Verlanglijst 7 jarige jongen, een handige lijst met cadeautips

7 jaar alweer.. hoe dan? Het kinderlijke is er echt wel vanaf aan het gaan. De behoefte tot meer eigen tijd en plekjes begint te groeien. De sociale behoefte om met leeftijdsgenootjes te zijn wordt ook groter. En de ouders en opvoeders moeten weer even zoeken naar hoe om te gaan met deze pré-pubers. Bij een feest horen natuurlijk cadeautjes en met deze verlanglijst van 7 jarige jongen helpen wij om die stress bij jullie weg te nemen!

Verlanglijst 7 jarige jongen

boeken op de verlanglijst voor 7 jarige jongen

1. Boeken

Voor een kind in groep 3/4 is lezen soms een feest en soms een uitdaging. Vraag van te voren goed op welk AVI niveau de jarige leest om teleurstelling te voorkomen. Als tip: zet dus vooral wat AVI boeken op jouw verlanglijst van 7 jarig jongen met de titel er al bij! Op onze blog StoerLeesVoer staan genoeg leuke voorbeelden als inspiratie, maar hieronder een kleine selectie. En uiteraard nog wat leuke en stoere voorleesboeken. Want die knusse momentjes samen blijven ook fijn en belangrijk!

p de verlanglijst voor 7 jarige jongen

2. Creatief speelgoed op verlanglijst 7 jarige jongen

Creatief speelgoed mag niet ontbreken op de verlanglijst van een 7 jarige jongen! Het is zo divers, lekker kleuren, of met stickers aan de slag. Bouwen of ontwerpen. Het kan allemaal en is ook echt belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om een creatieve uitlaatklep te hebben.

Lees hier over de kleurboeken van Johanna Basford

Lees hier de review van het tekenboek onderwater

Bouw en sticker je eigen auto van Lego

Bouw je eigen avontuur met Lego Jurassic Park

Lego Super Natuur

Spelen met Aquabeads, knutselen met waterkralen

tyg
bouwen en constructiespeelgoed

3. Bouwen en constructie op verlanglijst 7 jarige jongen

Hoger, gekker, ingewikkelder! De bouwconstructies zijn op deze leeftijd vaak echt indrukwekkend. Vaak ook met een spelelement van wie het hoogst of snelst kan bouwen. Verschillende materialen combineren vinden ze ook tof, en geef ze eens ongelijk. De kapla maakt een perfecte brug over het lego kasteel heen. Een diverse lijst voor op de verlanglijst 7 jarige jongen.

Maak zelf je eigen dier met Clementoni Mechanics Junior

spelletjes op de verlanglijst voor 7 jarige jongen

4. Spelletjes

De competitie is erg actief op deze leeftijd voor jongen. Ze willen graag hun kracht, snelheid en slimheid testen. Daarom zijn spelletjes een erg leuk cadeau om te geven. Je kan ook kiezen voor spellen waarin samengewerkt moet worden, zo leer je als team te winnen (of verliezen). Er is genoeg keuze wat leuk is voor deze leeftijd op de verlanglijst van 7 jarige jongen.

Hier vind je de review van kaartspellen in een nieuw jasje

Kijk hier voor de smartgames Pirates Crossfire

Kijk voor al ons gereviewde games voor de Nintendo Switch en Playstation

educatief speelgoed

5. Educatief speelgoed

Uiteraard valt er van elk soort spel wel iets te leren. En is eigenlijk al het speelgoed educatief. Maar met dit kopje bedoel ik echt speelgoed wat is gemaakt om bepaalde gebieden extra te stimuleren en wat behulpzaam is tijdens school. Leer over de wereld, of speel uitdagende puzzels om die hersens te laten kraken. Of denk juist aan coderen, ook heel belangrijk tegenwoordig. Allemaal onderdelen die bij de ontwikkeling van een kind van 7 jaar horen. Onderstaande items mogen dan ook niet missen op verlanglijst 7 jarige jongen.

buitenspeelgoed

6. Buitenspeelgoed op verlanglijst 7 jarige jongen

Lekker naar buiten! In weer of wind, die jonge sterke benen hebben het echt even nodig om buiten lekker te ravotten. Stunten op stepjes, of juist op onderzoek uit in de natuur voor al die kleine Freekjes. Er is genoeg te doen buiten en met het juist cadeau motiveer je dit. En maak je buitenspelen alleen maar leuker. Genoeg items weerop de verlanglijst 7 jarige jongen.

Lees hier de blog over een lasergame feestje

actie reactie p de verlanglijst voor 7 jarige jongen

7. Actie reactie speelgoed

Zelf iets opbouwen wat vervolgens allemaal reacties teweeg brengt? Actie reactie speelgoed is tof! En lekker spannend, uitdagend en elke keer opnieuw te gebruiken. Voor een korte spanningsboog kan je het kort houden. Maar uiteraard kan je het zo lang en groots maken als dat je zelf leuk vindt. Ik hou ervan en veel kinderen met mij.

fidget toys

8. Fidget toys

Fidget wat? Nou van de leuke kleine handspelletjes! Hier worden kinderen rustig van, bijvoorbeeld op school.Maar het is ook gewoon heel erg leuk. Het zijn spelletjes die klein zijn en makkelijk mee te nemen zijn. De Pop it is nu erg populair. Maar denk ook aan een spinner! Ideaal voor de concentratie, wiebelvingers, anti stress of gewoon omdat het leuk is. Welke kies jij van de verlanglijst 7 jarige jongen? Pas op, ik spreek uit eigen ervaring, ook voor volwassenen erg verslavend leuk.

9. Extra items

Zeven jaar is zo’n leeftijd waar er jongens zijn die nog graag met Playmobil spelen. Of juist niet en ze juist heel graag op elkaar schieten en competitief bezig zijn. En soms komen die spellen ook weer samen. Ik sluit deze verlanglijst voor 7 jarige jongen af met nog een aantal extra en diverse items omdat er zoveel leuks is!

Verlanglijst 7 jarige jongen

Verlanglijst 7 jarige jongen

Veel kan je bedenken hé? Met bovenstaande tips vind je altijd wel een passend cadeau! Op Mamascrapelle hebben we nog veel meer handige verlanglijstjes. Voor kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Ben je fan van onze lijstjes en geholpen? Laat een reactie achter, dat vinden we leuk! En deel onze foto zodat we anderen ook goed kunnen helpen.

Op zoek naar meer verlanglijstjes?

Footer1
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.