VTech K3 Muziekspeler – een aanrader voor fans

Dochterlief is altijd al dol geweest op muziek maar de laatste tijd zingt zij de hele dag door K3 liedjes en moeten er op tv K3 films gekeken worden. Ik vind het wel gezellig en vrolijke muziek dus heb hier geen problemen mee. Toen wij op vakantie gingen namen we voor haar de VTech K3 Muziekspeler mee! Een enorme hit. 

VTech K3 Muziekspeler

Zelf moet ik nog steeds even wennen aan de nieuwe gezichten en namen van de K3 meiden. Met Hanne, Marthe en Klaasje is er weer een leuk trio ontstaan die spetterend op de dansvloer alle danspasjes en liedjes feilloos uitvoeren.

Helaas is deze muziekspeler van K3 niet meer beschikbaar.
Onderstaand kwam ik tegen op Bol wat vast ook in de smaak zal vallen!

K3 op vakantie

Onze dochter danst steeds vaker mee met de pasjes en kent al meerdere liedjes uit haar hoofd. Ik was dan ook heel enthousiast toen wij deze muziekspeler mochten ontvangen en als verrassing in de handbagage van onze dochter deden.

VTech K3 muziekspeler

In eerste instantie was ze heel verbaasd want ze had geen idee wat er in haar tasje zat en ook geen idee wat het was natuurlijk. Toen ze eenmaal de koptelefoon erbij vond en de Vtech K3 muziekspeler aandeed ontstond er een brede lach op haar gezicht die er gedurende de vlucht eigenlijk niet meer afging.

VTech K3 muziekspeler

En dat terwijl we haar al om 2 uur ’s nachts uit bed hadden gehaald.

VTech K3 muziekspeler

Ook op vakantie ging ze geregeld lekker op bed liggen luisteren naar de dames van K3!

Met de VTech K3 muziekspeler kan je kind urenlang zichzelf vermaken. De oren zijn beschermd met deze koptelefoon die kindveilig is. Dit houdt in dat het volume niet heel hard kan wat voor onze dochter wel even wennen was. We dachten eerst zelfs nog dat de koptelefoon kapot was, want ook wij konden het niet heel goed verstaan als je andere geluiden op de achtergrond hoort. Het geluid is overigens ook nog harder of zachter te zetten. Het is even wennen dat het geluid wat zachter is, maar dit is wel beter in verband met de veiligheid van de kinderoren.

Wat kun je er allemaal mee?

Met deze K3 muziekspeler kun je niet gewoon muziek luisteren! Nee je leert klassiek, hiphop en rock te herkennen. Je leert tellen en maakt kennis met het alfabet

Natuurlijk worden er ook K3 liedjes gezongen en luister je goed welke danspasjes je kunt maken op het dansfeest? Daarnaast kun je nog leren klokkijken, dansen met dieren en van bijna alle geluiden kun je naast het volume ook nog de snelheid aanpassen.

De K3 muziekspeler schakelt automatisch uit en het design is stevig en vrolijk.

Footer4 nieuw

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

73 Responses

 1. Wat super gaaf voor onze dochter! Is helemaal gek op dansen en leert nu net k3 een beetje kennen. Met nog een broertje van 1,5 en een zusje van 2 maanden zou dit wel even een heerlijk momentje voor d’r zelf zijn <3

 2. Wow gaaf! Dat zal mijn dochter Evie van 3 jaar geweldig vinden. Zij is dol op de liedjes en dansjes van k3. Ik maak graag een kansje. Gedeeld en geliked oo fb!

 3. Wat een handige muziekspeler en zelfs ook nog met K3?❤. Wat een uitvinding. Wil heel graag kans maken voor mijn meiden die beide fan zijn van K3.

 4. Wat is die leuk! Echt wat voor mijn dochter die gek is op zingen en dansen. Leuk dat er ook leerzame onderdelen op zitten. Ik maak graag kans.

 5. Wat een super leuke actie en dat zeker voor de mooie tijd die de kindjes re wachten staat. Met twee meiden in huis is het soms al lastig genoeg om wat leuks te vinden.

  We doen graag mee

 6. Leuk! ik heb hier een hele grote k3 fan in huis! heel veel k3 spullen al en ook haar verlanglijstje staat er vol mee maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze muziekspeler nog niet ben tegengekomen. maar wat is hij leuk zeg! dat zou elise zeker weten leuk vinden om zich goed voor te bereiden op het volgende optreden 😉 ik volg via fb en ig en heb ook gedeeld. liefs melissa

 7. Wat een leuke actie. Mijn zoontje van 3 is gek van K3 en zingt steeds meer liedjes mee! Als zn zusje groter is zal ook zij het super leuk vinden! Wij doen graag mee! Leuk om met sinterklaas te geven??

 8. Wauw!! Ik doe dolgraag mee voor m’n dochtertje Lotus. Ze is 3,5 jaar en is dol op k3. En dan vooral op dansen en lekker hard meezingen. We gaan gewoon duimen voor deze geweldige prijs.

 9. Super leuk voor onze dochter ylva! Gek op dansen en op k3? vorige maand heeft ze k3 in het echt gezien zo leuk!

 10. mijn lieve nichtje zou hier zeker blij mee zijn vindt K3 geweldig en zoń prachtig cadeau daar zou ik nou ja de sint in dit geval haar heel blij mee maken 🙂

 11. Ik heb geen FB, hopelijk kan ik dan toch meedoen met deze winactie. Wat lijkt me dat een leuke kindergadget!

 12. Ik loot graag mee, heb hier ook zo’n meisje die de K3 liedjes meezingt. super leuk als ze haar eigen muziek kan luisteren

 13. Wij doen mee! Super leuk! Ik heb geen Facebook maar heb het gedeeld op instagram! Lauren is een echte K3 fan Nu duimen:) liefs Marjolein

 14. Mijn nichtje is begin is een echte K3 fan en begin januari jarig, dit lijkt me een leuk cadeau zo na de feestmaand! Super dat het tegelijk ook leerzaam is en verantwoord is voor de oren

 15. Ik doe mee ! Niet alleen leuk en ook wat leerrijk, maar ook handig voor een langere rit in de auto, al vindt dochtertje Willa een rit van 10 min tegenwoordig al te lang 🙂

 16. Wat een super leuke actie weer! Met 4 kindjes tussen de 1 en 6 jaar oud zit er iedere dag wel iets leuks voor ons tussen ???? . Mijn middelste dochtertje van 5 jaar oud zou deze k3 muziekspeler helemaal geweldig vinden! Ze zingt en danst de hele dag en is momenteel volop bezig met sommetjes oefenen. Dit zou een perfect kado voor haar zijn.

 17. Wat geweldig voor mijn kleinzoon Duuk. Alles met knopjes waar geluid uit komt vindt hij geweldig, vooral de stereo van Papa. Misschien kan dit hem een beetje afleiden ?

 18. Jaaaaaaaaaaa, dit zou mijn kleuter helemaal te gek vinden. Ik hoop dat ik mee mag loten, maar ik heb geen Facebook

 19. Mag ook een jongen zijn die dit wint toch?
  Mijn zoon van 5 is helemaal verliefd op K3 en elke ochtend zingen we vrolijk hun liedjes…
  geen ochtendhumeur voor ons 🙂

 20. Wauw ja dit is echt iets voor mijn 5 jarige K3 fan. Ze zit nu in groep 2 en is bezig met tellen en letters. Dus de muziekspeler sluit daar perfect bij aan. Een educatieve kant, kijk dat vind ik nou leuk. En ja de liedjes die zal mijn dochter luidkeels meezingen. Ik weet het zeker de muziekspeler wordt een DIKKE HIT!

 21. Zou deze suuuuuuuuper suuuuuuuuper graag winnen voor onze dochter!

  Daar gaat ze vast uren naar luisteren en mee dansen want daar is ze gek op!!

  Leuk!!

 22. V-Tech van harte gefeliciteerd met het 25 jarig bestaan en ik hoop dat ze nog heel lang leuk speelgoed maken voor de kinderen.
  Deze leuke K3 Muziekspeler is echt iets voor mijn kleindochter, een grote fan van K3.
  Net nog naar Plopsaland in Coevorden geweest bij K3.
  Was voor haar heel spannend.
  Ik denk dat zij hier heel erg blij van wordt.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb, om privéredenen geen Facebook meer, maar volg op bloglovin.

 23. Wat een te gekke actie!
  Doe graag mee voor ons dochter
  Wat zou ze dit geweldig vinden, aangezien ze graag liedjes mag luisteren.

 24. Onwijs leuk!! Ik maak heel graag kans 🙂
  (IG fennaisdeliefste).
  Ik deel de actie even voor je, want hier worden meer mensen blij van!

 25. Heeeeeeeeeel mooi Sinterklaas cadeau voor mijn meisje! Ze is echt DOL op muziek én K3…..Hard duimen dus!!

 26. Wat een geweldige prijs. Mijn nichtjes komen hier sinterklaas vieren dit jaar en het lijkt me leuk dit cadeau voor ze te winnen.

 27. Wat ontzettend leuk als je dochtertje zich daarmee zo lang kan vermaken. Ideaal voor de kleine K3-fan!

 28. Geweldige prijs die jullie mogen weggeven! Daar zou mijn dochter heel erg blij mee zijn. Ze houdt van muziek, zingen en dansen en als 5-jarige valt K3 dan natuurlijk ook erg in de smaak.

 29. Oh wat te gek! Je geeft nóg een K3 prijs weg!!! Ook hier doe ik graag mee! Muziek en dansen staan hier als top 1 op de wat zullen we doen lijst, dus deze prijs zal ook zeker enorm in goede aarde vallen hier!

  Ik ga enorm duimen voor onze pleegkids! 😀

 30. Zóooo Gaaf! Ik maak Dolgraag een kansje voor mijn Lieve Nichtje: helemaal hotel de botel van K3! Leuk zeg dat jouw dochter er Helemaal Happy mee is! Super Bedankt voor deze Lieve Kans Ellen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.