VTech Kidi Super Star Move een magische microfoon

Dromen van een glanzende carrière in de spotlights doen steeds meer meisjes en jongens. En hoe vaak komt dit succes ook heel dichtbij! Je hoeft alleen maar naar de Voice Kids te kijken om dat te weten. Heb jij thuis ook een kind zitten die niet kan wachten om voor een miljoenenpubliek te glanzen, shinen en performen? Op naar de Kidi Super Star Move! 

Kidi Super Star Move

VTech Kidi Super Star Move VTech Kidi Super Star Move    VTech Kidi Super Star Move

Helaas ontving ik dit persbericht na dochterlief haar verjaardag anders had deze nieuwe gadget van VTech zeker op haar verjaardagswensenlijstje gestaan. Ook al is de adviesleeftijd pas 6 jaar met haar 5 jaar heeft ze al hele fluitconcerten en (grotendeels) liedjes zingen erop zitten. Ze zingt als ze wakker wordt en ze zingt als ze gaat slapen. Zelfs het disco licht heeft ze al gekregen van Sinterklaas. Het enige wat nog mist is een microfoon om haar optredens bij te staan.

De meest succesvolle carrières hebben een basis in de kinderjaren. Je hoeft alleen maar naar de Voice Kids te kijken om dat te weten. Of naar Justin Bieber, Ariana Grande, Katie Perry en Bruno Mars, die zelf ook piepjong waren toen ze begonnen.

Voor alle kids van 6-11 jaar die willen glanzen, shinen en performen, komt VTech met de Kidi Super Star Move. Hij ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft net als het kind zelf verborgen talent!

Glanzen voor het thuisfront, de wereld volgt later

VTech Kidi Super Star Move

De compacte Kidi Super Star Move ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft verborgen talent! Zo zitten er in deze alleskunner maar liefst acht functies verstopt. Zo kun je keer op keer het ritmegevoel oefenen met vier slimme spellen bijvoorbeeld. Of favoriete liedjes streamen en om zetten naar een karaokeversie die ruimte biedt voor het eigen, unieke stemgeluid!  Hoe gaaf is dat! Ik ben zo blij voor onze kinderen dat de techniek steeds gaver wordt. Deze Kidi Super Star Move is zoveel gaver dan een microfoon die met een soort echo geluid je eigen stem harder maakt.

The Show must go on

VTech Kidi Super Star Move

Het wordt een echte show met realistische geluids- en lichteffecten. Eentje waarbij het talent van straks zich nu al even helemaal de ster mag wanen.

Hoe mooi is het om jouw kind te zien groeien in ervaring en zelfvertrouwen! Steel de show op familieverjaardagen en afspraakjes met spelen. Optreden voor je klas? Geen probleem met de Kidi Super Star Move kom je er wel . En dan op naar een kleedje met koningsdag en een optreden voor een vreemd maar vooral gezellig en vrolijk publiek!

VTech Kidi Super Star Move

Dankzij de aansluiting voor een externe muziekspeler, opnamefuncties en een stemvervormer met grappige effecten zet de jongste generatie artiesten in een handomdraai altijd en overal een te gekke show weg! Met deze personal coach worden ze klaargestoomd voor Talentenprogramma’s als Voice Kids! Of gewoon een talentenjacht op school 🙂

8-1 magische microfoon

De super eigenschappen van de Kidi Super Star Move op een rij:

  • Druk op de ‘Muziek Magie’– toets om de stem van de oorspronkelijke zanger(es) zachter te maken of te verwijderen. Nu kun je zelf het liedje zingen en word jij de ster van de show!
  • Elke show wordt een feest met de kleurrijke lichteffecten
  • Zing mee met de 4 ingebouwde liedjes, kies uit 4 grappige effecten om je stem te vervormen of neem je optreden op en luister het vervolgens terug
  • Speel de verschillende spellen om je ritmegevoel te verbeteren, je uitspraak te oefenen en nog veel meer!
  • Voeg realistische geluidseffecten toe om de sfeer van een echte show te creëren
  • Met aansluiting voor een externe muziekspeler om mee te zingen met je favoriete muziek
  • Ingebouwde speaker
  • Stevig en duurzaam design

De VTech Kidi Super Star Move is te koop voor €29,99 bij Bol via mijn affiliatelink 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.