Het leukste kado van VTech – een inspirerende blog

Alle sinterklaas spullen zijn weer opgeruimd en in de meeste huizen branden de lichtjes weer fijn voor de donkere dagen van het jaar. Kerstmis is in aantocht en dat betekent in veel gezinnen gezellig cadeautjes onder de boom. Veel van mijn volgers weten wel dat ik VTech fan ben. Vandaag een kerstbloghop met een winkans het leukste kado van VTech! En geef ik tips voor cadeaus rond de 30 euro. Lees maar snel verder!

Kerstbloghop2018

leukste kado van vtech

Allereerst wil ik alle Kerstbloghoppers welkom heten op mijn blog! Ik heb al met een flink aantal hops meegedaan en ik vind het altijd leuk om zelf ook nieuwe blogs te ontdekken en om nieuwe bezoekers te mogen ontvangen.

Een bloghop is een cirkel van, in dit geval 14, bloggers die naar elkaar verwijzen. Ik verwijs naar de blog voor- en achter mij in de rij en zo kan je als een treintje het hele spoor af. Overal kun je wat winnen en meer te weten komen over andere blogs die misschien ook wel interessant zijn voor jou!

Dank je wel Isabelle van  www.bostonbaby.org voor het doorsturen van jouw bezoekers.  Isabelle is mama van een krullebol en heeft vorig jaar een heftig jaar achter de rug. Afgelopen maand deed ze een suikervrije maand 🙂

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

DIY kerstknutsel Foamsticker

Ik ben Ellen en in het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de 0-6 jaar. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 5,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar broertjes en zusjes weer komen spelen. Ze gaat, zo zegt ze zelf, zelfs met de jongste jongen trouwen. Later als ze groot zijn natuurlijk.

Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’s met de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Op mijn blog vind je veel recensies over kinderboeken voor kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar. Sinds kort heb ik hier een aantal gastbloggers voor!

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan. Naast deze kerstbloghop kun je maandag ook nog meedoen met een andere winactie.. wordt vervolgd 🙂

Natuurlijk blog ik ook regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

En we reviewen tegenwoordig lekker veel speelgoed en daar maken we filmpjes van!

Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter | YouTube

Lijkt mijn blog je leuk en wil je niks missen? Schrijf je dan rechts in bij Follow MamaScrapelle dan ontvang je een mailtje als er een nieuwe blog online staat en/of volg me op Social Media! Nu snel door naar het leukste kado van VTech rond de €30 euro voor onder de kerstboom.

Het leukste kado van VTech rond de €30,- 

leukste kado van VTech

De sponsor van deze Kerstbloghop 2018 voor MamaScrapelle is het speelgoedmerk VTech. Ik heb hier al heel veel van in huis en het is een groot succes. Regelmatig pak ik de dozen ( ja echt) met de Toet Toet en de Zoef Zoef of we maken muziek met de K3 muziekspeler,  Kidi Super Star of de Kidi Lightshow Party. Daarnaast is dochterlief groot fan van haar Kidi Zoom DUO 5.0  roze camera.

Bla Bla Blocks – leukste kado van vtech

Het bla bla blocks huis heeft gewonnen met speelgoed van het jaar 2018. En niet voor niks, dat kon je gisteren lezen!

Dankzij VTech krijgt de vertrouwde basis van creatief denken, ruimtelijk inzicht en fantasie een compleet nieuwe dimensie! De Bla Bla Blocks reageren op bouwers. Spelenderwijs groeit hier iets moois! Er zijn drie sets bla bla blocks beschikbaar.

Vrolijke vriendjes

Er zijn een hoop vrolijke vriendjes van VTech te vinden waar heel wat kinderen blij van worden met de kerstdagen. Wat dacht je van de Eenhoorn en Femke Fee? Door de fee, ( of andere vrolijk vriendje) op de Eenhoorn te zetten, gaat ze lopen en de vleugels en hoofd bewegen. 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.

Of het smulparadijs waarbij Sanne met haar Puppy de lekkerste dingen verkoopt. 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.

Beiden nu scherp geprijst bij Bol.com

Baby – leukste kado van vtech

Natuurlijk heeft VTech ook aan de baby’s gedacht met de kerst. Absoluut favoriet hier zijn de magische liedjesboekjes die veel gelezen worden in de huisbibliotheek.

Wat ook erg leuk is om aan te schaffen is de Babywalker. Zelfs als ze al kunnen lopen doet hij nog dienst als een soort  piano/ vormen/ telefoon leerinstrument.

Toet Toet met Minnie & Mickey

Echte Toet Toet fans worden vast heel erg blij van Minnie’s ijssalon of Micky’s Treinstation. al is die laatste wel iets duurder dan €30 euro ik wilde hem toch even genoemd hebben! Want misschien is papa of mama wel een hardcore Disney Fan en dan moet je deze natuurlijk wel in huis halen als leukste kado van VTech voor onder de boom!

Preschool

Als laatste wil ik nog 2 producten laten zien uit de Preschool lijn van VTech. Misschien vind je een van deze wel het leukste kado van VTech?

Heb jij een kleine marschall fan in huis van de Paw Patrol? Dan vind jij deze koekjes etende pup vast geweldig! Ze leren tegelijkertijd ook nog eens de letters! Speel met de 26 kluif-letterblokjes om letters, letterklanken en voorwerpen te leren. 26 melodietjes

Heb je meer een Cars fan in huis dan is dit gave autostuur het cadeau voor onder de kerstboom! Deze Bliksem McQueen Pitstop bevat 15 activiteiten. Los puzzels op, tel onderdelen, kraak een code en race met Bliksem tegen de beste racers.

Hop hop hop

Op naar de volgende blog! Ik stuur je nu door naar  Fleur van de blog  Www.mamasliefste.nl Haar blog staat bomvol met leuke tips voor ouders op uitjes en speelgoed tips. En elke week heeft zij een heel handig overzicht met alle winacties in bloggersland. Super handig als je vaker kans wilt maken op prijzen dus!

Veel plezier met hoppen en succes!!

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

28 reacties

 1. Wat superleuk dat je ook mee doet met de kerst bloghop! Helaas kon ik het bericht op facebook niet terugvinden… wel doe ik heel graag mee voor onze tweeling. Samen houden ze theekransjes met hun grote en kleine knuffeldieren en poppen, en ook wij en hun grote broer mogen vaak genieten van de heerlijkste kopjes thee! Ze zouden hier allebij heel.blij van worden?

 2. daar zou ik graag mijn kleinzoon mee verrassen, dat mooie kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 3. Super leuk!doe heel graag mee voor onze tweeling die dol is op theekransjes. Alle knuffels en poppen van groot naar klein wordt voorzien van thee en koekjes. Heerlijk om te zien hoe ze helemaal opgaan daarin. Ze zullen hier dan ook heel blij van worden!

 4. Hoi hoi,

  Geweldig mijn kleindochter Cailey gaat dit prachtig vinden! Ik doe dan ook met veel plezier voor haar mee!

  Groetjes Claudia!

 5. Leuk weer die Kersthop blog. Jij geeft een prijs weg die heel zeker weten geweldig in de smaak zal vallen bij ons 1 jarige nichtje. Ze zou het setje dan wel niet van tante Jet krijgen maar van tante Heidie maar verder zal het de pret niet drukken.

 6. Oei, ik heb geen Facebook, maar ik hoop dat ik toch mag meedoen, want dit lijkt me het perfecte cadeau voor mijn dreumes dochter. Ik volg je wel op IG

 7. Wauw hoe leuk is dit, voor ons Sienna 18 maand en zusje liva 5 jaar
  Zou mooi zijn voor onder de kerstboom kansje wagen

 8. super super super leuk  dit theesetje zie ik heel vaak voorbij komen en staat zeker op de #wishlist van mijn dochter( haha of van haar mama dan).. wie weet wordt ze net zo’n theeleut als mij, we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met een lekker koppie thee toch  Ik volg al een tijdje deze blog en heb het berichtje ook even gedeeld  hop hop kerstbloghop ?

 9. Wauw dit zo lief zeg !♡ga Heel hard duimen voor mijn zieke zoontje in ziekenhuis kan wel boost gebruiken.
  Mama waag dolgraag kansje!

 10. Leuk weer zo’n Kerstbloghop.
  Ieder jaar doe ik weer mee, gezellig.
  Zo leer ik weer nieuwe blogs kennen.
  Graag had ik meegedaan voor dit Tante Jet theesetje, voor mijn jongste kleindochter, maar ik heb geen facebook, heb alleen geliked en geloved op Bloglovin.

 11. Leuke blog hop enwat leuk om je blog op deze manier te leren kennen ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze wil al heel graag gebben en meschien is dit haar kans op fb heet ik Jamila umm fares

 12. Wat een leuke actie!!?? Superleuk voor onze Lucas! Hij is al dol op zijn keukentje en ‘kookt’ graag voor iedereen die op visite komt. Hoe leuk als hij ons ook een kopje thee kan aanbieden?? Ik weet zeker dat hij het te gek zou vinden! ❤

 13. Lief dat jullie weer zo’n leuke kerstbloghop organiseren. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze heeft een keukentje voor haar verjaardag gekregen en deze theeset sluit hier mooi op aan. Ik heb al zin in de kopjes thee die ik van haar ga krijgen 😉

 14. Dit is echt superleuk, ook voor een jongen! Daarom waag ik een kansje voor onze jongste kleinzoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.