Skip to Content

Dinotrux verzorgingsproducten Kruidvat – een lijn voor stoere mannen

Ken jij de Dinotrux al? Ik kende ze nog niet en gastblogger Delicia ook niet. Zij ging aan de slag met deze Dinotrux verzorgingsproducten van de Kruidvat met haar zoontje van bijna 2. 

Dinotrux verzorgingsproducten van het Kruidvat

Dinotrux verzorgingsproducten

Ellen vroeg mij of ik de Dinotrux verzorgingsproducten van de Kruidvat wilde uitproberen. Een hele Dinotrux-lijn hebben ze. Die had ik nog niet eerder gezien, omdat ik (overigens wel in het Kruidvat) voor deze artikelen meteen naar mijn vaste merkjes toe loop en voor de rest eigenlijk altijd – bewust – met oogkleppen op netjes mijn boodschappenlijstje volg.

Dinotrux dus. Wat is dat eigenlijk? Het lijken wel monsters! Voordat ik mijn zoontje er enthousiast over ga vertellen, besloot ik het eerst te ‘googlen’. Ik vond een video en terwijl die aan het inladen was, pakte ik onze tas alvast in, want mijn zoontje had een date.

Wat zijn Dinotrux?

Dinotrux speelt zich af in een fictieve prehistorische wereld waar hybride dino figuren de leukste avonturen meemaken! Maak kennis met de Dinotrux characters Ty, Revvit, Garby, Dozer, Ton-Ton en Skya en bedenk welke avonturen zij kunnen beleven! Op naar de Dinotrux verzorgingsproducten .

Dinotrux pleisters

Dinotrux verzorgingsproducten

De lijn Dinotrux verzorgingsartikelen van de Kruidvat, bestaat uit 5 artikelen. Het pakje Dinotrux-pleisters doe ik gelijk in de tas: aangezien hij nogal een pechvogel is, komen die altijd wel van pas. Ik denk dat ik er zelf ook wel mee gesignaleerd zal worden, want hij heeft het niet van een vreemde! (Laatst liep ik toevallig nog met Batman op mijn duim ;-)) Er zitten twee verschillende maten in het pakje en verschillende kleuren en plaatjes.

Dinotrux tandverzorging

Voor de Dinotrux-tandenborstel en Dinotrux-tandpasta heb ik een andere bestemming. Mijn zoontje gebruikt vanwege een aangeboren afwijking op advies van het ziekenhuis en de tandarts een ander merk en dat advies leg ik natuurlijk niet naast me neer. Maar ik weet al wie ik met deze Dinotrux verzorgingsproducten een stralende glimlach kan bezorgen.

Op de achtergrond klonken er in de tussentijd geluiden alsof er een politie achtervolging aan de gang was in een actiefilm. Oh ja, het filmpje. Zal vast wel reclame zijn, maar nee: het waren de Dinotrux! Oeps, misschien toch nog iets te heftig voor mijn zoontje die nog geen 2 jaar is.

Ik zette het uit en riep hem om zijn haar te doen. Terwijl ik hem optilde, rook ik de frisse lucht van de Dinotrux-shampoo en douchegel nog op zijn huid. Een neutrale “unisex” geur zou ik het noemen. Iets wat ik bijvoorbeeld ook zou kunnen gebruiken. De Dinotrux verzorgingsproducten zijn er dus niet alleen voor stoere jonge mannen, maar kunnen ook door stoere mama’s gebruikt worden.

Dinotrux verzorgingsproducten Styling gel

Dinotrux verzorgingsproducten
Dinotrux verzorgingsproducten

Mijn zoontje zit al klaar met de tube Dinotrux-styling gel in zijn handen. Hij heeft geen oog voor het stoere plaatje dat erop staat. “Ope” zegt hij terwijl hij me aankijkt met een vragende blik. Ik zag het al gebeuren dat de gel overal zou zitten behalve in zijn haar. “Laat mama dat maar even doen…”

gel in haren

Ultra strong staat er op deze Dinotrux verzorgingsproducten. De gel is niet sterk genoeg het overeind te laten staan, maar daar is zijn haar dan ook veel te lang voor. Het is ook niet de bedoeling dat hij zo over straat gaat, het was even puur nieuwsgierigheid hoe ‘ultra’ ultra strong zou zijn.

gel in haren

Het is in ieder geval wél stevig genoeg om het vervolgens niet meer plat te krijgen… het werkt vrij snel in dus. Maar ik weet er toch nog een toonbaar model van te maken en ik ben benieuwd hoe lang dat zo blijft zitten.

Na een paar duiken in de ballenbak, wat rondjes over het hele parcours in de binnenspeeltuin en een aai over zijn bol tussendoor ziet zijn kapsel er weer uit alsof hij net zijn bed uitkomt. Tijd om naar huis te gaan en hem daar gelijk maar weer in te leggen voor zijn schoonheidsslaapje!

Tip:

De Dinotrux verzorgingsproducten zijn soms in de aanbieding bij het Kruidvat!

dinotrux aanbieding

Wil jij meer van Dinotrux? Bij Bol kun je ontzettend veel leuke en ook nuttige dingen vinden voor onder de kerstboom.
Kijk hier voor een verlanglijstje thema dinosaurus.

Footer4 nieuw

 

Delicia
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.