Rainbow High Fashion Dolls – een verzameling kleurrijke poppen

Is jouw dochter een echte fashionista? Een meisje met een eigen stijl? Dan zijn de Rainbow High Fashion Dolls zeker iets voor haar! Dit zijn kleurrijke poppen met elk een eigen gevoel voor mode. En mijn dochter had het geluk om een pop te mogen ontvangen!

Rainbow High Fashion Dolls

Een kleurrijk avontuur met de Rainbow High Fashion Dolls

De Rainbow High poppen zijn echte modepoppen. Geen modepopjes….. maar stuk voor stuk stoere meiden met een eigen stijl. Want zoals het verhaal van de Rainbow High Fashion Dolls gaat, schijnt er aan het einde van de regenboog nog meer te staan dan een pot goud. Daar staat voor alle fashionista’s ook Rainbow High, een opvallend kleurrijke modeschool. Daar leert iedereen het mooiste van zichzelf te laten zien.

Rainbow High Fashion Dolls

De stoere, edgy look van Jade Hunter

Wij hebben de pop met de groene outfit mogen ontvangen. Haar naam is Jade Hunter. Toen mijn dochter Jade voor het eerst zag, was ze meteen verliefd! Haar mooie gezichtje, lange echte wimpers en zachte groene haar zijn echt heel erg mooi.
Wat mijn dochter vooral heel leuk vond, was dat ze 2 verschillende outfits heeft, maar deze onderdelen kun je onderling ook met elkaar combineren.
Zo heeft ze een short en een lange broek, 2 shirts, een vestje en een bomber. En ook nog 2 paar stoere sneakers. Daar kun je heerlijk mee combineren en zo de styling van je  Rainbow High Fashion Doll zelf helemaal verzorgen!

Onze mening over Jade Hunter van de Rainbow High Fashion Dolls

Mijn dochter van 6 was helemaal weg van Jade Hunter, de groene pop van de Rainbow High Fashion Dolls. Wel was het even lastig om haar uit te pakken, want er zit behoorlijk wat verpakkingsmateriaal omheen.
De pop is heel flexibel en kan haar armen en benen niet alleen naar voren bewegen, maar ook naar de zijkanten.
Jade heeft een volle bos, golvend groen haar. Het haar, en de kleding vond mijn dochter het allerleukst. En wat ik wel leuk vind: er zit ook een standaard bij, zodat je de pop ook kan neerzetten in je kamer. Zo liggen ze niet ergens in een hoekje of kist, maar kun je er ook gemakkelijk naar kijken.

Rainbow High Fashion Dolls

Een kleurrijke serie: verzamel de regenboog!

Wij waren helemaal weg van Jade Hunter, maar toen we op internet eens de andere poppen van de Rainbow High Fashion Dolls gingen opzoeken, waren de ‘oohs, en aahs’ niet van de lucht! De ene pop was nog leuker en mooier dan de andere.
Ze hebben allemaal hun eigen stijl, sommige poppen zijn heel stoer, anderen wat sportiever en weer een andere heeft meer een party look. Er zijn 6 poppen*, in alle kleuren van de regenboog.
De 6 poppen zijn: Ruby Anderson (rood), Poppy Rowan (oranje), Sunny Madison (geel), Jade Hunter (groen), Skyler Bradshow (blauw) en Violet Willow (paars).

Toen ik mijn meiden vroeg welke pop nu echt het allerleukst of het allermooist was, ontstond er een flinke discussie. Met als conclusie: ze konden eigenlijk niet kiezen. Want ze zijn allemaal zo leuk!
Ben je dus misschien op zoek naar een leuk (kerst)cadeau voor je dochter, denk dan zeker eens aan de Rainbow High Fashion Dolls. En welke kleur je ook koopt, ze zijn allemaal even leuk….

Rainbow High Fashion Dolls

Lees ook deze blog Mermaze Mermaidz

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

16 reacties

  1. Wow, hele mooie poppen inderdaad. Mijn jongste zei ook bij alle poppen “die wil ik” 😅.
    Ik doe dus graag mee.

  2. Dit staat al lang op het lijstje van mijn dochter. Zou super leuk zijn voor haar verjaardag op 9 januari!, Zeker in deze tijd!!🎉🥳🎁

  3. Wat gaaf! Onze dochter heeft ze gezien bij haar nichtje en ze was er helemaal weg van. Dus ik waag graag een kansje.

  4. Toffe winactie! Mijn dochter kan uren spelen met zulke poppen. en wordt al behoorlijk modebewust. Een leuk cadeau om het jaar goed te beginnen!

  5. Wauw dit zou mijn dochter super leuk vinden! Ze begint nu naast de normale baby poppen ook de meisjes poppen leuk te vinden. En haar 2e naam is jade 🙂

    Liefs,
    Angela

  6. Super leuke poppen zijn dit, onze dochter vindt de Jade en Skyler poppen leuk omdat ze ‘stoer zijn’. ook wij doen graag mee met de winactie voor onze Tiffany 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.