Skip to Content

Kidi Lightshow Party altijd een disco in huis!

Met de nieuwe VTech Kidi Lightshow Party is het altijd disco in huis! Volgers van Facebook en Instagram hebben al een gave foto voorbij zien komen waarin ik al, spoileralert, aangaf dat wij helemaal blij zijn met deze nieuwe uitvinding van VTech. En waarom daar vertel ik natuurlijk meer over in deze review blog! 

Kidi Lightshow Party

Wij zijn dol op de producten van VTech en dochterlief heeft nu zelfs een aparte la ingericht voor haar technische speelgoed, allemaal VTech haha. Alleen de Kidi Lightshow Party heeft een ander plekje gekregen. Namelijk naast haar bed e dat is niet geheel zonder reden!

Lees ook deze blog met silent disco

Draagbare 9-1 Bluetooth speaker

De ontwikkelaars bij VTech hebben het bij dit nieuwe product wel lastig gehad met een naam verzinnen. Want naast dat de Kidi lijn is uitgebreid door een Lightshow Party heeft hij nog veel meer functies, 9 in totaal en dat in slechts 1 product. De Kidi Lightshow Party is een draagbare 9-in-1 Bluetooth speaker. Maar de échte verrassing is vele malen indrukwekkender! Dankzij de technologie die VTech erin stopte. De Disco knop is hier de absolute nummer 1. Het liefst hebben de kinderen elke dag disco in huis nu haha

1. Disco lamp met Kidi Lightshow Party

Kidi Lightshow Party

In de Kidi Lightshow Party zit een discolamp, eentje die eindeloos roteert en de mooiste kleuren en effecten uitstrooit over elke feestlocatie. Of slaapkamer of woonkamer. Je kunt de lichtsterkte aanpassen en het is werkelijk een groot disco feest!

2. Ingebouwde liedjes

Kidi Lightshow Party

Er staan een paar ingebouwde instrumentale en gezongen liedjes op. Bedenk er zelf leuke danspasjes bij! En gebruik de Kidi Superstar Move om extra hard mee te zingen!

3. Dans en beweegplezier met Kidi Lightshow Party

dansen

Is je kind aan meer uitdaging toe? Dan bieden de behendigheidsspelletjes natuurlijk het dans- en beweegplezier. Zelf choreografieën bedenken, samen oefenen, vaardigheid trainen en dan… shinen! Dit wordt een show die diepe indruk op iedereen zal maken. Met Disco licht natuurlijk. Stoelendans, Jan zegt, raad het woord en meer. Erg leuk voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

4. Bluetooth speaker

Kidi Lightshow Party

Natuurlijk is connectie ook mogelijk via Bluetooth. Het is erg simpel via de blauwe Bluetooth knop maak je zo verbinding. Ben je een Spotify fan, dan galmt binnen een halve minuut de muziek door de woon/slaapkamer.

Het volume is zowel op je smartphone of tablet of de Kidi Lightshow Party te regelen.

5. MP3 speler in Kidi Lightshow Party

mp3 speler

Via de bijgesloten audiokabel is elke externe muziekspeler te koppelen, dus ook opgeslagen fijne liedjes op smartphone of tablet zijn vanaf nu groots weer te geven als je geen gebruik wil maken van Bluetooth.

geheugen kaart

Er is ook een micro SD-ingang om mp3-bestanden te beluisteren.

6. FM Radio

Kidi Lightshow Party

Onderop de Kidi Lightshow Party kun je een klepje openen. Daar zit de kabel voor de FM radio. En ik moet zeggen het geluid is gewoon echt scherp en duidelijk. Al is het luisteren van drukke muziek onder het avondeten, wat dochterlief echt perse wilde, niet zo heel lekker eten haha.

7. Spelletjes

Het portable feestbeest is voorzien van een kwalitatief LCD-scherm waarop animaties worden weergegeven en er staan een paar spelletjes op. Die had dochterlief snel gevonden hoor! Die zijn net als op haar Kidizoom heerlijk om even lekker rustig op de bank te doen.

Een kaartspel, testen van ritmegevoel en springen als een kikker door een veld. Leuke spellen om even uit te rusten van het dansen.

8. Klok/Wekker

wekker

Naast al dat spelen met de Kidi Lightshow Party kun je hem ook gewoon naast je bed zetten als klok. Wat super leuk is, is dat je keuze hebt tussen de verschillende achtergronden. Zo hoorde ik opeens toen dochterlief hem aan het uitproberen was. “Mama ik heb nu hartjes leuk he! “

Daarnaast kun je hem ook nog instellen als wekker. Dit staat duidelijk omschreven in de handleiding. Er zijn 5 wekkergeluiden!

9. Handvat om de Kidi Lightshow Party mee te nemen

Hij is makkelijk van locatie naar locatie te vervoeren, de feestmaker is voorzien van een handvat! En dat is ideaal want zo is de kans op vallen het kleinste.

Conclusie:

Elke nieuwe dag is een feestje waard! En dat is geen enkel probleem met de Kidi Lightshow Party van VTech! En de prijs? Die is schrikbarend laag voor alles wat dit disco wonder kan! Te koop bij Bol!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.