VTech Bla Bla Blocks dieren een vrachtwagen en huis

Blokken die praten??  gekker moet het niet worden!! En toch is het zo want VTech, de producent van educatief speelgoed, introduceert als eerste blokken die reageren op bouwers. En niet 1 setje met blokken. Nee 3! En dat is een groot praatfeest voor jonge kinderen. De Bla Bla Blocks dieren, vrachtwagen en huis zorgen voor een compleet nieuwe ontwikkeling in constructiewereld land. Het huis is zelfs de winnaar van speelgoed van het jaar 2018 in de categorie 0-3 jaar!

 Bla Bla Blocks

Bla Bla Blocks van VTech

Eigenlijk is het de basis in ontwikkeling van ieder kind: spelen met blokken. Blokken van hout of plastic of biologisch afbreekbaar materiaal. Blokken voorzien van een kleurtje of juist niet. Vreemd dat echte innovaties in spelen totaal voorbijgingen aan spelen met blokken. Tot vandaag althans. Want dankzij VTech krijgt de vertrouwde basis van creatief denken, ruimtelijk inzicht en fantasie een compleet nieuwe dimensie! De Bla Bla Blocks reageren op bouwers. Spelenderwijs groeit hier iets moois!

3 sets

Bla Bla Blocks van VTech

Bla Bla Blocks komt in drie variaties op het thema bouwen. Met Dieren, Vrachtwagen en het Speelhuis (Winnaar Speelgoed van het Jaar 2018 in Nederland!) oefenen peuters en kleuters fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. In elke set zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven. Makkelijk en voorspelbaar is het nooit, op niveau ontwikkelt het kleintje stap voor stap, leert het alles over letters, kleuren, vormen en dieren.

Eindeloos bouw plezier

Door meteen een complete lijn Bla Bla Blocks beschikbaar te stellen, limiteert VTech op geen enkele wijze de fantasie. Alles in de serie is compatible! Is je kleintje uitgespeeld met de eerste set, Dieren, dan vergroot je zijn of haar speelwereld met de Vrachtwagen en tenslotte met het Speelhuis. Van die laatste is zelfs een robot of trein te maken. 

Op basis van wilskracht en pure fantasie of met de bijgeleverde bouwkaarten is van de vrachtwagen een kraanwagen  te maken. Eindeloos bouwen, verbanden leggen en verhalen verzinnen; spelen en leren wordt met de dag leuker! Vrolijkheid krijgt het op de koop toe: never a dull moment met meer dan 80 zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.