VTech speelgoed voor op het verlanglijstje

Als gastouder heb je veel speelgoed! Eigenlijk zijn wij een soort van speelgoedwinkel alleen verkopen wij het niet maar kopen het juist. Ja met 5 kinderen tussen de 0-4 jaar heb je nogal wat afwisseling nodig. Er zijn ook nog gastouders die echt kinderen van alle leeftijden hebben. Als ik dat zou hebben was ons huis echt te klein ben ik bang.  Een groot succes hier is het VTech speelgoed. 

VTech speelgoed

VTech speelgoed doet het altijd enorm goed bij ons in huis. Nu pak ik het er alleen niet altijd bij want het enige nadeel van VTech speelgoed is dat het lawaai maakt. Niet per definitie storend lawaai als er 1 kindje tegelijk mee zou spelen, maar hier spelen er vaak 4 of 5 tegelijk mee en dan wordt je na een tijdje wel gillend gek ( zeker met dat ADHD kopje van mij wat alles hoort! 😉 )

Onze successen aangevuld met informatie van nieuw speelgoed!

VTech ToetToet

Wij hebben de garage en meerdere auto’s en enorm veel wegdelen. We hebben via marktplaats een keer een flinke doos met wegdelen voor weinig kunnen kopen en dat is echt heel leuk. Zeker nu ik een grondbox heb staan en de grotere kinderen er echt rustig mee kunnen spelen is het dikke pret om een vrolijke slingerige weg te maken.

Vtech speelgoed toettoet

Tot nu toe maken alle auto’s nog geluid, maar als een batterij opraakt ben ik wel sterk geneigd om dan mooi even van de rust te genieten haha Gelukkig zetten ze niet meer alle geluidjes aan en mogen ze nu met maximaal 3 kinderen in de grondbox spelen wat het aantal decibellen en liedjes aanzienlijk afneemt!

3 nieuwe uitbreidingen voor je ToetToet set:

VTech speelgoed Toettoet

Het Super Stuntpark, inclusief Stefan Stuntauto, is gaaf! 75 cm groot en er is een looping en 3 stuntroutes. 8 magische Sensors en wel 70 liedjes en melodietjes. 

VTech speelgoed Toettoet

De Brug met Wegdelen voor kleine bouwvakkers. Met meer dan 20 onderdelen (15 wegdelen en 7 brugdelen) ligt is er weer genoeg uitdaging. Ook deze uitbreiding is voorzien van Magische Sensors.

VTech speelgoed Toettoet

Het ruimtestation, inclusief Ruben Ruimteschip. Met meer dan 40 liedjes en melodietjes, een lanceerplatform, een draaibare ster en 5 Magische Sensors komt space tot leven. Zo knap dat het Ruimtestation en Ruben Ruimteschip genomineerd zijn tot Speelgoed van het Jaar 2016!

Advies verkoopprijs:

VTech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark € 59,95,

Toet Toet Auto’s Brug met Wegdelen € 19,95

Toet Toet Auto’s Ruimtestation € 39.95.

VTech ZoefZoef

Dochterlief kreeg voor haar tweede verjaardag de dierentuin van ZoefZoef. We hebben de zebra, de eenhoorn, de giraf en de koe als zoefzoef dieren bij de set.

Vtech speelgoed toettoet

De kinderen vinden het geweldig om hier mee te spelen vooral als de dieren van de grote glijbaan naar beneden glijden. Dan hoor je steeds wiioeeejjj! hihi zo schattig!

VTech komt met wat nieuws namelijk het zoef zoef dieren dierenhotel.

Het interactieve Dierenhotel bevat Magische Sensors (10 stuks!) en meer dan 70 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes. Kyra Kat woont in het paradijsje voor viervoeters en vindt het gezellig als haar Zoef Zoef Dierenvriendjes komen logeren. Samen lekker chillen in de hangmat of de strandstoel, roetsjen van de glijbaan, spetteren in het zwembad, liedjes zingen op de tweede verdieping en de ogen uitkijken vanaf het balkon op de derde. De interactieve lift brengt de geluksvogels van boven naar beneden en weer terug. Zelfs de tuin rondom het hotel zit vol verrassingen. Nu maar hopen dat ze ooit weer uitchecken…

Advies verkoopprijs: VTech Zoef Zoef Dierenhotel € 59,95.

VTech Vrolijke vriendjes

Zelf hebben wij geen vrolijke vriendjes daar ik een poppenhuis, boerderij, vliegtuig en bus van Little People heb. Iets zonder al te veel lawaai is wel een fijne afwisseling haha. Niet alles hoeft natuurlijk VTech speelgoed te zijn haha.

Maar toen ik dit prachtige kasteel zag raakte ik toch bijna wel omgepraat om deze aan te schaffen. Dochterlief en haar vriendinnetjes zouden er in elk geval geen problemen mee hebben haha

VTech speelgoed vrolijke vriendjes

Met name deze eenhoorn zou dochterlief wel erg blij van worden want eenhoorns zijn eigenlijk haar lievelingsdieren, maar omdat ze ze nooit ziet doet ze het maar met paarden. ( ja wijsheid voor een 3 jarige)

Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk 

VTech speelgoed vrolijke vriendjes

Magische Eenhoorn € 29,95 (Nu €22,46 bij bol via mijn affiliatelink)

Droomkasteel € 59,95. (Nu €44,96 via mijn affiliatelink)

Vtech Treinstation

Als de ToetToet en de ZoefZoef weer even opgeruimd is komt meestal daarna het treinstation te voorschijn. Dit VTech speelgoed geeft tijd om het alfabet te oefenen. Al vanaf klein vinden de kinderen dit heerlijk om mee te spelen.

trein

De allerkleinsten liggen vrolijke te draaien op de toetsen en genieten van alle woorden en geluiden die er uit het treinstation komen.

VTech Speelgoed Trein

Maar er is iets nieuws op de markt wat er nog vele malen gaver uitziet!

De indrukwekkende 5 in 1 Letter Locomotief is loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en trekkarretje tegelijk. Voorzien van een inspirerende uitrusting. Zoals een walkietalkie, waarmee rollenspel nog leuker wordt, 13 letterblokken compatibel met een herkenningspunt aan de zijkant van de trein, om het alfabet alvast te oefenen en meer dan 260 liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes.

UH Ja die staat hoog op mijn verlanglijst voor de opvang dat snap je wel! VTech Speelgoed Trein

Het treintje is voorzien van knipperende pianotoetsen, cijfer-en dierentoetsen. De bewegingssensor zorgt dat de trein geluiden maakt, de tandwielen helpen de kleine machinist spelenderwijs in zijn/haar motorische ontwikkeling.

Lerend spelen

VTech Speelgoed Trein

Grappige vondst is de magische tunnel waarin de letterblokken precies passen. De sensor herkent de blokjes en gooit ze met hoge snelheid rechtstreeks in de bak onder de zitting. Deze, maar nog veel meer inspirerende en grappige kunsten maken dat peuters en kleuters uren, dagen, weken, maanden en zelfs langer spelend onderweg zijn in hun ontwikkeling.

Advies verkoopprijs: VTech 5 in 1 Letter Locomotief € 59,95

Heb jij ook VTech speelgoed in huis? Zo ja wat? 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.