Skip to Content

LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake – een nieuwe serie

L.O.L. Surprise is iets dat echt elk kind wel kent. Mijn jongste dochter is er dol op en kan er geen genoeg van krijgen. Er is nu weer een nieuwe serie uit: LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake. Met deze nieuwe productlijn kun je zelf een feestelijke taartjurk ontwerpen voor je Tot. Er zijn 9 verschillende om te verzamelen. De lancering van deze nieuwe serie wordt gevierd door een wedstrijd, waarbij kinderen hun eigen taart kunnen ontwerpen. En het ontwerp van de winnaars zal echt uitgevoerd worden! Lees snel verder over deze nieuwe serie én hoe je mee kunt doen aan deze wedstrijd.

L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake

Je eigen cupcake L.O.L. : L.O.L. Surprise Mix & Make Birthday Cake

L.O.L. Surprise! viert een feestje met de release van de splinternieuwe Mix & Make Birthday Cake-productlijn: 9 suikerzoete nieuwe Tots om te verzamelen, inclusief alle ingrediënten om zelf een feestelijke taartjurk te ontwerpen. Iedere verrassingsbal uit deze serie bevat verschillende mengsels, decoratieve glitters en een bakvorm om de taartjurk van je dromen te ontwerpen.

Bij iedere pop wordt een bakvorm meegeleverd waar kinderen zelf de ingrediënten (ook inbegrepen) in kunnen gieten. Als zij vervolgens water toevoegen en de mix hard laten worden, dan ontstaat er een sprankelende taartjurk vol kleur. Wanneer dit proces is voltooid, kunnen zij de taartjurk aantrekken bij de pop en zelf stylen naar wens. 

Iedere verrassingsbal, inclusief pop, bakvorm en accessoires, heeft een adviesprijs van €12.99. Er zijn negen verschillende personages om te verzamelen, waaronder Neon Q.T., Bon Bon, Ice Sk8r en Super B.B.

L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake
inhoud lol suprise bal

Weer een nieuwe serie: L.O.L. Surprise Mix & Make Birthday Cake

De L.O.L. Surprise Mix & Make Birthday Cake ballen zijn nu de nieuwste serie. Al jaren is dit speelgoed een grote hit. Ik weet nog dat mijn dochter jaren geleden de eerste keer dit speelgoed zag en meteen fan was. Het unboxen is natuurlijk het grote succes van dit speelgoed. Dingen uitpakken en de verrassing welke je nu weer krijgt blijft leuk. Maar ik moet zeggen dat L.O.L. dit wel ontzettend knap blijft doen om te vernieuwen. Ik heb even zitten googelen op de vraag ‘Hoeveel series van L.O.L. Surprise zijn er?’, maar daar kon ik zo snel even geen goed antwoord op vinden. Wel weet ik dat er al heel veel leuks bedacht is: poppetjes met haar, huisdieren, jongens, met magisch zand, met verschillende persoonlijkheden, met bruisballen en nog veel meer. En ook deze serie LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake is weer een regelrechte hit, omdat dit echt weer wat anders is dan de voorgangers.

L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake

Onze ervaring met de LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake

Wat was mijn dochter enthousiast over deze nieuwe serie! Normaal is het uitpakken bij L.O.L. Surprise al heel erg leuk, maar nu kun je er ook echt heel lang mee bezig zijn hebben we ervaren. Een tip van mij vooraf is dat het handig is om bij het uitpakken en maken van deze serie ervoor te zorgen dat je op een plek zit waar het niet erg is als je knoeit. Ga dus bijvoorbeeld niet boven je vloerbedekking zitten (normaal geen probleem bij het uitpakken van een LOL bal).
Je start zoals altijd met het uitpakken van de bal, en dan is het dus een verrassing welk poppetje je hebt. Als je daar achter bent, ga je zelf aan de slag om de rok van je eigen poppetje te maken.

Het knutselgedeelte

En dan komt dus nu het creatieve gedeelte: je moet zelf de rok van je poppetje gaan ‘gieten’. Is je kind wat jonger, dan zou ik hem of haar hier zeker goed bij begeleiden, of even duidelijk uitleggen wat de stappen zijn. Lees dus zeker ook de instructie even goed.
Er zijn 3 zakjes poeder geleverd. Deze giet je in de mal (een soort tulband voor een cake). Je kunt zelf bedenken welke volgorde je mooi vindt. Vervolgens giet je water in het midden van de vorm. Het water sijpelt dan door de gaatjes en het poeder wordt nat. Wanneer dit helemaal doorweek is, moet je het even 2 minuten in het water laten staan, en vervolgens moet je het uit het water halen en minimaal 5 minuten in de mal laten uitharden. Dan haal je de mal eraf. Je kunt de rok dan nog even onderdompelen in het water, en dan kun je er de glitters op plakken.

Onze mening over de LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake

Mijn dochter is echt mega enthousiast! Ze vindt L.O.L. normaal altijd al heel leuk, maar dit helemaal. Ze houdt van kliederen en rommelen, dus dit sluit daar perfect bij aan! Maar dan is dit natuurlijk wel met beleid, het wordt geen enorme kliederboel. Ik moet zeggen dat ik het idee had dat het water vrij snel door zou lopen, maar je moet echt wel even geduld hebben voordat het water er helemaal goed doorheen is en het poeder helemaal nat is. Mijn dochter is dus denk ik zeker wel 15 tot 20 minuten bezig geweest om de rok te maken. De glitters vond ze er wel mooi uit zien, maar achteraf had ze daar misschien wel een beetje spijt van, omdat die niet helemaal lekker blijven zitten. Toen ik mijn dochter vroeg om deze LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake een cijfer te geven, gaf ze deze een 10!

LOL Surprise Mix and Make Birthday Cake

De L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd 

Naast de release van de nieuwe Mix & Make Birthday Cake-poppen wordt er in Nederland een L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd georganiseerd. Kinderen worden uitgedaagd om hun creativiteit de vrije loop te laten en zelf een taart te ontwerpen voor hun vader, moeder, opa, oma of beste vriend(in). Drie gelukkige prijswinnaars zien hun eigen ontwerp werkelijkheid worden, want deze wordt gebakken door een professionele bakker en vervolgens persoonlijk overhandigd. 

Wil je meedoen? Je kunt dan hier het template downloaden, of je kunt deze ophalen bij een Intertoys in de buurt. Deze wedstrijd loopt tot 26 april 2024 en op 29 april worden er drie winnaars gekozen die de door hen ontworpen taart in het echt krijgen overhandigd.
Mijn dochter gaat zeker meedoen! Nu nog een lekkere en mooie taart bedenken….

L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake

Nog meer blogs over L.O.L. Surprise

We hebben echt al heel wat blogs over L.O.L. Surprise op de site staan. Is jouw dochter ook zo’n fan van dit speelgoed? Lees dan zeker ook deze blogs:

Footer4 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.