Under Wraps? De uitleg van LOL Eye spy met movie!

Al een jaar riep dochterlief dat ze een L.O.L. wilde hebben. In de zomervakantie kreeg ze eindelijk haar eerste L.O.L. bal en was ze zelfs niet tevreden want de pop haar haren veranderden niet van kleur. Blijkbaar had een meisje uit haar klas een L.O.L. pop bij welke dat wel kon. Maar inmiddels heb ik toch een zeer gelukkige dochter want ze kreeg een L.O.L. Suprise Under Wraps op het  grote feestje van MGA Entertainment. In deze blog een unwrapmovie van een van haar vriendinnetjes en uitleg over de L.O.L. Surprise producten. En heb je dat huis al gezien???

L.O.L. Surprise

L.O.L. Surprise

Volgens mijn man de grootste onzin op aarde en een grote plaag voor de Plastic afval container. Maar volgens dochterlief het beste verrassings speelgoed wat er is. Ik ben het met beide eens, maar wel net zo enthousiast als dochterlief. En mama was ook zoet toen ze lang bezig was met het unwrappen van de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps capsule.

Wat is L.O.L Surprise?

L.O.L. Surprise

L.O.L. is de afkorting van Lil Outrageous Littles. Een soort verrassingsei maar dan niet van chocolade en een stuk groter. Deze verrassing zit in een bal, of tegenwoordig ook in een capsule of een ster. En dat zit weer ingepakt in allemaal lagen uhm ja plastic..

L.O.L. Surprise

Doordat je van buitenaf niet kunt zien wat er in zit, is het dus altijd een verrassing wat je krijgt. Daar is 1 uitzondering op en dat is de L.O.L. Bigger Surprise want hier zit, wat ik tot nu toe heb gezien, altijd hetzelfde in.

Verschillende series

Ok ik sta bij de Intertoys, maar welke L.O.L. moet ik hebben? Ja dat is een goede vraag. Hier vind dochterlief de  L.O.L. Surprise Under Wraps helemaal geweldig doordat het echt een raadsel extra is om alle vakjes open te krijgen. Al die tijd kun je de L.O.L. pop wel zien zitten, maar ze zit in een soort mummie jasje waardoor de spanning goed oploopt zeg maar haha.

Under WrapsL.O.L. Surprise

Je hebt de Biggie Pets, Food Babies, Lil Sisters, Eye Spy, Pets en de Tots. Dan heb je nog de Glitter, Glam glitter, Under Wraps en Surprise en vast nog veel meer. Ja ik raak het overzicht ondertussen ook een beetje kwijt zoals je ziet. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er nog veel meer producten op de markt gekomen.

L.O.L. Surprise

Daarnaast heb je nog een stressball, puzzelbal, mega poppenhuis, sterdoosje met accessoires, een knutselboek en ga zo maar door.

L.O.L. Surprise

Dus ja als je bij de Intertoys staat, of online aan het shoppen bent dan kan ik me voorstellen dat je het even niet meer zo goed weet.

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps movie

Een vriendinnetje pakte voor de camera haar Under Wraps capsule uit.

Dochterlief kreeg juist weer een andere verrassing! Al met al is ze ruim 30 minuten bezig geweest met uitpakken van de Eye Spy Under Wraps capsule tot aan het uitpakken van de zakjes met de verrassing toe. Daarna volgden nog eens 15 minuten met de capsule te openen. En toen moest de L.O.L. pop nog aangekleed worden natuurlijk. Wil je dus even ME time als ouders? Dit is je kans! haha Ik heb het filmpje van dochterlief beperkt tot het openen van de under wraps capsule en de pop aankleden.

L.O.L. huis

 

Heeft jouw kind nou een balzaal als slaapkamer, heel veel zakgeld gespaard, of met heel veel familieleden gezamenlijk een cadeau voor een verjaardag gespaard. Dan raad ik je zeker het L.O.L. huis aan. Want die is gaaf!!!

Overzicht van de producten

Hieronder nog even een overzicht van de producten die je zoal kan kopen van L.O.L. Surprise waaronder dus de Eye Spy Under Wraps.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.