Randy Rendier Limited Edition van VTech

Voor Randy Rendier kan het niet snel genoeg kerst zijn, als er iemand een plekje onder de boom verdient, is hij het wel! Als nieuwkomer binnen de Zoef Zoef Dierenfamilie verschijnt Randy Rendier dit najaar als Limited Edition, een collectorsitem uit ’n bescheiden stal. Bij aankoop maak je ook nog eens kans op een gouden ticket!

Randy Rendier viert kerst met jouw kleintje

randy rendier

Met toepasselijke liedjes en melodietjes wordt kerst voor de allerkleinsten meteen een feestje! Randy daagt kleintjes uit om samen de kerstboom te versieren, kent gezongen liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes. Ondertussen stimuleert Randy zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en fantasierijk spelen.

Gouden ticket!

randy rendier

Vanwege het 25-jarig bestaan heeft VTech een verjaardagsactie gekoppeld aan deze Limited Edition. Er zijn 75 Gouden Tickets verstopt in de verpakkingen van Randy. Geluksvogels die er eentje vinden winnen een Zoef Zoef Dieren verrassingbox ter waarde van € 50,00! Krijg jij ook gelijk zin om Charlie en de chocoladefabriek te kijken?

Wie weet vind jij het gouden ticket wel! Randy Rendier is voor €8,99 te koop bij bol.com via mijn affiliatelink En let op! Het is een limited Edition dus op = op!

“Ik ben Randy en kerstmis is waar ik zo van hou en ik vier het met jou”, “Jinglebells”, “ohw denneboom”, “op 25 december is het eerste kerstdag”, “het is tijd om kers te vieren trallaalalalalala”, “vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar”, “ik ben bruin ik heb een mooie gewei” En nog veel meer leuke melodietjes en teksten weet Randy Rendier je te vertellen. De kinderen vinden dit gegarandeerd geweldig!

In plaats van een rode neus heeft Randy Rendier een roden haarlok op zijn hoofd waar de kinderen op kunnen duwen en die natuurlijk licht geeft.

Een absolute last minute aanrader voor de feestdagen! Snel bestellen dus 🙂 Laat je me weten als je het gouden ticket hebt gevonden?

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

 1. Wow zoef zoef diertje!

  Dit gaat mijn zwaar zieke zoontje heel blij mee in het ziekenhuis!
  Ivm zware longproblematiek moet steeds aan zuurstof omdat blauw aanloopt! ♡

  Gun het echt zou mooi kerstkado zijn.

  Ga heel hard duimen! P.s als ikwin dan ikheb zoooo dolblij zoontje
  Die gek is op diertjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.