Skip to Content

Na! Na! Na! Surprise nog een poppenserie!

Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van “unboxing” zet zich als trend onverminderd voort. MGA Entertainment introduceert in 2020 een nieuw merk dat volledig op deze trend voortborduurt. Wie al liefhebber is van L.O.L! Surprise en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met Na Na Na Surprise. Pak de spaarpot er maar weer bij papa en mama! Want de dochter van Ellen speelt er met haar 8 jaar nog steeds mee! Een aanrader dus.

Na Na Na Surprise

Deze film heb ik al wel 10 keer moeten kijken met dochterlief op het facebook kanaal van L.o.l. Surprise.

Na Na Na Surprise bevat een assortiment van zes poppen met een geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Maak kennis met Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy.

Na! Na! Na! Surprise

Pak een 2-in-1 verrassing uit met Na Na Na Surprise:

  • Open het pakket om een echte ballon te vinden. Blaas de ballon op met het meegeleverde papieren rietje en POP vervolgens voor een confetti-verrassing. ( Ja pak de stofzuiger er maar vast bij! )
  • Vind de pluche pom en 2 mode-verrassingen in elke ballon! De pluche pom is tevens een clip-on die je kunt vastmaken aan je tas of koffer! ( Super leuk voor je kind natuurlijk)
  • Maak de pluche pom open om een mooie, zachte, beweegbare modepop te vinden met unieke gedrukte details en prachtig haar. ( Ja ze zijn wel echt super schattig! )
  • Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je alles over haar te weten. Verzamel ze alle zes. ( Zes? Nog meer poppen arrghh!! dat was mijn eerste gedachte nadat onze voorraad L.o.l. poppen en #snapstar poppen en slijm wezens verder dreigt uit te breiden. Die barbies op zolder kunnen we wel gaan weggeven!

Deze staan in elk geval hoog op de wensenlijst van dochterlief. Begrijpelijk ik zou ze zelf ook willen hebben als kind!

Lees hier onze review van de bedroom serie van de Na Na Na Surprise serie

2-in-1 pluche Na Na Na Surprise:

Leeftijden 7+ van deze Na Na Na Surprise maar hij kan ook prima op het verlanglijstje van een vijf jarige hoor!

Na! Na! Na! Surprise

Kijk ook deze blogs

Inmiddels hebben wij al veel in huis van de schattige Na Na Na Surprise serie. Dochterlief is er gek op en ik snap dat wel. Zachte poppen, mooie haren en schattige thema’s die uitnodigen tot vele slaapfeestjes.
Kijk maar eens naar de volgende blogs:

En natuurlijk hebben we ook genoeg te laten zien van hun nichten van L.O.L. Surprise

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.