LOL Surprise Swap Tots – een nieuwe serie!

Elk jaar ben ik razend benieuwd welk speelgoed er gewonnen heeft voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Ik bekijk dan samen met mijn meiden de lijst met vakjury winnaars en we brengen altijd onze stem uit. Razend enthousiast was mijn jongste dochter over de LOL Surprise Swap Tots, die zag er weer leuk uit! En wat een geluk dat wij deze mochten reviewen. Ben je ook zo benieuwd?

LOL Surprise Swap Tots

Een poppetje met 2 karakters: LOL Surprise Swap Tots

Ik heb me eerlijk gezegd nooit echt verdiept in de verschillende series van LOL Surprise van MGA Entertainment. Mijn dochter is er gek op, en ik weet wel dat er elke keer weer nieuwe series worden uitgebracht, bijvoorbeeld met huisdieren, poppetjes met haar of een jongensserie. Maar wat nu elke keer precies de verschillen zijn… Maar mijn dochter wist het haarfijn te benoemen wat er nu zo bijzonder is aan deze nieuwe LOL Surprise Swap Tots!

  • 1 POP, 2 LOOKS: Elke L.O.L. Surprise! Surprise Swap Tot wordt geleverd met twee uitdrukkingen en twee outfits om te ruilen en te stylen!
  • WATERONTHULLING: Giet water om de uitdrukking van je pop te zien oplossen en haar nieuwe onthuld te zien worden
  • 2 KARAKTERS MET EEN ALTER EGO: Er zijn 9 verschillende poppetjes, die allemaal hun eigen alter ego hebben. Bijvoorbeeld een rockster of superheld.
LOL Surprise Swap Tots

Het plezier van het uitpakken

Een groot deel van het plezier bij de LOL Surprise Swap Tots zit natuurlijk in het uitpakken, oftewel het zogenaamde ‘unboxen’. Het is spannend en leuk om te ontdekken welk karakter je hebt. En natuurlijk zien de kinderen op Youtube heel veel van dit soort filmpjes langskomen, dus het is superleuk om ook zelf hiermee aan de slag te gaan! Dit vindt mijn dochter ook altijd superleuk en spannend.

Bij de L.O.L. Surprise Swap Tots zit er een dun laagje plastic om de harde plastic bal, en daarna nog een laagje. Dan kom je een geheim luikje tegen. Als je dat openmaakt en de instructie bekijkt, zie je dat je water in dit vakje moet gooien. Wanneer je dat doet, lost het papiertje op, en komt het alter-ego van jouw poppetje tevoorschijn, en zo zie je welk karakter je hebt.

En als dat is gedaan, is er nog van alles uit te pakken, want in de andere helft van de bal zit het poppetje zelf, 2 kledingsets, en accessoires.

Twee karakters bij de LOL Surprise Swap Tots

Natuurlijk is het bij zo’n L.O.L. Surprise bal altijd een verrassing welk poppetje je hebt. En dat kan meevallen of tegenvallen. Mijn dochter was in ieder geval méga blij met het poppetje dat er bij haar in de bal zat, dit was precies het poppetje dat ze wilde!

Mijn dochter had het poppetje ‘Pigtails’. Een engeltje, maar als alter ego een klein duiveltje. Het is leuk om te zien dat het poppetje zo kan wisselen qua karakter. In het vakje waar je water in moet gieten, zit een maskertje, een opzetstukje voor het gezicht, waardoor je de hele gezichtsuitdrukking kunt veranderen.

En neem daar dan ook de accessoires bij, en je hebt een totaal ander poppetje. Van een snoezig meisje in een engeltjesjurk, met schattige gouden schoentjes en een halo rond haar hoofd. Naar een stoer meisje, met een rood met zwart pakje, rode schoentjes én een vlammende zonnebril. Mijn dochter was vooral heel enthousiast over haar poppetje, omdat ze zo’n grote transformatie had, ze is echt anders!

Één van de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Zoals ik al eerder had genoemd is de L.O.L. Surprise Swap Tots één van de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023. Elk jaar wordt deze verkiezing georganiseerd, en een vakjury heeft de nieuwkomers op speelgoedgebied van dat jaar uitgebreid getest en beoordeeld op bijvoorbeeld kwaliteit, originaliteit, veiligheid en speelplezier. Er zijn 17 categorieën, en in elke categorie worden 3 winnaars gekozen die het Keurmerk ‘Speelgoed van het jaar 2023’ mogen dragen.

Zo kunnen wij als consumenten meteen in één oogopslag de aanraders van de jury zien, want je hebt zo dus ook gewoon een goed stuk speelgoed in handen. Want stiekem komt er elk jaar toch wel een hoop speelgoed op de markt in Nederland dat niet goed is. Met een keurmerk ‘Winnaar Speelgoed van het Jaar’ weet je dus zeker dat:

  • Het speelgoed voldoet aan alle wet- en regelgeving. Het is uitgebreid getest, veilig en bevat geen schadelijke stoffen of onderdelen die al na 1x spelen kapot zijn.
  • Het speelgoed is origineel en geen namaak.
  • Het speelgoed is kwalitatief goed en geeft optimaal speelplezier.
  • Het speelgoed is inclusief. Ook bij de L.O.L. Surprise Swap Tots zie je veel verschillende karakters. Voor ieder wat wils!
alle accessoires

Stemmen voor het allerbeste speelgoed

Nu heeft de jury natuurlijk het voorwerk gedaan en in elke categorie maximaal 3 winnaars bepaald. Maar het publiek kan zijn stem uitbrengen op deze winnaars, en zo het allerbeste speelgoed bepalen. Als je stemt, maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen.
Mijn dochter is in ieder geval ontzettend enthousiast over de LOL Surprise Swap Tots, dus ik heb wel een vermoeden waar haar stem naartoe gaat…

Wil je ook je stem uitbrengen? Dat kan via deze link!

Nieuwsgierig naar onze andere recensies van Speelgoed van het Jaar 2023 houdt dan deze tag in de gaten!

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.