Skip to Content

Totum diamond painting post cards – een feestje

Wij zijn hier thuis gek op diamond painting. De Totum diamond painting post cards zijn superleuk voor kinderen die hier ook dol op zijn, of het graag eens uit willen proberen. Nieuwsgierig? Lees dan zeker snel verder!   

hoofd

Kaartjes maken met Totum diamond painting post cards

Een tijd geleden hebben wij ook de Totum Donut Factory mogen reviewen. Daar waren we heel enthousiast over, dus mijn meiden vonden het superleuk dat we nu ook de Totum diamond painting post cards mochten uitproberen!
En wat waren ze enthousiast toen ze dit knutselsetje tevoorschijn zagen komen! Het is van de serie ‘Rainbow pets’, waar Totum meerdere leuke knutselartikelen van heeft. Lieve huisdieren en vrolijke regenbogen spelen in de serie de hoofdrol.
Met de Totum diamond painting post cards kun je 4 leuke, vrolijke ansichtkaartjes maken. Perfect om iemand bijvoorbeeld voor zijn verjaardag te geven!

Een complete set

Wat meteen opvalt aan deze set, en wat mijn meiden erg fijn vonden, is dat deze set helemaal compleet is. In de set Totum diamond painting post cards zitten 4 kleine ansichtkaartjes, 4 envelopjes, een velletje stickers, diamond painting glittersteentjes, een pick-up pennetje en een bakje.
Leuk dat er alles bij zit om meteen aan de slag te gaan. En het ziet er heel vrolijk en kleurig uit, waardoor je er meteen mee aan de slag wil gaan.

inhoud diamond painting set

Diamond painting voor beginners

Deze set is echt een diamond painting set voor beginners. Als je nog nooit een diamond painting hebt gemaakt, is dit een perfecte set om mee te beginnen. Je hebt snel resultaat, en het is daardoor ook erg overzichtelijk. Je bent er niet te lang mee bezig.
De adviesleeftijd van deze set is vanaf 6 jaar. Dit is zeker kloppend. Mijn dochter van 7 heeft al veel diamond paintings gemaakt, en gaf aan dit toch wel een makkelijke diamond painting te vinden. Maar ze vond het wel superleuk om te doen en ook fijn dat je er niet meerdere dagen mee bezig bent.
Wil je meer lezen over diamond paintings, lees dan zeker de blog die we hier eerder over hebben geschreven!

diamondpainting maken

Wat vonden wij van de Totum diamond painting postcards?

Over een ding waren wij het meteen eens: wat is dit een leuk knutselsetje! Als je voor de eerste keer een diamond painting maakt is dit een mooie set om mee te beginnen, maar ook als je het al vaker hebt gedaan, is dit een leuk setje. We vonden het ook een hele leuke set om als cadeautje te geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of kinderfeestje.
De rainbow pets spreken enorm aan, en ook de glitters is iets waar mijn meiden meteen dol op waren. Dat maakt voor ons de Totum diamond painting postcards tot een groot succes.  

Winactie!

Gefeliciteerd, Simone en Ellen

Meer in de Rainbow Pets reeks van Totum:

Footer4
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Angela

Tuesday 14th of September 2021

Een favoriet huisdier bij ons is de kat. En lijkt mij super leuk om dit met mijn dochter te doen💗

Diana Beekhuizen

Thursday 1st of July 2021

Heel graag voor mijn dochtertje die het samen met oma (die met een hele grote bezig is) wil doen

Ineke

Wednesday 30th of June 2021

Leuk, wij doen graag mee! Ons konijn is ons lievelingshuisdier!!

Marieke

Wednesday 30th of June 2021

Super leuk ik doe graag mee. Favoriete huisdier cavia

Sanne

Wednesday 30th of June 2021

Ons favoriete huisdier is toch wel een hond... Maar een konijn is ook wel favoriet

Debby

Monday 28th of June 2021

Ziet er leuk uit zeg! Mijn favoriete huisdier is een hond :-).

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.