VTech speelgoed een overzicht op het verlanglijstje

Als gastouder heb je veel speelgoed! Eigenlijk zijn wij een soort van speelgoedwinkel alleen verkopen wij het niet maar kopen het juist. Ja met 5 kinderen tussen de 0-4 jaar heb je nogal wat afwisseling nodig. Er zijn ook nog gastouders die echt kinderen van alle leeftijden hebben. Als ik dat zou hebben was ons huis echt te klein ben ik bang.  Een groot succes hier is het VTech speelgoed. Inmiddels is mijn dochter al ouder en staat de vlogcam op haar verlanglijstje

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

VTech speelgoed

VTech speelgoed doet het altijd enorm goed bij ons in huis. Nu pak ik het er alleen niet altijd bij want het enige nadeel van VTech speelgoed is dat het lawaai maakt. Niet per definitie storend lawaai als er 1 kindje tegelijk mee zou spelen, maar hier spelen er vaak 4 of 5 tegelijk mee en dan wordt je na een tijdje wel gillend gek ( zeker met dat ADHD kopje van mij wat alles hoort! ­čśë )

Onze successen aangevuld met informatie van nieuw speelgoed!

VTech ToetToet

VTech Speelgoed toettoet

Wij hebben de garage en meerdere auto’s en enorm veel wegdelen. We hebben via marktplaats een keer een flinke doos met wegdelen voor weinig kunnen kopen en dat is echt heel leuk. Zeker nu ik een grondbox heb staan en de grotere kinderen er echt rustig mee kunnen spelen is het dikke pret om een vrolijke slingerige weg te maken. Ken je Toettoet Tijn Traktor al?

Tot nu toe maken alle auto’s nog geluid, maar als een batterij opraakt ben ik wel sterk geneigd om dan mooi even van de rust te genieten haha Gelukkig zetten ze niet meer alle geluidjes aan en mogen ze nu met maximaal 3 kinderen in de grondbox spelen wat het aantal decibellen en liedjes aanzienlijk afneemt!

VTech speelgoed ZoefZoef

VTech Speelgoed zoef zoef

Dochterlief kreeg voor haar tweede verjaardag de dierentuin van ZoefZoef. We hebben de zebra, de eenhoorn, de giraf en de koe als zoefzoef dieren bij de set. Er zijn veel uitbreidingen wat het ook perfect maakt als schoencadeautjes om verder uit te breiden.

De kinderen vinden het geweldig om hier mee te spelen vooral als de dieren van de grote glijbaan naar beneden glijden. Dan hoor je steeds wiioeeejjj! hihi zo schattig!

VTech Vrolijke vriendjes

vrolijke vriendjes

Zelf hebben wij geen vrolijke vriendjes daar ik een poppenhuis, boerderij, vliegtuig en bus van Little People heb. Iets zonder al te veel lawaai is wel een fijne afwisseling haha. Niet alles hoeft natuurlijk VTech speelgoed te zijn haha.

Maar toen ik dit prachtige kasteel zag raakte ik toch bijna wel omgepraat om deze aan te schaffen. Dochterlief en haar vriendinnetjes zouden er in elk geval geen problemen mee hebben haha

Met name deze eenhoorn zou dochterlief wel erg blij van worden want eenhoorns zijn eigenlijk haar lievelingsdieren, maar omdat ze ze nooit ziet doet ze het maar met paarden. ( ja wijsheid voor een 3 jarige)

Bekijk ook deze blogs voor nog meer VTech speelgoed:

Zoef Zoef

Verlanglijstje vol VTech

Frozen 2 KidiSecrets van VTech

Frozen serie

Storikid

Heb jij ook VTech speelgoed in huis? Zo ja wat? 

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.