NaNaNa Surprise Bedroom een verrassing in een rugzak met konijnenoren

Wat een voorpret hebben wij gehad voordat we de nieuwe NaNaNa Surprise Bedroom van MGA Entertainment in onze handen hadden. Bij terugkomst van onze mini vakantie in CenterParcs mocht ik een pakje halen bij het postkantoor. Het leek wel gebakken lucht zoals ik dat noem. Een fopkado want de doos was super licht… Zo introduceerde ik hem ook aan mijn dochter.

In deze blog maak ik gebruik van klikbare plaatjes van bol die je alleen ziet als je ad-blocker uitstaat!

NaNaNa Surprise Bedroom

Vooraankondiging NaNaNa Surprise Bedroom

En ja hoor het was ook eigenlijk een fopkado. Of liever gezegd 3 kleine ballonnen met lucht en roze confetti erin. Met de aankondiging dat er een NaNaNa Surprise onderweg was. We hoefden nog maar 1 nachtje te slapen.
Dat dat slapen ook nog met iets anders te maken had, dat vermoeden had ik nog niet.

Lees ook deze blog van de mini collectie met rugzakje van NaNaNa Surprise

NaNaNa Surprise Bedroom

Lekker slapen

Lekker slapen deden we die nacht wel, want in een huisje met een ander kussen en een ander bed, ligt toch altijd minder lekker dan je eigen bed!

De volgende dag speelde dochterlief de hele tijd met haar buurmeisjes die ze verschrikkelijk had gemist natuurlijk. Pas na het avondeten kwam ze weer tevoorschijn. Al die tijd stond er een enorme doos in de woonkamer. En die was niet zo licht dus daar zat echt wel wat in! Wat een mazzel had dochterlief dat ze de doos met NaNaNa Surprise Bedroom mocht uitpakken. Het was namelijk de zaterdag van de wintertijd. Zat ze mooi direct weer in het goede ritme. Dus ze hoefde nog niet te slapen. Ja dat slapen komt steeds terug hoor let op!

Unwrappen NaNaNa Surprise

Met veel gegil pakte ze de NaNaNa Surprise Bedroom uit de enorme doos. Wees blij dat ik geen filmpje maakte, want je oren hadden getoeterd! “Mama Mama deze heeft Bibi ook! En ze ging er een weggeven aan haar volgers, heb ik hem dan gehad van Bibi? Ohw nee ze ging die lieve zwarte weggeven, die leek me eigenlijk veel leuker. Nou ja geeft niet, want deze is ook superschattig he mama! Overal konijntjes! ”

“Ohw mama voel eens hoe zacht die tas is, en hoe schattig dit popje is, aahhhhh” “Kun je alsjeblieft een schaar pakken?”

Ja de lieve pop en tas zaten goed vast en ik moest er wel echt even voor gaan zitten om alles los te krijgen, maar dan heb je ook wat!

Een enorm schattige fluffy rugzak aan de buitenkant en aan de binnenkant een complete slaapkamer! Een bed, met een kussen, een knuffel en een deken. Ook zaten er nog een mooie spiegel, 3 kledinghangers en een haarborstel in.

Alles heeft konijnenoren details, het is echt zo lief!

Rugzak en speelset in 1

Aan de pop die bij de NaNaNa Surprise Bedroom set hoort, hangt een gouden label. Daar staat haar naam en geboortedatum in. Wij hebben Aubrey en ze is jarig op 12 april. Ook hangen er aan Aubrey en wat van de accessoires enorme labels. Die hadden van mij achterwege mogen blijven. Ik krijg zulk soort dingen nooit netjes weggeknipt. Heb jij daar een goede tip voor?

De speelset met de slaapkamer is eigenlijk gewoon een mooie stevige rugzak met een zacht bontje aan de buitenkant. Zelfs op de draagriemen staan konijnenoren.

Deze nieuwe set van NaNaNa Surprise Bedroom is ideaal om mee te nemen ergens naartoe. Dochterlief had al bedacht dat er best wat L.O.L. Surprise! vriendinnen meemochten in de koffer voor een leuk logeerpartijtje.

En over die L.O.L. vriendinnen gesproken. Terwijl zij druk aan het dansen waren op de Remix muziek lag Aubrey gewoon lekker te slapen in haar bedje! Wat een mooie lieve slaapkop is het ook he!

NaNaNa Surprise Bedroom

Onderstaande poppen hebben ook wel zin om langs te komen op het slaapfeestje!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.