Na! Na! Na! Surprise nog een poppenserie!

Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van “unboxing” zet zich als trend onverminderd voort. MGA Entertainment introduceert in 2020 een nieuw merk dat volledig op deze trend voortborduurt. Wie al liefhebber is van L.O.L! Surprise en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met Na! Na! Na! Surprise. Pak de spaarpot er maar weer bij papa en mama!

Na! Na! Na! Surprise

Deze film heb ik al wel 10 keer moeten kijken met dochterlief op het facebook kanaal van L.o.l. Surprise.

Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment van zes poppen met een geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Maak kennis met Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy.

Na! Na! Na! Surprise

Pak een 2-in-1 verrassing uit met Na! Na! Na! Surprise:

  • Open het pakket om een echte ballon te vinden. Blaas de ballon op met het meegeleverde papieren rietje en POP vervolgens voor een confetti-verrassing. ( Ja pak de stofzuiger er maar vast bij! )
  • Vind de pluche pom en 2 mode-verrassingen in elke ballon! De pluche pom is tevens een clip-on die je kunt vastmaken aan je tas of koffer! ( Super leuk voor je kind natuurlijk)
  • Maak de pluche pom open om een mooie, zachte, beweegbare modepop te vinden met unieke gedrukte details en prachtig haar. ( Ja ze zijn wel echt super schattig! )
  • Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je alles over haar te weten. Verzamel ze alle zes. ( Zes? Nog meer poppen arrghh!! dat was mijn eerste gedachte nadat onze voorraad L.o.l. poppen en #snapstar poppen en slijm wezens verder dreigt uit te breiden. Die barbies op zolder kunnen we wel gaan weggeven!

Deze staan in elk geval hoog op de wensenlijst van dochterlief. Begrijpelijk ik zou ze zelf ook willen hebben als kind!

2-in-1 pluche:

Leeftijden 7+ maar hij kan ook prima op het verlanglijstje van een vijf jarige hoor!

Consumentenadviesprijs € 24,99 te koop bij Intertoys of Toychamp

Na! Na! Na! Surprise
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.