Klorofil school, een nieuwe toevoeging in deze lieve speelwereld

Vorig jaar hebben wij hier thuis mogen kennismaken met de speelwereld van Klorofil. Het begon met herkenning van de speelboom, dit is namelijk voor mij jeugdsentiment. Deze speelboom ken ik van vroeger. Maar buiten de speelboom is er een hele lieve wereld van Klorofil. Met nu als nieuw item de Klorofil School!

klorofil school

Klorofil school

Welkom allemaal op school. Doe je rugzak aan, stap op je fiets en rij naar school. De juf en meester wachten op de kinderen. Op het bord staan al letters en een rekensom. De speeltjes liggen klaar in de zandbak om mee te spelen. En wat is dat? Boven in de boom is een gezellig picknickplekje en zelfs een heuse snoezelruimte met sterrenlichtjes! Ontdek, speel en maak plezier met de Klorofil school!

Nabootsen

Mijn oudste dochter was als eerste ter plekke toen ik de Klorofil school ging uitpakken. Ze is 7 en vind de speelwereld van Klorofil nog steeds leuk. Het zijn namelijk lieve diertjes die fijn spelen. Ook zijn het rustige kleuren en stevige materialen waardoor het niet schreeuwend speelgoed is, maar aangename rustige prikkels geeft. Dat vindt ze soms fijn na een drukke dag school. Wel merk ik dat haar spel anders wordt. Ze speelt dat ze de juf is en de kinderen lesgeeft en ze van alles leert. Of dat de diertjes haar huisdieren zijn die ze gaat verzorgen. (ze heeft een wens voor een echt huisdier, wie weet ooit)

Mijn jongste dochter van 2 gaat meteen juichen als ze de Klorofil school ziet. Voor kerst hebben we veel uitbreidingssetjes gevraagd. Wat erg fijne cadeaus zijn, er wordt nog steeds graag meegespeeld. Maar de school is nieuw en ze herkent meteen een school erin! Ze gaat sinds kort naar de peuterspeelzaal en dat vindt ze geweldig. Ik hoor haar meteen die ervaringen nabootsen van school. Ik hoor smakelijk eten gezongen worden en ruzie om de fiets. “Mij fiets, nee mij fiets”, klinkt het serieus vanachter de school vandaan. En ook een ‘mama papa dagdag’ gevolgd door een dikke kus. Superleuk om te zien.

Heerlijk spel

Is Klorofil dan niet wat saai? Nee! Het leuke is dat het wel rustige kleuren heeft en rustige prikkels geeft, maar er is heel veel te ontdekken! Geheime deurtjes, een draaimolen, een glijbaan, een voor- en achterkant om mee te spelen en een plek met licht. Er zit ook een werkende (hand)lift in en leuke accessoires zoals een fietsje en rugzakken. De Klorofil school is echt heel tof en wederom geen speelgoed item om je aan te storen als dit in de woonkamer staan.

Het zit stevig ingepakt zonder teveel onzin verpakkingsmateriaal. De accessoires zitten in een lief zakje erbij. Je hoeft alleen zelf 2 AA batterijen nog in de Klorofil school te doen zodat het sterrenlichtje aankan. Doordat het zo goed aansluit bij de belevingswereld van kinderen vind ik het een geweldige toevoeging aan de Klorofil speelwereld. Wij zijn en blijven fan hiervan! Zet vooral op je verlanglijstje voor verjaardagen of feestdagen. Het is stevig, uitdagend en sluit goed aan bij de belevingswereld van je kinderen.

De Klorofil school is inclusief Callie Vogel en Lola Schilpad en Hugo Wasbeer!

Neem een kijkje op de website van De Kleine Giraf voor de het hele Klorofil assortiment

Lees ook deze blogs over Klorofil

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.