Bunnies by the Bay hebben de allerzachtste boerderijdieren

Ken je het merk Bunnies by the Bay? Ze maken heerlijke, zachte knuffels. Sinds kort zijn daar de boerderijdieren aan toegevoegd. Een goede zet, want Isabel laat haar varkentje niet meer gaan! Lees snel verder om te kijken hoe jij kans maakt op een heerlijk zacht knuffeltje!

Bunnies by the bay

Een groot fan van knuffels

Mijn Isabel is dol op knuffels. Groot, klein, dik of dun ze zijn allemaal welkom. Over de één is ze wel wat enthousiaster dan de ander. Ze heeft een vast knuffelaapje die overal mee naar toe gaat en de andere knuffels wisselt ze af. Als een knuffel alleen nog maar in haar bed ligt, weet ik dat ze hem wel leuk vindt maar niet speciaal. Ik was dan ook erg benieuwd wat er zou gebeuren met Hammie het varken van Bunnies by the Bay.

“Aaahhh, hij is zo schattig!”

Zodra ik de doos binnen kreeg, riep ik Isabel. Ik wilde zien hoe ze reageerde wanneer Hammie uit de doos zou komen. Haar gezicht was geweldig. “aahhh, hij is zo schattig. Is hij voor mij? Alleen voor mij?” Tja, je bent reviewer of niet en regelmatig moet ze dingen delen met haar broer. Maar Hammie het varken van Bunnies by the Bay was inderdaad alleen voor haar. “Mama, hij is zo zacht en zo schattig.” Ze was er enorm blij mee en daar doe je het toch voor?

Bunnies by the bay – Overal mee naar toe

Zodra ze Hammie had, liet ze hem dus niet meer los. Hij was haar vriendje en ze besloot hem nooit meer te laten gaan. De reactie alleen al toen hij uit de doos kwam. Dat had ik moeten filmen. Ik weet zeker dat de makers van Bunnies by the Bay het geweldig hadden gevonden en jullie ook. Het enige probleem is dat hij dus overal mee naar toe moet. Mee naar het zwembad, als we haar broer naar school brengen, naar oma, naar de crèche en mee in de auto als we ergens heen gaan. En hij gaat uiteraard ook mee naar bed, waar ze hem stevig knuffelt en met Hammie dicht tegen haar aan in slaap valt.

Ik kan oprecht zeggen dat Hammie een favoriet is. Helaas moet Hammie zijn plek delen met Apie, die ze haar hele leven al heeft. Maar dat Hammie die plek heeft verdiend zegt al genoeg over deze knuffel.

Heerlijk zacht en fluffy de knuffels van Bunnies by the bay

De boerderij dieren van Bunnies by the Bay voelen super zacht. Hammie’s vacht alleen al is heerlijk om te voelen en daarnaast ziet hij er super schattig uit. Zijn handgeborduurde gezichtje is zo ontzettend cute. Ze hebben een ideale maat en kunnen goed door kindjes vastgepakt worden en geknuffeld. NIet te groot en zeker niet te klein. Daarnaast is zijn kontje iets verzwaard, waardoor hij prima blijft zitten. Op de site staat dat het garant staat voor liefde op het eerste gezicht en ik denk dat het bij Isabel zeker het geval is!

Bunnies by the bay

Hammie het varken is niet alleen

Isabel heeft voor Hammie gekozen, maar hij heeft ook nog een heleboel zachte vriendjes! Zo is er Randy de Haan met een stoere knalrode hanenkam en zwarte bengelpoten. Je hebt een kip met de naam Clucky. Dan is er Kiddo het lammetje en Baa-bs het Schaap. Super zachte en schattige boerderijdieren om lekker mee te knuffelen. Wie weet kopen we nog een keertje één van Hammies vriendjes, want dat deze knuffel een hit is, is zeker! Ze heeft haar oog al laten vallen op de Beer van Bunnies by the Bay, maar Baa-bs is haar tweede favoriet.

Bunnies by the Bay is een geweldig kraamcadeautje

Ben je nog op zoek naar een kraamcadeautje dan zijn de knuffels van Bunnies by the Bay een goede optie. Ze staan zo mooi in elk babybedje. Vooral Hammie met zijn zacht roze kleur. Ze zijn ontzettend zacht en heerlijk om mee te knuffelen. Zowel moeder als kind gaan deze knuffel helemaal geweldig vinden. Welke kies jij?

bunnies by the bay

Winactie Bunnies by the bay

Gefeliciteerd Tamara!

bunnies by the bay
Footer2
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

23 reacties

 1. #liefdeopheteerstegezicht voor Hammie, het varken. En niet alleen voor mij, mijn kleindochter Noa van 15 maanden zit hier op mijn schoot te kraaien en te wijzen bij het zien van die leuke knuffeltjes. Ik wil haar dan ook graag verwennen met deze schattige knuffel.

 2. Aaaahhh zo schattig! Ze zijn allemaal erg leuk maar dan kies ik voor Kiddo het lammetje voor mijn dochtertje Lindsay. Die zal ze erg leuk vinden om mee te slapen

 3. Oohhh Hammie! 🐽 Fantastische naam! En zo schattig en aaibaar 🐷
  Mijn dochter is bijna niet te zien als ze in bed ligt tussen al haar knuffels. Ik heb gezegd dat ik geen knuffels meer voor haar koop, maar dit schattige varkentje winnen is natuurlijk een ander verhaal 🙃🍀

 4. Het schattige varkentje zou ik graag winnen voor mijn jongste kleindochtertje.
  Ik volg bloglovin, maar heb om privéredenen geen andere Social Media meer.
  Heel graag doe ik mee.

 5. Ohhh Hammie het varken is echt super schattig. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Hij komt nu op een leeftijd waarbij hij de diertjes meer en meer begint te herkennen en hopelijk kan hij ook over niet al te lange tijd de geluidjes nadoen. Zou super zijn als hij met dit lieve varkentje voortaan kan knuffelen!

 6. Ik doe mee voor mijn jongste kleinkind en zou graag de haan willen winnen! Hij is gek op de dieren van de boerderij en met name de haan die kukelt.

 7. Wat een leuke knuffeltjes hebben ze! Hammie het varkentje is hier ook favoriet. Ik ga duimen voor mijn dochtertje! 🍀🍀🍀

 8. Doe graag mee voor mijn kleine neefje, die nog steeds driftig op zoek is naar een slaapvriendje, ik denk dat dit leuke lammetje zomaar zijn favoriete knuffel kan worden.

  • Het knuffelgehalte is wel erg hoog! Baa-bs is hier favoriet. Mochten de jongens het goed vinden dat Baa-bs een ander adresje krijgt dan zou het een lief cadeautje voor hun pasgeboren nichtje zijn 😍🍀

 9. Die vos vind ik echt fantastisch! En anders ga ik voor het varken. Volgende week weten we hopelijk of ons derde kindje een jongen of meisje is, spannend!

 10. Awww dat varkentje is zo lief! Dat wordt vechten om wie dat mag bijhouden als ik dat win denk ik! 🙈

 11. Hammie voor het dochtertje van mijn beste vriendin. Ze is echt helemaal verknocht aan varkentjes, ik geef de schuld aan Peppa pig 😉 Ze zal er heel blij mee zijn dat weet ik zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.