Verlanglijst thema Minecraft, een lijst vol cadeautips

Minecraft! Wie kent het niet? Nou ik dus.. Althans ik KEN het wel, de naam en hoe het eruit ziet. Maar ik heb het nooit gespeeld en helemaal snappen doe ik die wereld (nog) niet. Wat ik verder ook weet is dat de kinderen op mijn opvanggroep er helemaal gek op waren. Minecraft werd nagetekend, nagespeeld en verschillende voorwerpen heb ik voorbij zien komen. Denk aan lekkende Minecraft drinkbekers, zoekgeraakte sleutelhangers en shirtjes met drukke printjes die vol trots gedragen werden. Minecraft kan je niet negeren en hoog tijd voor een verlanglijst met thema Minecraft!

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

Wat is Minecraft?

Minecraft is een computerspel. Ook wel een sandbox game genoemd, oftewel een openwereldspel. Zie Minecraft inderdaad als een zandbak waar je instapt. Je vind allerlei items en met die items kan je dingen bouwen. Het is dus een “vrij” spel. Je kan lekker ronddwalen, ontdekken en bouwen. Eigenlijk heeft Minecraft de term Universe sandbox gekregen, het gaat nog iets verder. Universe Sandbox is een simulator ontwikkeld om samenwerking met NASA voor onderwijsdoeleinden. Het geeft de gebruiker de gelegenheid om een universum te creëren en te beïnvloeden. In Minecraft is het ook mogelijk om te bouwen maar ook om bijvoorbeeld werkende computers te maken. Dit doe je door diverse materialen te verzamelen die je moet opgraven. En vergeet ook niet te overleven. Het spel kan heel simpel beginnen, maar de groeimogelijkheden zijn enorm. Net zoals verlanglijst met thema Minecraft, die is ook erg divers.

Minecraft heeft 2 modi om in te spelen: survival of creatief. In survival moet je oppassen voor eventuele aanvallen van diverse engerds. In creatief zijn ze er ook maar zolang je ze niet aanraakt is er niks aan de hand. Markus Persson (Notch) is de bedenker van deze game en in 17 mei 2009 ging een eerste versie online. In september 2014 neemt Microsoft de game over voor bijna 2 miljoen dollar. Over enorme groeimogelijkheden gesproken… Minecraft heeft geen handleiding en er wordt steeds gewerkt met de feedback. Er zijn wel enkele regels online te vinden zoals: vang een vis voor voedsel en eet geen rauwe kip. Door de eenvoudigheid, enorme groeimogelijkheden en steeds aanpassend vermogen van spelers en makers is deze game een van de best betaalde games ooit. Tijd voor de verlanglijst met thema Minecraft!

Verlanglijst thema Minecraft

Verlanglijst thema Minecraft

1. LEGO

Leuk om te weten is dat Minecraft op LEGO lijkt. Het is erdoor geïnspireerd. En LEGO heeft weer een hele serie producten gemaakt geïnspireerd op Minecraft. Ik vind het altijd tof als er zo’n leuk cirkeltje plaatsvindt. Daarom begin ik deze verlanglijst met thema Minecraft met de combinatie van deze beide werelden!

boeken van Minecraft

2. Boeken op verlanglijst thema Minecraft

Minecraft is aardig verslavend, want je wilt steeds meer ontdekken en bouwen. En we schieten al flink over onze schermtijd heen met z’n allen.. Boeken in het thema Minecraft zijn dan een prima oplossing. Toch in die wereld blijven maar even niet vanaf een scherm. Er zijn diverse boeken op onze verlanglijst met thema Minecraft. Van beginner boeken tot expert gidsen. Wissel vooral eens af want er zitten echt toffe boeken bij die je niet wilt missen!

creatief

3. Creatief op verlanglijst thema Minecraft

Ben je klaar met staren naar een beeldscherm en klaar met staren naar letters op een pagina? Gelukkig kan je ook lekker creatief zijn met MInecraft. Uit je liefde op deze creatieve manier en kijk welk item voor jou tof is op deze verlanglijst met thema Minecraft.

Verlanglijst thema Minecraft

4. Games

Kan je niet wachten om in deze wereld te duiken? Hieronder de games op onze verlanglijst van Minecraft! Er zitten overigens ook bordspellen bij. Leuk voor de afwisseling.

Kijk ook deze review van het bordspel Minecraft

accessoires

5. Extra items op onze verlanglijst Minecraft

Net zo talrijk en divers als dat de Minecraft wereld is, zo divers en talrijk is het aanbod in spullen! Ik heb de leukste items verzameld en daarmee tover jij jezelf, je omgeving en alles helemaal om in een Minecraft thema. Wat zet jij op je verlanglijstje?

Veel kan je bedenken hé? Met bovenstaande tips op de verlanglijst thema Minecraft vind je altijd wel een passend cadeau! Op Mamascrapelle hebben we nog veel meer handige verlanglijstjes. Voor kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Ben je fan van onze lijstjes en geholpen? Laat een reactie achter, dat vinden we leuk! En deel onze foto zodat we anderen ook goed kunnen helpen.

Verlanglijst thema Minecraft
Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.