Tik Tak: Ik kleur met water – een boek voor onderweg

Mijn dochter vindt het heerlijk om te kleuren. Vooral verven vindt ze geweldig. Maar al dat geklieder vind ik niks. Met Tik Tak ´Ik kleur met water´ knoeien ze nooit meer!

Ik kleur met water

Vindt jouw dochter kleuren ook zo leuk om te kleuren? Die van mij is er echt dol op. Vooral verven doet ze heel erg graag. Daarvoor gebruikt ze water. Heel erg veel water. Mijn eettafel lijkt soms net een zwembad. En heel soms valt dat bekertje water ook nog eens om. Kleuren met water doet ze graag. Hoe welkom is dit boekje van Tik tak! Kleuren met water zonder knoeien!

kleuren

Een pen vol water

Bij het boekje van Tik Tak zit een pen. De pen vul je met water en kleuren maar. Zodra je met de pen op de tekening komt, verschijnt de kleur die verborgen ligt. Het lijkt wel magie! Vol bewondering blijft Isabel door kleuren. Het witte blad met zwarte lijnen veranderd in een blad met zwarte lijnen en kleur. Ze probeert zelfs binnen de lijntjes te kleuren en vlak voor vlak zichtbaar te maken. Kleur je het hele blad? Dan zie je opeens dingen die eerder niet zichtbaar waren zoals een banaan of appel.

Geen geknoei meer

Doordat het water in de pen zit, is er geen geknoei meer met water. Ook heb je geen bekertje gevuld met water meer nodig. Daarnaast verdwijnen de kleuren na een tijdje weer en kunnen ze opnieuw kleuren. Hoe leuk is dat? De pen lekt niet. Ideaal! Ik ben erg enthousiast over Tik Tak ‘Ik kleur mer water’. En ik ben niet de enige

Stevig karton

Het valt mij op dat het een erg stevig boekje is. Volgens mij kan je dit boekje helemaal onderdompelen in water en dan nog haal je hem stevig uit. Voor de goede orde, ik heb dit niet getest! haha. Maar die stevigheid is wel wat dit boekje kan gebruiken. Er komt vaak water op de bladzijdes, dus het moet wel tegen een stootje (water) kunnen. Het zijn dikke bladzijdes van karton. Fijn!

tik tak ik kleur met water

Klaar met kleuren? Doe een opdracht!

Zijn ze klaar met het kleuren? Dan kunnen ze de opdrachten doen die daarboven staan. Zodra je het boekje open doet staat er bovenaan de opdrachten en op de onderste bladzijde de kleurplaat. Zijn ze klaar met het kleuren met water? Dan kunnen ze de opdracht doen. Hoeveel ballonnen tel jij? Kunnen ze de voorwerpen vinden die echt verstopt zitten?

Tik tak ‘ik kleur met water’ is ook voor onderweg

Dit boekje hoef je niet alleen thuis te gebruiken. Ook als je onderweg bent is dit boekje ideaal om mee te nemen. Je vult de pen met water en je kunt gaan. Heel erg fijn voor die lange autorit! Zo hoeven ze nooit meer te klagen dat hun potlood geslepen moet worden of hun stift het niet meer doet. Zolang er water in de pen zit, kunnen ze kleuren. Tik Tak ‘ik kleur met water’ gaat zeker mee tijdens onze autovakantie naar Italië!

Wil jij ook Tik Tak ‘ik kleur met water’ hebben? Klik dan hier

9789002272998 | januari 2021 | 16 pagina’s | Standaard Uitgevers

boek
Footer4
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.