Klorofil Speelset de Winterboom, een leuk nieuw winters avontuur

De poppetjes van Klorofil worden met grote regelmaat in het spel van mijn dochters erbij gepakt. De retro speelboom staat ook als eyecatcher in de woonkamer. En elke dag wordt er wel even meegespeeld. Dit speelgoed blijft mooi en stevig, wat ik als moeder weer fijn vind. Maar de poppetjes willen wel eens iets anders, ze hebben zin in vakantie. En dat kan! Klorofil Speelset de Winterboom is een nieuwe aanvulling en beloofd veel plezier.

Klorofil Speelset de Winterboom

Klorofil Speelset de Winterboom

Breidt de wereld van de Magische Speelboom uit met de Winterboom! In deze met sneeuw beklede winterboom valt van alles te ontdekken! Zo vind je beneden een heuse skishop waar je ski’s, een snowboard of slee kunt halen. Op de eerste verdieping is een gezellige eetkamer waar je lekker op kunt warmen bij de haard. Vanaf daar kun je weer naar beneden glijden óf via de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping gaan. Het pop-up dak verbergt een relaxruimte met zonnebedjes. Maar je kunt natuurlijk ook met de skilift helemaal naar de boomtop gaan en vanaf daar weer naar beneden glijden. De Klorofil Speelset de Winterboom zorgt voor eindeloos veel speelplezier.

Praktisch: Alles kan worden bewaard in de Klorofil Speelset de Winterboom, en dankzij de handgreep is de Winterboom gemakkelijk mee te nemen.

Inhoud doos:

  • 1 Winterboom
  • 1 poppetjes uit de ”Polar Bear” familie van IJsberen
  • 9 accessoires
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden
  • Afmeting doos: 36,5 x 24 x 33 cm

Yes!

Yes! is wat mijn beide dochters riepen toen ik de doos van deze Klorofil Speelset de Winterboom tevoorschijn toverde die we ontvingen van De Kleine Giraf. Sinds we al meerdere items hebben mogen reviewen, staat het steevast op verlanglijstjes van de meiden. Op enkele items na hebben we bijna alles verzameld. Bijna dagelijks wordt er wel mee gespeeld. Een groot voordeel is dat de poppetjes ready to play zijn. Je hoeft geen outfits te kiezen of aan te doen. Wat ook leuk kan zijn, maar soms is het gewoon fijn als dit niet hoeft. De poppetjes zijn lief en kunnen tegen heel veel stootjes.

De diverse items hebben allemaal iets eigens. Zo zit er soms licht bij, geheime plekken of andere fun dingen. De Klorofil Speelset de Winterboom heeft meerdere toffe eigen dingen. Zo is er een klein pop-up dakje. Een kleine knipoog naar de retro boom van dit merk. Die kenmerkt zich door het pop-up bladerdak. Nieuw is een toffe draaitrap én een heuse kabelbaan die uitmondt in een glijbaan. De auto’s die we hebben laten zich goed parkeren onder de glijbaan. Wat handig is want veel Klorofil poppetjes zetten koers naar dit nieuwe winterhuis.

Plezier

Klorofil Speelset de Winterboom zorgt voor plezier. Als ouder moet je even wat geduld hebben en de stickers netjes plakken. Ik ben zo’n kneus hierin, maar echt. Ik had zelfs pas later door dat je het stickervel kan omdraaien zodat je ziet waar alles hoort. De afbeeldingen op de doos waren hetgeen wat ik bekeek voor de stickers. Maar wees niet zon dodo als dat ik ben, en draai het stickervel om! Daar staat alles gewoon duidelijk op. De glijbaan klik je vast en klaar is de sneeuwpret.

En wat een pret. De glijbaan is zo’n succes dat ook menig Playmobil poppetje en ander klein speelmateriaal even mag glijden. Klorofil Speelset de Winterboom is de place to be en iedereen mag lekker komen spelen en genieten hier. Samen met dit nieuwe item is er ook een sneeuw auto uitgebracht. Ik weet alweer wat er op het verlanglijstje van deze feestdagen komt te staan…

Andere Klorofil recensies:

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.