De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de overkant

Vanaf 20 april is de familiefilm film De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant te zien in de bioscopen; het superleuke tweede deel van de succesvolle familiefilm uit 2020 naar de boeken van Reggie Naus. Lees snel verder hoe je kans maakt op 2 vrijkaarten!

Reggie Naus

Reggie Naus werd op 31 mei 1973 geboren in Veghel. Hij werkte een tijdje als regionaal journalist en zijn eerste boek; ‘De vliegende Hollander: biografie van een spookschip’ verscheen in 2005. Misschien herken je de naam van de Vliegende Hollander als een attractie van de Efteling? Reggie ontdekte al snel dat hij meer verhalen wilde vertellen en werd officieel kinderboekenschrijver. Zo schreef hij in 2008 ‘De schat van Inktvis Eiland’, het eerste deel van drie avonturen van Rowan het piratenmeisje. Dat hij in dit piratenthema bleef hangen blijkt wel uit het succes van al zijn boeken en natuurlijk een attractie in de Efteling en 2 bioscoopfilms met de piraten van Hiernaast later!

de piraten van hiernaast

De piraten van Hiernaast deel 1

Voor ik je meeneem naar de nieuwe release vertel ik je graag even waar deel 1 van de piraten van Hiernaast over gaat.

In de piraten van Hiernaast 1 wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…
Een erg leuke film met schitterende rollen voor onder andere Egbert-Jan Weeber en  Tygo Gernandt.

De piraten van Hiernaast deel 2

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, worden zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka juist vrienden. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste valsspelers van de zeven zeeën…

CAST
Samuel Beau Reurekas, Kyana Pacis, Matti Stooker, Celeste Holsheimer, Egbert-Jan Weeber, Tygo Gernandt, Jung Sun den Hollander, Sarah Janneh, David Lucieer, Nyncke Beekhuyzen, Peter van Heeringen, Bert Hana en Sytske van der Ster.

Lees ook de blog over de Minions

de piraten van hiernaast

Winactie vrijkaarten voor de bioscoop

Wil jij graag naar de bioscoop om De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant te zien? Ik mag namens Dutch Film Works 2 vrijkaarten beschikbaar stellen:

 • Gefeliciteerd Joyce

Footer2 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

38 reacties

 1. Een hele toffe actie! Wij zijn groot fan van de Piraten en ik zou dan ook heel graag met mijn zoons naar deze film gaan.

 2. Eindelijk een leuke film om met mijn kleinzoon heen te gaan.
  Ik volg bloglovin, maar heb verder geen Social Media om privéredenen.
  Heel graag doeik mee.

 3. Wat super gaaf! Joshua vond deel 1 al geweldig dus deze film gaat hij ook gaaf vinden. Vooral omdat er ook ninja’s in voor komen!

 4. Dochter Julia van 7 is groot fan.. Deel 1 zagen we in de bioscoop en sinds ze over deel 2 hoorde kan ze niet wachten om deze ook te gaan bekijk..

 5. Deel 1 hebben wij al 3 keer gezien, zo leuk! Ik ga heel graag met mijn 2 jongste kinderen naar deze film, ze zullen deze weer helemaal geweldig vinden!

 6. Ik zou hier graag mijn dochter mee willen verrassen! De eerste film vond ze erg leuk, dus succes gegarandeerd

 7. deel 1 was onverwacht heel erg goed, deel 2 zou ik graag met mijn dochtertjes in de bioscoop willen zien…lijkt ons geweldig!

 8. Wat super voor mijn kleindochters die komen logeren. Dat is zo lang geleden dat we samen naar een film zijn geweest. Dan heb ik ook feest. Genieten!

 9. Dit klinkt heel erg leuk, Ik ken de films niet. Maar ons dochtertje is helemaal fan van piraten

  • Ik doe graag mee voor onze kids. Die vonden deel 1 al gaaf, dus ben benieuwd wat ze van deel 2 vinden.

 10. Ahoy⚓, heerlijke film om met mijn baasjes heen te gaan, ze zijn fan van Tygo en die was in deel 1 ook zo goed! Spannend, humor, genieten!! 🍀🥰⚓👊

 11. Mijn oudste zoon vond deel 1 heel erg leuk. Ik zou hem dus mee nemen, een leuk uitje voor hem alleen met mama.

 12. Onze twee jongste dochters gaan samen sinds kort. De keer dat ze in de bios waren was de première van deze film. Het leek ze wel wat. De middelste heeft het boek ook gelezen

 13. Jaa, heel graag voor mijn zoontje! Hij heeft deel 1 al zo vaak bekeken en is zich aan het verheugen op deel 2! Hoe leuk om deze in de bios te zien!

 14. Ik zou super graag met mijn zoontje willen gaan. Fan van Billy Donderbus en heel de boekenserie al uitgelezen 😂🤣

 15. We zijn hier erg benieuwd naar deel 2; ook ik want deel 1 vond ik echt een leuke film. ik zou in de meivakantie met de kids gaan, dat extra kaartje koop ik er wel bij! ik volg / like via fb / ig / pinterest.

 16. Wat een te gek uitje! Mijn zoon heeft genoten van het eerste boek en de film; deze tweede film zal vast en zeker niet minder zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.