NaNaNa Surprise nagellak van Totum – Klaar voor een vrolijke nazomer

In sommige delen van Nederland is het dit jaar nou niet echt een hete zomer geweest. Zelf ben ik maar 1 keer naar het strand geweest, al ligt dat ook aan mijn Burn-out, maar goed. Ik hoop gewoon dat er nog een heerlijke periode komt want ik ben wel klaar voor een vrolijke nazomer! En dochterlief ook met deze superleuke NaNaNa Surprise nagellak van Totum!

NaNaNa Surprise Nagellak

NaNaNa Surprise nagellak

Dochterlief is gek op het hele assortiment van de Surprise series van MGA Entertainment. Een gedeelte van haar kamer is speciaal voor haar NaNaNa Surprise poppen en voor haar L.O.L. Surprise poppen. Al moet ik zeggen dat dit tegenwoordig goed wordt gemixt met de Playmobil paarden en school.

Wellicht heb jij thuis ook wel een dochter die dol is op NaNaNa Surprise en misschien heeft ze hier helemaal niks mee. Dat kan. Maar misschien heeft ze wel iets met glitters? En nagellak? Dat is mooi want dan is deze NaNaNa Surprise nagellak helemaal leuk voor een vrolijke nazomer!

Nagellak en glitters

Zelf ben ik verslaafd aan nagellak. Van gewone nagellak heb ik zo’n 60 potjes en inmiddels heb ik minstens net zoveel gellakjes van Ali-Express. Elke week zit er weer een ander kleurtje op mijn nagels. Dochterlief begint dit langzaam aan ook steeds interessanter te vinden, maar is gelukkig nog niet zo verslaafd als ik eraan.

Toen ze deze verpakking van de NaNaNa Surprise nagellak zag rende ze direct naar boven om wat NaNaNa Surprise poppen te pakken. “Dat is leuk voor de foto’s, mam!” Echt een dochter van een influencer..

Het buurmeisje was bij ons en wilde ook haar nagels wel lakken. En de dames wilden ook hun tenen wel lakken, dus daar zat ik dan even een mini-pedi-manicure te geven aan twee kleine dames.

In de verpakking zit een vrolijke kleur nagellak, en een glitter nagellak. En leuke nagelstickers en een klein vijltje. Het tasje is leuk om te bewaren. De dames waren het unaniem eens dat deze lakjes gecombineerd moesten worden. Ik was het roerend met ze eens, want ik doe ook vaka een glitter of extra glanslaagje over een effenkleur nagellak. Wat kan ik zeggen glitters zijn mijn beste vrienden!

NaNaNa Surprise nagellak wat vinden we ervan?

De NaNaNa Surprise nagellak lakt erg fijn en droogt mooi op. We hebben twee lagen van de kleur aangebracht en daarna 1 laag glitters. Natuurlijk afgesloten met een topcoat zodat het zolang mogelijk blijft zitten.

In de verpakking zitten ook leuke nagellakstickertjes. Die hebben we deze keer niet gebruikt omdat we naar het strand gingen en ik bang was dat de nagellak er toch af zou gaan. Dat geschiedde ook. De dames hadden heel veel in het zand gespeeld en van hun handen was alle nagellak verdwenen. Op hun tenen bleef het wel goed zitten.

Bij een tweede ronde waren we de nagellakstickertjes helemaal vergeten. De lak bleef een paar dagen lang mooi zitten. Sja kinderen wassen hun handen de hele dag door en spelen veel waardoor nagellak op kinderhandjes niet heel lang mooi blijft zitten. Maar dat vind ik als ouder ook wel prima.

NaNaNa Surprise Nagellak en Rainbow Pets notes
NaNaNa Surprise Nagellak en Rainbow Pets Notes

Totum Rainbow Pets

Van Totum kregen we ook een leuk setje Post- its van Rainbow Pets. Super leuk voor een nieuw schooljaar om te gebruiken voor school of thuis. Om kleine lieve briefjes naar elkaar te schrijven, aantekeningen op te maken of tussen je boeken te plakken om te weten waar je bent.

rainbow pets notes

Winactie NaNaNa Surprise Nagellak van Totum

Namens Totum mag ik maar liefst 2 setjes weggeven van de NaNaNa Surprise Nagellak! Hoe gaaf is dat. Dus wil jij je dochter verrassen met deze vrolijke nagellak set voor een heerlijk vrolijke nazomer gevoel op je vingers doe dan mee met de winactie!

  • Gefeliciteerd sweetlittlepetite
Footer4
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

22 reacties

  1. Superleuk voor mijn kleine vriendin Evi de dochter van mijn zusje. Daar word ze vast ontzettend blij van..

  2. Ik doe mee voor mijn dochter. Een echt meisje die daarvan houd, zelf ben ik niet zo van de nagellak en kan dus ook haar nagels niet doen. Haar eigen nagellak zal ze geweldig vinden dus ik doe mee!

  3. Dit zou geweldig zijn voor mijn dochter. Elke vakantie doe ik samen met haar en een vriendin van mij een beautydag, hier kijkt ze elke vakantie naar uit. Dus dit zou perfect zijn voor onze volgende beautydag

  4. Super leuk, ik doe mee voor mijn nichtje. Ze heeft veel L.O.L. Surprise poppen, dus dit zal zeker in de smaak vallen. En stiekem vindt tante het ook geweldig, ben namelijk zelf ook gek op glitters en nagellak!

  5. Mijn dochter wordt deze week 5 jaar. Als je aan haar vraagt wat ze wil hebben is het: L.o.L, glitter, make up of eenhoorns. Dus als ze dit zal winnen is ze echt door dolle heen, ik doe dus heeeeel graag mee met deze te leuke winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.