Paashaas Academie – een familiefilm met Pasen

Denk je aan Pasen, dan denk je aan eieren. En denk je aan eieren versieren of verstoppen dan denk je aan Paashazen. Tot nu toe kun je mij volgen denk ik. Maar wat gebeurt er als ik het woord vos zeg? Denk je dan aan vijanden van paashazen of denk je dan aan samenwerken? Er gebeurt iets magisch deze Pasen met de Paashaas Academie van Dutch Filmworks!

paashaas academie

Lente is onderweg

De dagen worden weer langer en de zon laat zich steeds vaker zien. De eerste bloemen steken hun kop boven de grond en zelfs de eerste lammetjes zijn alweer geboren. Kortom: het voorjaar hangt in de lucht! En dat betekent dat Pasen ook alweer met rasse schreden naderbij komt; met de fijne traditie van eieren verven en zoeken misschien wel het leukste feest van het jaar.

Vanaf 6 april 2022 is de nieuwe animatiefilm Paashaas Academie te zien in de bioscopen. En als je het over paassfeer hebt, dan is dit wel echt de leukste familiefilm om alvast helemaal in de stemming te komen. Dat ondervonden wij vanmiddag toen we de film in de bioscoop gingen bekijken. Ik had kippenvel op het moment dat de paaskip het ook heeft…

Paashaas Academie

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen? 

Als je de trailer bekijkt van de Paashaas Academie dan zie je dat deze film alles in huis heeft om families naar de bioscoop te trekken deze lente.

paashaas academie

En dus ook te ontdekken of vossen wel echt kunnen samenwerken met paashazen? Wat denk jij?

Onze mening over de Paashaas Acedemie

Wij bekeken de film 6 april in de bioscoop en waren het eens dat dit een supermooie film is. Wat ons betreft is de magie van Pasen begonnen. De film heeft prachtige ingrediënten. Slechte hazen, goede hazen, slechte vossen, goede vossen. Vijanden en plotselingen vriendschappen. Eigenwijze dieren, superkrachten en magie. Maar bovenal gaat de magie van de paashaas academie over samenwerken! En dat lukt soms niet vanzelf..

paashaas academie

Namens Dutch FilmWorks mag ik 2 vrijkaartjes weggeven van de Paashaas Academie aan een van onze volgers.

Gefeliciteerd Nelly

Lees ook de blog over de Piraten van Hiernaast 2

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

43 reacties

 1. Ik had er een filmpje over gezien! Lijkt me superleuk met mijn 2 jongens! Komen we al een beetje in de paassfeer!

 2. Wat lijkt ons dit een leuke film! Het zou helemaal leuk zijn om te winnen!! Mijn dochter neem ik hier graag mee naar toe

 3. Wat zou dit een super leuk uitje zijn voor mijn zoontjes! Konijnen zijn sinds de vakanties op de Waddeneilanden favoriet bij mijn kinderen, super leuk dat de konijnen hier de helden zijn!

 4. Leuk! Ik zou er een kaartje bij kopen en dan met mijn beide kinderen gaan. Dan maken we er een echt uitje van, gezellig!

 5. Wat een ontzettend leuke film met Pasen.
  Ik volg bloglovin, maar heb om privéredenen geen andere Soc.Media.
  Graag loot ik mee.

 6. Naar de bios is altijd een schot in de roos! Doe graag mee om met de oudste deze film te mogen gaan zien.

  • Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe erg graag voor ze mee 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 7. Wat lijkt me dit een leuke film, mijn dochtertje zou dat ook heel leuk vinden, zo’n mooi uitje met zijn 2

 8. Super leuk om samen met mijn nichtje naar deze film te gaan! We zijn dol op konijntjes, ik heb er zelf ook twee: Tazz & Teddy.

 9. Ik doe heel graag mee voor mijn kindjes. Normaal vieren we pasen met opa en oma maar dat gaat helaas dit jaar niet lukken dus ik zou mijn moppies hiermee graag verblijden!

 10. Wat een gezellige film! Ik zou hier graag met de jongste 2 kinderen naar toe gaan. Ze hebben het huis al versierd voor pasen en zijn al aan het oefenen met eieren verstoppen. Ze hebben er zin in. Leuk om ze te verassen met deze film!

 11. Ik neem mijn twee lieve paashaasbonuskindjes Yven en Saar mee naar deze film. De paaseitjes vliegen hier al een tijdje in het rond. Ze zijn gek op alles wat met Pasen te maken heeft. Deze film zou dus echt de ultieme verrassing zijn!

 12. Ik doe heel graag mee. Ik zou mijn dochter meenemen. Ik ben gek op Pasen, heb niets met het geloof, maar Pasen geeft mij zoveel vrolijkheid. Het is weer lente, de zon schijnt meer, het wordt warmer, alles kleurt en geurt….

 13. ik doe graag mee. mijn neefje komt binnenkort logeren en het zou superleuk zijn als ik hem hiermee kon verrassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.