NaNaNa Surprise Charm Bracelets – een leuke set van Totum

En dan trek je een kast open waar nog een review item ligt te wachten. Oeps! Gauw erbij gepakt en dochterlief en buurmeisje van het Nintendo scherm geplukt. Met zijn drieën gingen we aan de slag met de NaNaNa Surprise Charm Bracelets van Totum. Mijn dochter is dol op de poppen van NaNaNa dus dat ze het leuk zou vinden dat zat wel goed, maar of het ook zo leuk was om te maken? P.s. Ik mag een setje weggeven 😉

Sieraden maken

Wij zijn dol op sieraden maken en hier op de blog kun je hier dan ook heel wat reviews van lezen. Van poeder en hars tot geur en blingbling. Deze vorm van sieraden maken was voor ons weer totaal nieuw. In de verpakking van de NaNaNa Surprise Charm Bracelets vind je 2 armbanden, 2 lintjes, een naald met een groot oog voor het lint, genoeg oogjes en 3d stickers van NaNaNa Surprise.

Wat je zelf nog nodig hebt, als advies van mij, is een schaar en twee sieraden tangen. En als je wil een beetje knutsellijm.

Aan de slag met NaNaNa Surprise Charm Bracelets

De beschrijving van de NaNaNa Surprise Charm Bracelets die is bijgevoegd is duidelijk. We beginnen met het lint in de knijpsluiting te doen. Hiervoor gebruik ik zelf altijd graag een drupje lijm zodat het echt stevig vast blijft zitten. Daarna bevestig je dit aan de armband. Hiervoor moest ik beide dames van 8 jaar helpen want dit is een lastig priegelwerkje.

Tijd om de stickers van het vel af te halen. De figuren hebben een voorkant en een gespiegelde achterkant zodat ze mooi op elkaar passen. Hiervoor is het wel nodig dat dit met enige aandacht gedaan wordt, want de lijm is krachtig en je haalt het niet makkelijk van elkaar af. Dit ging de dames verder goed af. Even netjes verdelen en tijd om de bedels aan de armband te bevestigen.

Sieraden tangen

Door de grote hoeveelheid oogjes, en het redelijk dikke bedeltje kan je deze NaNaNa Surprise Charm Bracelets niet maken zonder sieraden tangen. En dan nog is dit best een priegelwerkje. Het buurmeisje deed het redelijk zelfstandig, alleen moest ik wel een paar oogjes beter dichtknijpen omdat ze haar bedels verloor. Dochterlief, het type met faalangst, gaf het na 1 keer proberen al op. Veel te lastig. Ja zelf zou ik dit werkje doen met 2 sieraden tangen.

In je linkerhand klem je de sieraden tang om het oogje heen. Met de rechterhand doe je met de sieraden tang het oogje een beetje ombuigen, dan de bedel en het plekje op de armband erdoor heen en dan weer dicht buigen met je rechter sieraden tang. Dat werkt het lekkerst.

Leeftijdsaanduiding NaNaNa Surprise Charm Bracelets

Op de doos van de NaNaNa Surprise Charm Bracelets staat 5+. Dit klopt naar mijn idee niet helemaal. Ja de armband is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Die zullen de poppen en misschien de Netflix serie ook wel kennen. Maar het maken van de armband heeft wel echt beheerste fijne motoriek nodig en een beetje engelengeduld kan ook geen kwaad. En juist het maken van de armband daar zou je dit speelgoed voor willen kopen. Maar omdat een beetje hulp vragen niet verkeerd is, is dit ook een leuke set voor moeder en dochter om samen te gaan knutselen.

Andere leuke sets van NaNaNa Surprise Totum:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

26 reacties

 1. Mijn kleindochter van 8 jaar maakt graag armbandjes en andere sieraadjes , dus dit vindt ze prachtig om te krijgen.
  Knutselen vindt ze heerlijk om te doen.
  Ik volg bloglovin, maar heb verder geen Soc.Media (privéredenen), toch doe ik heel graag mee.

 2. Ik zou dit willen winnen voor mijn dochtertje van 4. Zij is super creatief en zal dit GEWELDIG vinden.
  Ook heeft zij poppen van nanana en speelt ze hier graag mee!🥳🥳

 3. Ik doe graag mee voor Iris die over twee weken 6 word.
  Dit zou een super leuk verjaardag cadeautje zijn!

 4. Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze is groot fan van de NaNaNa poppen. Woensdag is mijn oppasdag, ‘s middags na school doen we dan schoolwerkjes en gezellige dingen samen. Het lijkt me leuk om dan de armbandjes te maken.

 5. Met de kerstdagen had mijn nichtje een sieraden knutselpakketje, succes verzekerd, doe dan ook graag mee aan deze leuke winactie.

 6. Ja leuk! Doe graag mee voor mijn meisje van 5 jaar. We zitten al 6 weken thuis met haar. knutselen en sieraden maken is toch haar favoriete bezigheid nu.

 7. wauw! superleuk! ik maak zelf graag sieraden als hobby, maar dit is echt leuk om samen met mijn dochtertje te doen. ik doe dan ook graag mee voor mijn dochter.

 8. Mijn zoontje moet meer creatief bezig zijn en bv kralen rijgen. Dit is ook best leuk en kunnen we samen maken. Ik doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.