Skip to Content

Klorofil speelgoed, een wondere wereld

Schoencadeautjes, kinderen genieten hier vaak zo van! De spanning, het plezier en vooral de verwondering en hoop. Hoop op iets magisch wat gebeurd en op een leuk cadeautje. Ze moeten er wel wat voor doen natuurlijk. Één of meerdere liedjes zingen, een tekening maken, wat eten en drinken neerzetten. Maar wat is nou leuk om te geven? Een schoencadeau is bij voorkeur iets kleins, aangevuld met lekkers. In deze blog een leuke schoencadeautips met Klorofil speelgoed.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

schoencadeau

Klorofil

Voor wie het nog niet kent, welkom in de wondere wereld van Klorofil. Dit lieve speelgoed is van stevige materialen gemaakt heeft een retro en lieve vibe. Ik kwam bij Klorofil terecht door hun speelboom*. Dit speelgoed ken ik van heel lang gelee en heb er vele uren mee gespeeld! Daarbij is het echt een item wat kan blijven staan in de woonkamer. Daarna is onze Klorofil wereld snel gegroeid, bij verjaardagen en op feestdagen vragen we setjes cadeau. Een reden waarom we deze blog met Klorofil speelgoed, een goede tip is!

boom

Klorofil speelgoed als schoencadeau

Waarom hoort in het lijstje van Schoencadeautips: Klorofil speelgoed? Er zijn vele items te koop die betaalbaar zijn en leuk klein. Mijn kinderen zijn gek op dit speelgoed. Juist omdat het ook prikkelarm is maar wel uitdagend in de grotere items. De boom en school*hebben leuke dingen zoals lichtjes, glijbanen, pop elementen en meer. Ook kan je bijvoorbeeld items los inpakken als schoencadeau. Denk bijvoorbeeld aan de poppetjes. Pak ze los in en werk toe naar een iets groter weekendschoencadeautje met bijvoorbeeld een quad!

Hier thuis geef ik bijvoorbeeld kleinere cadeautjes door de week en in het weekend dan een groter cadeautje. Uiteraard kan je ook 1x per week een schoen zetten met een groter cadeautje. Er zijn niet echt regels, maar vooral wat past bij jullie, het kind en binnen een budget. Ik weet in ieder geval zeker dat bij ons Klorofil speelgoed niet mag ontbreken! Kinderen zijn er blij mee en het gaat vele jaren mee en het biedt goede opties tot uitbreiding. Cadeaulijstjes kunnen leuk aangevuld worden met Klorofil items.

Quad en waterlelie leuk Klorofil speelgoed

Onze Klorofil speelgoed voor in de schoen bevatten de quad, waterlelie en de Twitwit familie. Deze hadden we nog niet en mijn dochters zijn dan ook erg blij met deze aanvulling. De quad rijdt lekker snel en heeft een tof extra zitje achterin die ‘open popt’. De lelie is mooi en bevat een lichtje. Doordat alle poppetjes passen van de Klorofil familie, en ze allemaal andere outfits hebben, oogt het als er een kleurenlampje inzit. Mijn dochters hoor ik elke keer “oeee dit is een mooie kleur” zeggen. Alsof het lampje verandert, maar dat is dus niet zo. Ach ik laat ze.

Ook hebben we onze familie uitgebreid met deze kleine cadeautjes van Klorofil speelgoed. Er is namelijk een TwitTwit familie bij gekomen! Mijn dochters spelen zo vaak met hun Klorofil dat extra poppetjes erg leuk zijn. De klasjes worden groter, de visite diverser en er is altijd wel een poppetje te plaatsen op de vele verstopplekjes. En bij de kleine items zit ook altijd een poppetje bij!

Kijk hier voor informatie* over Klorofil

Cadeaulijstje

Voor schoencadeautips mag Klorofil dus niet ontbreken wat ons betreft. Dit speelgoed is tijdloos en gaat vele jaren mee. Ook is het wel voor ieder budget toegankelijk. Lees vooral ook de andere reviews van dit fijne merk!

Lees meer over deze wereld op de website van de Kleine Giraf

Heb jij items van dit leuke merk? Wat staat er op jullie schoencadeautips lijstje?

Handige linkjes Klorofil speelgoed

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oma Will

Wednesday 22nd of September 2021

Leuk speelgoed, maar wel duur voor een schoencadeautje. Als ze hun schoen zetten, een week lang voor 6 december, deed ik daar altijd een heel klein cadeautje in. Een chocolade beestje, een taai popje , een paar kikkers o.i.d. Het grote cadeau kwam pas op 6 december als ze 's morgens bij hun schoen keken. Misschien ouderwets, maar dat was heel spannend.

Selena

Wednesday 22nd of September 2021

Ja klopt daarom vind ik de poppetjes ook zo leuk. Die kan je los inpakken waardoor het toch weer een kleiner en betaalbaarder cadeautje wordt. Ik kreeg als kind zakjes met stickers die in een album gingen en zo spaarde je een album vol.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.