L.O.L. Surprise Pop-Up Store – een leuke display voor lol

Met kerst kreeg dochterlief de L.O.L. Surprise Pop-Up Store. We hadden hem toen meegenomen naar Center Parcs waar ze met haar buurmeisje er samen mee kon spelen. De Pop-Up Store bleek meer dan een soort podium te zijn!

Podium of winkel of toch een huis?

Ze speelt nu al twee weken met de L.O.L. Surprise Pop-Up Store. Op de tribune kunnen wel 55 poppen komen te staan. Niet alleen de gewone L.O.L. Poppen ook de lil sisters en de huisdieren. Zorg wel dat ze hun schoenen aan hebben anders past het niet!

L.O.L. Surprise Pop-Up Store

En naast dat het een prachtig podium is om je L.O.L. poppen neer te zetten kun je ook je accessoires prachtig tentoonstellen. Dat komt goed uit want draai je hem om dan is het opeens een winkel geworden.

In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend! L.O.L. Surprise! Pop-Up Store is een 3-in-1 speelset, display en draagtas!

Als de poppen wakker worden uit hun bedjes, die in de L.O.L. Surprise Pop-Up Store zitten, is het dringen bij de spiegel.

L.O.L. Surprise Pop-Up Store

Natuurlijk gaan de poppen eerst even naar de stad, nieuwe kleren kopen en accessoires uitzoeken. De baby’s vermaken zich op de grond en met de zachte vacht van een fluffy pet die spoorloos is verdwenen.

L.O.L. Surprise Pop-Up Store

Tijd om de kleintjes op bed te leggen en de stad in te gaan! In de stad zijn een chique café, boetiek en pizzaplek. Eerst nog even naar de kapper dames?

L.O.L. Surprise Pop-Up Store

Op de display passen ongeveer 55+ poppen. In deze set zit 1 exclusieve L.O.L. Surprise!-pop.

L.O.L. Surprise Pop-Up Store

Het hengsel om L.O.L. Surprise Pop-Up Store als meeneemkoffer te maken is mij helaas niet gelukt. Maar dat geeft niet aldus dochterlief: “we zetten hem gewoon in een tas, want de andere L.O.L. spullen horen er ook bij als ik het mee wil nemen om ergens mee te spelen! Zo vind ik hem veel mooier hoor mama!”

Slaapkamer in de L.O.L. Surprise! Pop-Up Store

Wat een details zitten er verborgen in de L.O.L. Surprise Pop-Up Store. Een tribune, winkelcentrum en slaapkamer met badkamer uiteraard. In de ochtend dringen de poppen voor de spiegel, zich klaar te maken voor weer een nieuwe dag winkelen, kletsen, eten en drinken en spelen!

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.