Verlanglijstje thema dinosaurus, een handig overzicht met cadeautips

Hoog tijd voor weer eens een nieuw handig verlanglijstje hier op Mamascrapelle! Deze verlanglijstjes worden ontzettend veel gevonden en goed gebruikt. En dat is fijn, want daarvoor maken we ze ook. Dit keer is het tijd voor een thema namelijk: verlanglijstje thema dinosaurus! Tijdloos, altijd fascinerend en het kent vele fans.

Verlanglijstje thema dinosaurus

Verlanglijstje thema dinosaurus boeken

Boeken

Uiteraard begin ik weer met boeken, dat blijft een favoriet cadeau om te geven. Er zijn heel veel gave dinoboeken en op onze boekenblog hebben we een toffe selectie gemaakt. Neem daar vooral eens een kijkje. De reviews hebben allemaal duidelijke foto’s en sommigen ook een filmpje.

Jurassic Park Franchise

jurassic park

Ik schreef al een blog over de Jurassic Park franchise en de tips die ik daar geef passen zeker ook op dit verlanglijstje thema dinosaurus. Want deze franchise is 6 toffe films rijk en 2 gave boeken. Boeken voor volwassenen. Ook is er een toffe Netflix serie voor de wat jongere kijkers. Hieronder passende cadeautips die passen bij deze dino wereld.

Spellen op verlanglijstje thema dinosaurus

Verlanglijstje thema dinosaurus spellen

In de lockdown hebben we allemaal weer de spellen ontdekt! Bordspellen, online gamen of digitale uitjes, het kan allemaal! Op het verlanglijstje thema dinosaurus kunnen dan ook niet de spellen ontbreken. Van bord tot digitaal, van jong tot oud. Ik heb het allemaal voor jullie hieronder verzameld. Kijk zelf vooral ook even goed voor de aanbevolen leeftijd.
Lees hier de review van Jurassic Park Danger

Zachte items

dino knuffel

Als mooi contrast op de houten items voor op het verlanglijstje met dinosaurus, leek mij een cadeautip lijstje met zachte items. Hoe spannend en monsterlijk ze ook zijn, een knuffel of kussen met een dino kan rekenen op dikke knuffels.

Rollenspel

Verlanglijstje thema dinosaurus speelgoed

Kinderen vinden het heerlijk om een rollenspel te kunnen spelen. Zeker met stoere of lieve dino’s. Ze kunnen verrijking geven aan ander bestaand spel of juist het hoofdspel verzorgen. Maar hoe leuk is het om met blokken te bouwen en vervolgens met dino’s daar doorheen te stampen? Of om de Barbies te laten schrikken? Genoeg leuke items voor een rollenspel hieronder voor op het verlanglijstje thema dinosaurus.

Bouwen met verlanglijstje thema dinosaurus

Verlanglijstje thema dinosaurus lego

Bouwen is sowieso leuk maar het hoort ook wel echt wel bij het thema dinosaurus. Net zoals wij als mensen moeten doen met hun botten die gevonden worden. Die bouwen we op zodat we kunnen leren hoe ze eruit gezien hebben. Zo kan je vaak ook met dino bouwpakketten lekker aan de slag. Maar bij bouwen denk ik ook aan Lego en ander bouwspeelgoed! Een divers overzicht voor op het verlanglijstje thema dinosaurus hieronder!

Houten items

houten speelgoed dinosaurus

Hout is en blijft aangenaam duurzaam. Het voelt fijn om mee te spelen, en het kan meestal tegen een stootje. Ik heb hieronder diverse houten items voor op het verlanglijstje thema dinosaurus! Er staat vast wat moois bij voor jou of degene die een cadeau krijgt!

Creatief op verlanglijstje thema dinosaurus

Verlanglijstje thema dinosaurus

Lekker creatief bezig zijn is voor jong en oud, jongens en meisjes leuk. En laat er nou ook veel leuke items zijn die passen op het verlanglijstje met thema dinosaurus. Wat vind jij leuk om te doen?

Extra items verlanglijstje dinosaurus

dinosaurus cadeautjes

Er zijn nog zoveel diverse items met dinosaurussen. Voor inrichting, kleding of verkleden. Er zijn zoveel gave items voor op het verlanglijstje. Hieronder nog allemaal toffe items!

Op Mamascrapelle hebben we nog veel meer handige verlanglijstjes. Voor kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Ben je fan van onze lijstjes en geholpen? Laat een reactie achter, dat vinden we leuk! En deel onze foto zodat we anderen ook goed kunnen helpen.

Footer1
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.