VTech K3 Muziekspeler #VTech25jaarbloghop + Winactie

Dochterlief is altijd al dol geweest op muziek maar de laatste tijd zingt zij de hele dag door K3 liedjes en moeten er op tv K3 films gekeken worden. Ik vind het wel gezellig en vrolijke muziek dus heb hier geen problemen mee. Toen wij op vakantie gingen namen we voor haar de VTech K3 Muziekspeler mee! Een enorme hit. 

VTech K3 Muziekspeler

Zelf moet ik nog steeds even wennen aan de nieuwe gezichten en namen van de K3 meiden. Met Hanne, Marthe en Klaasje is er weer een leuk trio ontstaan die spetterend op de dansvloer alle danspasjes en liedjes feilloos uitvoeren.

K3 op vakantie

Onze dochter danst steeds vaker mee met de pasjes en kent al meerdere liedjes uit haar hoofd. Ik was dan ook heel enthousiast toen wij deze muziekspeler mochten ontvangen en als verrassing in de handbagage van onze dochter deden.

VTech K3 muziekspelerVTech K3 muziekspelerVTech K3 muziekspeler

In eerste instantie was ze heel verbaasd want ze had geen idee wat er in haar tasje zat en ook geen idee wat het was natuurlijk. Toen ze eenmaal de koptelefoon erbij vond en de muziekspeler aandeed ontstond er een brede lach op haar gezicht die er gedurende de vlucht eigenlijk niet meer afging.

VTech K3 muziekspeler

En dat terwijl we haar al om 2 uur ‘s nachts uit bed hadden gehaald.

VTech K3 muziekspeler

Ook op vakantie ging ze geregeld lekker op bed liggen luisteren naar de dames van K3!

Met de VTech K3 muziekspeler kan je kind urenlang zichzelf vermaken. De oren zijn beschermd met deze koptelefoon die kindveilig is. Dit houdt in dat het volume niet heel hard kan wat voor onze dochter wel even wennen was. We dachten eerst zelfs nog dat de koptelefoon kapot was, want ook wij konden het niet heel goed verstaan als je andere geluiden op de achtergrond hoort. Het geluid is overigens ook nog harder of zachter te zetten. Het is even wennen dat het geluid wat zachter is, maar dit is wel beter in verband met de veiligheid van de kinderoren.

Wat kun je er allemaal mee?

Met deze K3 muziekspeler kun je niet gewoon muziek luisteren! Nee je leert klassiek, hiphop en rock te herkennen. Je leert tellen en maakt kennis met het alfabet.

Natuurlijk worden er ook K3 liedjes gezongen en luister je goed welke danspasjes je kunt maken op het dansfeest? Daarnaast kun je nog leren klokkijken, dansen met dieren en van bijna alle geluiden kun je naast het volume ook nog de snelheid aanpassen.

De K3 muziekspeler schakelt automatisch uit en het design is stevig en vrolijk.

Voor  €20,99 is de K3 Muziekspeler te koop bij Bol.

Onze dochter vindt de VTech K3 muziekspeler dus helemaal geweldig en tijdens de #VTech25jaarbloghop mag ik er 1 weggeven aan 1 van mijn volgers. Hoe leuk is dat!

VTech 25 jaar!

VTech K3 Muziekspeler

VTech bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. In de maand november zijn er daarom 25 winacties met VTech producten op maar liefst 25 verschillende blogs. Het is een bloghop die wij al vaker hebben gedaan, met 1 verschil: we hoppen namelijk per dag!

Gister kwam de blog van Moonoloog online waar je een ballenbulldozer kunt winnen en morgen komt de blog van Mamaliefste online waar je ook weer wat gaafs kunt winnen.

Wil jij de K3 muziekspeler winnen?

Gefeliciteerd Kristel! 

  • Volg MamaScrapelle op Facebook en laat hieronder of op Facebook een reactie achter dat je mee wilt doen.
  • Een geldig emailadres en/of het ontvangen van PB berichten is wel handig zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Wil je extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter en/of Instagram en vergeet niet om MamaScrapelle te taggen!

24 november maak ik de winnaar bekend en ontvang ik graag snel een reactie voor je adres, zodat je cadeau snel verzonden kan worden!

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!