NaNaNa surprise jar van Totum – een tof cadeautje

Wij kennen het merk Totum hier thuis vooral van de leuke knutselsetjes. Maar nu mochten wij de NaNaNa surprise jar ontvangen. En dat was echt een verrassing voor mijn dochter, die meteen dolenthousiast was!

NaNaNa surprise jar

Hoe tof is de NaNaNa surprise jar van Totum!

Ze stond echt juichend in de huiskamer. En wat een verrassing: er zaten zelfs 2 NaNaNa surprise jars in de doos: een roze en een paarse variant. Ze zijn allebei wel soortgelijk, maar nét een beetje anders.
Een hele tijd heeft mijn dochter uitgebreid de 2 jars vergeleken: welke is nu het allerleukst? Uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om de roze zelf te houden, de andere surprise jar wil ze heel graag aan haar vriendinnetje geven. Hoe lief is dat?
En toen kon het uitpakken beginnen!

NaNaNa surprise jar

Wat zit er in deze set?

Want het allerleukste van de NaNaNa surprise jar is het uitpakken natuurlijk. Er zit van alles in de jar, waarmee je heerlijk kunt schrijven en tekenen. Wat zit er dan in? Drie verschillende kleuren glittergelpennetjes, 2 stempels, 2 stickervelletjes, 2 gummen, een fluffy scrunchie en een superschattig notitieboekje. Daar ging mijn dochter meteen even in schrijven.
Maar het allerleukste van de NaNaNa surprise jar is toch echt wel de verpakking zelf! Dit is namelijk een drinkbeker met rietje. Met een superleuke afbeelding van de NaNaNa surprise karakters. En deze beker heeft nu dus een speciaal plekje gekregen op het aanrecht, zodat ze deze elke dag kan gaan gebruiken.

Onze mening over de NaNaNa surprise jar

Mijn dochter van 7 jaar is een echte verzamelaar. Ze kan geen afstand nemen van spulletjes. Alle spulletjes uit verrassingseieren, cadeautjes van de tandarts, mooie stenen die ze heeft gevonden: ze wil het perse bewaren. Toen ik de NaNaNa surprise jar zag, dacht ik eventjes: ‘oh oh, weer een hoop van die kleine frummeltjes’. Maar gelukkig heb ik mijn mening snel kunnen bijstellen!
Vaak zie je dat al die kleine spulletjes even een paar minuutjes leuk zijn, en dan op een grote stapel in een kastje belanden. Het voordeel van de dingen die in de NaNaNa surprise jar zitten, is dat je ze allemaal kunt gebruiken. En dingen die je kunt gebruiken zijn wel handig (want die gaan uiteindelijk ook weer op haha).
En vooral die beker, dat is echt perfect gevonden! Geen verpakking met een hoop afval, maar een verpakking die gewoon te gebruiken is.

Een perfect cadeautje voor een kinderfeestje

Mijn dochter was bij de eerste blik op de NaNaNa surprise jar al helemaal verkocht! En ook ik vind het echt een leuk product, origineel en vooral ook nuttig, omdat je alle onderdelen kunt gebruiken. Dat maakt het voor mij ook echt tot een tip voor een goed cadeautje voor een kinderfeestje. Het is betaalbaar en iets waar je heel veel meiden echt heel gelukkig mee zult maken!
De NaNaNa jars zijn verkrijgbaar in 2 varianten

Lees ook deze blogs

Bij Mamascrapelle zijn we fan van Totum en hebben we dan ook al diverse items mogen testen voor jullie. Lees vooral ook de andere blogs.

Footer4
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

37 reacties

 1. Heel leuk voor m’n meisje die nu in groep 3 zit.. Weet zeker dat ze dit geweldig zal vinden.. Ik volg je op Facebook en instagram en ook totum 🙂

 2. Wij hebben 2 dochters van 5 en 6 (wordt bijna 7) Het klinkt allemaal herkenbaar. Onze oudste dochter is net een hamster. Bewaard echt alles. Dit ziet er idd echt leuk en gezellig uit. Een goede tip voor de kinderfeestjes

 3. Super leuk! Hier zou ik mijn dochter zeker mee kunnen verrassen💜 dus waag graag een kansje🍀🍀🍀

 4. Wauw!! Doe super graag mee voor mn jongste dochter Sannah!! Dit zou een te gek verjaardagscadeau zijn!!

 5. Wat een leuke surprise jar! Ik waag graag een kansje voor mijn nichtje. Ik volg Totum via Instagram (Truusje26) en jou via Instagram (bericht geliked) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet).

 6. Dit ken ik nog niet. ziet er inderdaad origineel en leuk uit. Ik doe mee voor mijn dochter dier er vast graag mee aan de slag gaat.

 7. O ja, super leuk! Ik doe mee voor mijn nichtje, maar word zelf ook enthousiast na het lezen van jouw review.

 8. Wat een enorm leuke set! Ik zou hier graag onze dochter mee willen verrassen die ontzettend goed haar best doet op school en ben ervan overtuigd dat ze hier dan ook heel blij mee zou zijn.

 9. Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje 😊😊, heel erg leuk 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

 10. Wat leuk 😍😍😍 ik doe mee voor mijn 2 dochters die dit echt helemaal te gek zouden vinden… 🥰

 11. Hoeraaaa wat een leuke prijs!!! De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan en met 2 kinderen die heilig geloven en sinds lange tijd dit feest weer groots mogen vieren, hopen we er dit jaar iets speciaals van te kunnen maken! Bovenaan het lijstje staat toch echt wel: de Surprise jar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.