Skip to Content

Rainbow High Classic Dolls met een twist, diertjes en slijm!

Attentie, attentie de meiden van Rainbow High zijn terug, en hoe! Zowel voor vaste fans als nieuwe liefhebbers is deze poppenlijn een must have! Er is namelijk iets bijzonders aan de hand. We gaan terug naar de klassieke roots van deze poppen, en dan komt er een twist… welke twist? Lees dan gauw verder want wij hebben het getest voor jullie. Rainbow High Classic Dolls met een twist in beeld en woord, welke is jouw favoriet?

Rainbow High Classic Doll met een twist, diertjes en slijm! poppen flexibel speelgoed

Herkenbaar voor de fans, maar tegelijkertijd volledig nieuw

Maart 2024; de originele Rainbow High-personages zijn terug! Maar er is iets bijzonders aan de hand. Het alledaagse schoolleven op Rainbow High wordt namelijk flink opgeschud als de scholieren een kleurrijk portaal ontdekken. Een portaal dat hen meevoert naar magische werelden en voor het eerst kennis laat maken met schattige diertjes. Deze ontdekking stimuleert de creativiteit en verbeelding van de leerlingen en precies dat is het uitgangspunt geweest voor een splinternieuwe Rainbow High-set, die bestaat uit zes Rainbow High Classic Dolls om te verzamelen en te stylen.

Fans van Rainbow High herkennen Ruby, Sunny, Jade, Skyler, Violet, Amaya direct. Maar deze keer zijn ze niet alleen. Iedere pop wordt namelijk geleverd met een diertje in hetzelfde kleurenpalet. Daarnaast introduceert deze set een speelelement dat nog niet eerder is gebruikt: glitterslijm! Dat is bedoeld om de outfits van de Rainbow High Classic Dolls extra kleur te geven. Ook kunnen zij de diertjes en bepaalde accessoires hiermee vullen om ze een andere kleur te geven. Verder zijn de dolls flexibel. Dit zodat kinderen zelf kunnen bepalen welke poses hun poppen aannemen. Ook is het haar weer van hoge kwaliteit, zodat zij het zelf kunnen borstelen.

Dimensies vol kleur

Nadat de scholieren in het portaal zijn gesprongen, ontdekken ze magische werelden. Hierin helpen ze elkaar om zelfverzekerder te worden. Maar ook om samen nieuwe, onvergetelijke avonturen te beleven. Locaties die zij bezoeken zijn onder andere Pet Playland, The Sparkle Beach en Winter Wonderland. Heimwee naar de wereld van Rainbow High? Dan kunnen de personages moeiteloos reizen tussen beide werelden. Dit zodat zij kunnen blijven ontdekken en tegelijkertijd hun gewone leven kunnen leiden. Niets missen van deze avonturen? Bekijk dan de nieuwe afleveringen van de Rainbow High-animatieserie, die vanaf eind maart te zien zijn op YouTube. En met deze Rainbow High Classic Dolls speel je natuurlijk de avonturen na of verzin ze zelf!

Specificaties Rainbow High Classic Dolls

Iedere Rainbow High Classic Doll is 28cm en heeft een adviesprijs van 29.99 euro. De pop wordt geleverd met complete outfit, diertje en glitterslijm. Ook zit er een kan bij en een standaard. De glitterslijm maak je zelf met de bijgeleverde slijm en glitterpoeder. Elke doll is flexibel en heeft een eigen unieke kleur.

De nieuwe poppen zijn onder andere verkrijgbaar bij Intertoys, bol.com, Top1Toys, Toychamp en Dreamland. Klik hier voor meer informatie op Bol*.

Rainbow High Classic Doll slijm dier 17 pop speelgoed outfit

Slijm & Rainbow High Classic Dolls

Deze karakters zijn voor ons niet meer nieuw. Toch hadden we nog geen klassieke poppen in huis. We zijn later in deze kleurrijke trein gestapt. Het eerste wat opvalt zijn weer de prachtige poppen, met mooie haren, outfits en kleuren. En slijm. Wait what? SLIJM?! Bij die prachtige poppen slijm? Ik schiet meteen helemaal in de stress waar mijn beide dochters aan het juichen zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik hou wel van een beetje kliederen. Maar deze poppen zijn zo mooi, en iedereen weet inmiddels wel wat de combinatie van slijm & haar oplevert? Of ben ik de enige “gelukkige” die deze combinatie aan den lijve heeft moeten ondervinden?

Anyway, mijn dochters zijn niet te houden en de enige afspraak die ik maak is dat de Rainbow High Classic Dolls op hun standaard aan de zijlijn kijken hoe we spelen met slijm. Je moet namelijk eerst nog even wat glitterpoeder toevoegen. De accessoires daarentegen zijn helemaal slijmproof. Je kan het glitterlijm in de zool van de schoenen doen, in hun tas en in de bijpassende diertjes. Zo kleuren de outfits leuk mee. Wij hebben de roze en blauwe doll en mijn dochters wisselen soms een kleur uit zodat ze hun outfit nog vrolijker kunnen maken. Het slijm plakt echt onwijs, mijn dochters zijn er gek op.

Rainbow High Classic Dolls review

De Rainbow High Classic Dolls zijn gewoon weer wauw. Hun haar, make-up en outfits zijn stunning. Er knalt echt meteen een karakter uit de verpakking. Nou ja meteen, het is altijd wel een klusje om alles uit de verpakking de krijgen. Maar geduld kinders, dan volgt er ook echt een explosie aan plezier. Mijn dochters worden altijd een beetje wild van ongeduld, hun innerlijke ekster kan zich moeilijk bedwingen bij al die pracht.

Mijn oudste dochter van 10 vindt de toevoeging van de diertjes echt heel leuk. Ze is gek op dieren en dit maakt deze serie van Rainbow High Classic Dolls helemaal af. Mijn jongste dochter van 5 vindt het fijn spelen. De armen en benen kunnen alle kanten op waardoor ze makkelijk in allerlei poses kunnen. Het valt me bij onze poppen ook op dat de huidskleur varieert, iets wat natuurlijk anno 2024 erg fijn is.

Rainbow High Classic Dolls hebben met de twist van slijm en diertjes weer gescoord wat ons betreft. Mijn meiden zijn heel voorzichtig en genieten van het kliederen. Daarbij is het vullen van de accessoires en diertjes erg leuk om te doen. Mijn jongste dochter heeft alleen 1 puntje van kritiek. Haar slijm vormt zich niet zo mooi tot een drol zoals op het plaatje van de doos. Het is te vloeibaar. Maar ach, dat mag verder de pret niet drukken.

Welke is jouw favoriet?

Kijk ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.