Skip to Content

Thema lente peuters – een overzichtspagina met boeken en knutsels

Op deze pagina vind je in 1 overzicht alle blogberichten die te maken hebben met thema Lente peuters en Pasen. Lente is een wonderlijk seizoen voor jonge kinderen. Er gebeurt enorm veel in de natuur. Dieren worden geboren, bloemen worden ontdekt en de zon gaat steeds meer schijnen.

Door op de foto te klikken kom je bij de blog uit over thema Lente en Pasen of bij bol*.

In sommige blogs bespreek ik meerdere boeken of knutsels. Het kan zijn dat je dus via verschillende foto’s op dezelfde blog uitkomt. Veel boeken wijzen naar mijn andere blog StoerLeesVoer die ik samen met Selena beheer .

Prentenboeken over de lente en pasen

Luuk en Lotje het is lente
saar in de lente Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
heksje mimi tovert kuikentjes
het geheim van haas Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
dierendorpje helpt de bijen
Anna en de paashaas Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
bij Anna op school vrolijk pasen!
wie legt het mooiste ei Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
liselotje en het paasfeest
vrolijk pasen paultje Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
we hebben er een geitje bij
complete boek van de bloemenkinderen
Kaatje viert Pasen
vrolijk pasen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
luuk en lotje het is pasen
een verrassing voor kikker
lentefeest Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
paashaas op cadeautjestocht
donderkopje
fido en de bloem
dierentuin met vlinders
de lente van kleine beer Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
hoor je de lente Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
Lotta ruikt de lente Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
lente met fien en milo Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
koenijn in de lente Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
sammie in de lente Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
mijn spelletjesboek pasen
stickerboek pasen
teckel tokkel
de paashaas en de kuikentjes Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
pasen stickerboek
lenteboek voor kleuters Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
boer boris en de eieren
noortje en de paaseitjes Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
eieren zoeken voorleesboek

Boeken over seizoenen

job en keetje een vrolijk voorleesboek Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
seizoenen boek
lente zomer herfst en winter Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
het grote seizoenenboek
alle vier op een rij Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
de beste beer van de wereld winnie de poeh
lente zomer herfst winter bobbi Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
vos en haas Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
dikkie dik lente zomer herfst winter
lente zomer herfst winter seizoenenboek
De leukste creatieve paas- en lenteboeken

Knutselen voor thema lente peuters en pasen

Deze knutsels voor thema lente peuters heb ik gemaakt met kinderen in de leeftijd van 0 – 6 jaar.

eieren knutselen met thema pasen
paashaas knutselen thema pasen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
eieren knutselen met thema pasen
paasmandje knutselen
Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
kuikens knutselen thema lente en pasen
eieren knutselen met thema pasen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
kuiken knutselen thema lente en pasen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
eieren knutselen met thema pasen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
eieren knutselen met thema pasen
eieren knutselen met thema pasen
knutselen voor pasen
kleuren puzzel paaseieren
Paasknutsels met kinderen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
Knutselen voor de Pasen met glitters
paaskuikens van fimoklei Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
Paaseieren en meer
Paaseieren en meer Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
konijn Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
Paaseieren en meer
Paaseieren en meer Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.

Kinderliedjes

Kinderliedjes horen erbij en dus ook daar werden knutsels voor gemaakt toen ik gastouder was.

kinderliedje thema lente en pasen Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
kinderliedje thema lente en pasen
Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.

Thema Lente peuters en Pasen – koken en bakken

lekkere snelle paasbrunchrecepten
paashaasbroodjes Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
eimuffins Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
Eimuffins
Hollandse asperges
paasmenu Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
salade primavera Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
lemoncurd pie Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
de wereld thuis
lekkere snelle paasbrunchrecepten
paaskoekjes bakken Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
paasmuffins Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.
kerrie eiersalade

Groeien en bloeien

Een sub thema van thema lente en pasen is natuurlijk groeien en bloeien. Moestuinen, kruidentuintjes, bloemen. Super leuk om thuis of in de klas te doen. Kijk ook eens naar het thema tulpen

Zo kun je aan de slag met kruiden, planten en bloemen. We gaan zaadjes strooien, meten hoeveel de plantjes gegroeid zijn, erwten tellen, gekke haren maken met tuinkers en nog veel meer!

Thema kriebelbeestjes

Een ander sub thema is kriebelbeestjes! Want als je gaat tuinieren dan kom je ook allemaal verschillende diertjes tegen in de aarde! En op al die mooie bloemen komen natuurlijk bijtjes af!

Thema lente peuters met speelgoed decoratie en knutselsetjes

Mijn advies is, als de winkels open zijn, ga vooral naar de Action. Daar kun je altijd veel decoratie en knutselwerkjes vinden. Maar ook online bij bol kun je het nodige vinden. En meestal ook wel bij winkels als de Xenos, Zeeman en Wibra staat er wat leuks voor thema lente en Pasen in de schappen.

Let op hieronder volgen wat klikbare plaatjes die uitkomen bij bol. Zet je je adblocker uit?

Vond je deze blog nuttig? Pin je dan onderstaande foto?

Thema lente peuters en pasen is een geweldige tijd om kinderen te leren over de natuur, seizoenen met leuke prentenboeken en knutselwerkjes.

Kijk ook deze thema lente blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.