Mermaze Mermaidz – vijf nieuwe poppen van MGA Entertainment

Als ik zeg MGA Entertainment, dan zeg jij misschien wel L.O.L. Surprise! of Rainbow High, of NaNaNa Surprise! Maar ze zitten daar natuurlijk niet stil en voor alle zeemeerminnen in de wereld zijn daar nu de Mermaze Mermaidz. In uiteraard weer een wereld vol glamour en muziek komen deze vijf poppen met verschillende persoonlijkheden, stijlen, talenten en een staart die van kleur verandert als deze in aanraking komt met koud of warm water. 

Verwondering en waterpret

Ik hou van speelgoed waarmee kinderen zich kunnen verwonderen. En speelgoed dat waterproof is en ook nog voor een gaaf effect zorgt is natuurlijk helemaal goed. De Mermaze Mermaidz-poppen zijn dan ook uitgebracht in de Benelux en ik weet zeker dat het deze zomer een hit zal zijn bij vele meiden. Het assortiment bestaat uit vijf kleurrijke zeemeermin-poppen die niet alleen ieder over een eigen karakter en uitstraling beschikken, maar ook worden gekenmerkt door een staart die op een unieke manier van kleur verandert. Daarnaast heeft elke Mermaze Mermaidz-pop scharnierpunten bij de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin om vele verschillende poses mogelijk te maken.

Wat ik superhandig vind is dat je de handen van de Mermaze Mermaidz kunt verwijderen om zo het aan- en uitkleden te vergemakkelijken. Al moet ik eerlijk zijn, bij ons waren de kleren na een 15 minuten al uit en zijn sindsdien niet meer aangeweest. Dat ligt natuurlijk dan ook wel aan het weer. In de koude maanden gaan ze vast boven spelen met hun vriendinnen van Rainbow High, NaNaNa en L.O.L.

P.s. de gaten in het shirt van Riviera horen, dat hoort bij de Rocksteroutfit 😉

Maak kennis met de Mermaze Mermaidz: 

Harmonique

Harmonique – Een geboren popster die moeiteloos in de spotlights treedt, maar ook de ruimte geeft aan haar vrienden. Haar positieve spirit verlicht niet alleen het podium, maar eigenlijk iedere plek waar zij naartoe zwemt. Mijn dochter kost deze Mermaze Mermaidz en vind vooral haar haren magisch mooi. De zeemeerminstaart verkleurt prachtig van kleur.

Jordie

Jordie – De bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt de andere Mermaze Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen. Een leuke pop voor sportieve meiden dus!

Riviera

Riviera – Een creatieve rockster die regelmatig tegen de richting in zwemt. Riviera doet niets liever dan nieuwe muziek schrijven, gitaar spelen en samen met haar zus Harmonique op het podium staan. Ze kan rebels zijn, maar heeft een klein hartje en deze zachte kant komt ook tot uiting in haar muziek. Ook deze pop heeft mijn dochter uitgekozen. Eerlijk is eerlijk haar lange weelderige haarbos hebben we getempt met extra elastiekjes omdat het toch wat lastig spelen was. Maar de persoonlijkheid is erg treffend met mijn dochter en samen met je zus spelen is natuurlijk zoveel leuker dan in je eentje!

Shellnelle

Shellnelle – Modeontwerpster in hart en nieren. Ze zet nieuwe trends en inspireert haar vrienden door de wereld op een unieke manier te bekijken. Shellnelle is energiek en maakt haar vriendinnen vaak aan het lachen. Deze Mermaze Mermaids is er voor al onze kleine Jills in de wereld.

Kishiko

Kishiko – Populair op het internet en succesvol als content creator. Kishiko houdt ervan om haar leven te delen met de wereld en mede dankzij haar impulsiviteit en optimisme heeft ze het ver weten te schoppen.

Serie

Naast de release van de poppen schitteren de vijf vriendinnen ook in een bijbehorende animatieserie, die vanaf eind juli te zien is in het Nederlands en Vlaams. Nieuwsgierige kijkers kunnen de eerste aflevering wel alvast in het Engels bekijken en kennismaken met de Mermaze Mermaidz. Voor het bekijken van de aflevering

Waar zijn de Mermaze Mermaidz te koop?

Je kunt de Mermaze Mermaidz vinden bij de grotere speelgoedwinkels en bij Bol.
Bij ons gaan ze mee in bad, in de watertafel en in de zomer vast ook in het zwembad in de tuin als mijn dochter haar eigen zeemeerminnenstaart aan doet!

Check hier het instakanaal van de Mermaze Mermaidz

Lees ook deze blogs

Wist je dat we op MamaScrapelle nog veel meer blogs hebben van MGA Entertainment?

en ook van Na Na Na Surprise

en ook van Rainbow High

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.