu gevuld met paaseitjes en mijn interieur krijgt wat meer vrolijk gekleurde accenten. En zo pas ik ook het aanbod van mijn speelgoed en boeken aan. Nu liggen er 4 nieuwe items klaar die perfect passen: De leukste creatieve paas- en lenteboeken voor nu!

De leukste creatieve paas- en lenteboeken, een vrolijk viertal! Stickers, plakken, pasen en kleuren met water. Lekker aan de slag met lente.

De leukste creatieve paas- en lenteboeken

Uiteraard zijn er vele, vele mooie en toffe boeken die binnen dit thema passen. Onze boekenblog van StoerLeesVoer heeft een vrolijk aanbod. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Nu ga ik jullie hieronder een vrolijke selectie laten zien van vier nieuwe leukste creatieve paas- en lenteboeken!

De leukste creatieve paas- en lenteboeken, een vrolijk viertal! Stickers, plakken, pasen en kleuren met water. Lekker aan de slag met lente.

Kleuren met water

We zijn gek op kleuren met water. Ja het is misschien een veilige keuze omdat er geen kans is op vlekken en rommel. Maar toch is het echt heel leuk voor kinderen! Zeker de boeken van Ballon media. Hierbij staan namelijk allerlei opdrachtjes en is het ook voor oudere kinderen uitdagend. De tekeningen die je tevoorschijn tovert met water zijn als het ware kleine zoekplaatjes. Het wordt aangeraden vanaf 3 jaar, maar mijn 2 jarige dochter vind dit prachtig. En ik ook want ze kan lekker zelfstandig creatief zijn, zonder dat ik de schuurspons erbij hoef te pakken. Kleuren met water pasen is de eerste in de leukste creatieve paas- en lenteboeken.

Het is precies wat ik had verwacht. De waterstift vult makkelijk en “kleurt” fijn. Er zitten leuke opdrachten bij en in elke plaat mag je zoeken naar een geel kuikentje. Het vrolijk, van goede kwaliteit en mijn beide dochters zijn er erg blij mee! Kijk hieronder naar nog meer reviews van deze leuke boekjes, en de foto’s spreken voor zich.

Plakken en spelen met.. vormen en kleuren

Stickers… Kinderen zijn er gek op! Alhoewel mijn oudste dochter eerst “bang” was voor stickers. Maar die fase zijn we allang weer voorbij en ze plakt nu naar hartenlust. Ik ben dan ook heel blij met boekjes waarbij stickers een onderdeel zijn van de ervaring. Plakken en spelen met kleuren en vormen zijn 2 boekjes waarbij kinderen uitgedaagd worden om de juiste stickers op de juiste vormen te plakken. Ze leren heel veel van deze boekjes. Kleuren, vormen, secuur werken en een leuke uitdaging. Deze 2 stickerboeken zijn perfect voor bij de leukste creatieve paas- en lenteboeken. Aanbevolen vanaf 3 jaar, maar zeker ook voor oudere kinderen leuk om te doen. Ook nog eens leuk geprijst!

Sticker fun pasen

We blijven nog even in de stickers! Ballon heeft namelijk ook een heel tof pakket met maar liefst 200 stickers in thema pasen! Wat zijn de tekeningen lief zeg. Mijn oudste dochter speelt er eerst mee zonder te plakken. Ze verstopt de sticker paaseitjes door het huis voor ons en haar zusje. De stickers zijn makkelijk los te halen van het papiertje wat ook echt heel fijn is. Dit is soms een groot punt van irritatie van mijn dochter, en dus ook van mij, als het haar niet lukt om zelf stickers van het papiertje te kunnen halen.

De stickers zijn ook leuk om bijvoorbeeld paaskaartjes te beplakken en maken. Die je vervolgens weer opstuurt naar iemand om in deze gekke quarantaine tijd om blij te maken! Dit is de laatste tip in de leukste creatieve paas- en lenteboeken. Al is dit natuurlijk geen boek, maar je kan er wel een eigen paasboek mee maken.

De leukste creatieve paas- en lenteboeken

Welke van bovenstaande 4 boeken maken jou blij? Of ga je ze allemaal kopen om lekker thuis creatief aan de slag te gaan? Wij zijn lekker al het weekend zoet met deze leukste creatieve paas- en lenteboeken. En het kleuren met water kan lekker lang meegaan want dat gebruik je steeds opnieuw. Nog duurzaam ook dus.

Kijk ook deze creatieve paasblogs

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.