L.O.L. Surprise #Hairvibes

De afgelopen weken kon je al lezen over allemaal nieuwe producten van L.O.L. Surprise! De verzameling wordt nog bonter met de komst van deze style poppen. Met de L.O.L. Surprise #Hairvibes van MGA Entertainment kunnen kinderen nog creatiever aan de slag! In de 15 verrassingen zijn er haarstukken te vinden. Mix en Match je eigen colle kapsel en creëer een unieke stijl!

Mix en Match je eigen L.O.L. Surprise #Hairvibes

L.O.L. Surprise! #Hairvibes Unwrapping kapster haarpop haarveranderen lolpop haarstijlen mix&Match

Wat zullen we vandaag met je haar doen? Wil je het in een paardenstaart, of lekker opgestoken? Of zullen we er golven of krullen inmaken? Zeg het maar! De 15 uit te pakken verrassingen laten je meebepalen wat het nieuwe kapsel wordt. Elke L.O.L. Surprise #Hairvibes -pop wordt geleverd met 3+ stukken van levensecht haar om te mixen en te matchen!

Ja mixen, want je kunt ze ook met elkaar combineren en je creeert daarmee de meest unieke looks. De haarstukken kun je makkelijk verwijderen en opnieuw bevestigen. Wat een feestje wordt dat in de kapsalon zeg!

L.O.L. Surprise! #Hairvibes Unwrapping kapster haarpop haarveranderen lolpop

Ik weet er wel een te vinden in de Pop-up store! Genoeg ruimte in de bakken voor alle haarpruiken en nieuwe accessoires. Dat wordt wel dringen alleen voor de enige spiegel in het woongedeelte. Maar daar weet de kleine poppenmoeder vast wel wat anders op te verzinnen. Misschien mag ze wel even een spiegel van mama lenen voor de L.O.L. Surprise #hairvibes poppen?

Kleur verandering

Maar dat is nog niet alles! Want we gaan op kleurentocht! Elke L.O.L. Surprise #Hairvibes -pop heeft een waanzinnige van kleur veranderende verrassing! Stop de pop in water om de unieke van kleur veranderende verrassing te ontdekken.

L.O.L. Surprise! #Hairvibes Unwrapping kapster haarpop haarveranderen lolpop

Er zijn 12 personages met verschillende haarstukken te verzamelen. En koop je de reusachtige bal dan vind je daar ook nog een geheim bericht, flesje, haarwikkel, modeaccessoire, kam, schoenen en outfit in!

#WhatsYourVibe bij de #hairvibes van L.O.L. Surprise! ?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.