L.O.L. Surprise! Remix Dat wordt een swingend feestje!

MGA Entertainment blijft innoverend en werken aan nog meer L.O.L. Surprise! producten. Met de lancering van LOL Surprise Remix wordt het een heel groot feestje! Feest je mee met onze swingende review?

L.O.L. Surprise! Remix

Ik kondigde de lancering van LOL Surprise Remix al aan op mijn Facebookpagina. Onderstaande film duurt 50 minuten en vind je dochter vast geweldig om te bekijken! Die van mij in elk geval wel.

Het volume van de cdspeler van je kind gaat vast wat harder als het nieuwe album van LOL Surprise Remix erinzit.

Zoals elk seizoen is er weer een nieuw thema bij onze favoriete poppenmeiden. Dit keer draait alles om muziek! En dat is niet alleen door het album! Ook de poppen hebben hun eigen platen meegenomen en maken er een echt feestje van! met genres uit de pop, hiphop,, rock en country wordt het een feestje om alle liedjes te gaan ontdekken!

Unwrappen van muziekdoos

L.O.L. Surprise! Remix

Het unwrappen was natuurlijk een leuk feestje. Het was eigenlijk al bedtijd, maar dankzij de wintertijd mocht dochterlief wat langer opblijven. Het perfecte moment om de doos te openen!

Wat ons direct opviel was dat er nauwelijk plastic is gebruikt en voornamelijk papier en karton. Daar worden we natuurlijk blij van.

In de grote doos van LOL Surprise Remix zat een gouden box. Dochterlief had de grootste moeite om geduldig te wachten tot ik er een foto van had gemaakt. Het moest uitgepakt worden! Dat ging snel en al snel lag er een zeldzame L.O.L. Surprise! Remix dame op tafel met mooie glitters en een gitaar. “WOW !”, riep ze uit. “die is gaaf he mama!!”

L.O.L. Surprise! Remix Bluegrasss Queen

Terwijl zij Bluegrass Queen aankleedde ging ik snel batterijen en een schroevendraaier halen. Want surprise, je kan een liedje luisteren, althans een fragment van een liedje en heel aanstekelijk om te horen. Wil je het complete nummer horen dan zul je door moeten sparen en de platen na elkaar aan moeten zetten! Ja dat is best slim gedaan van MGA Entertainment toch 😉

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen

LOL Surprise Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe karakters die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspeler-verpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor het concert. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur?

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip poppen

Start je eigen feestje!

Ondertussen waren onze andere L.O.L. Surprise poppen zich boven druk aan het aankleden. De Hairgoals gingen nog even naar de kapper en de baby’s en huisdieren werden op bed gelegd.

Ohw dit is zo spannend er komt straks een nieuwe pop bij! Hoe zal ze eruit zien? Zal ze aardig zijn? Onze O.M.G. Doll vroeg zich af of ze er een lange vriendin bij zou krijgen en de glitter girls hoopten op versterking van hun team.

OMG Surprise

En toen was ze daar opeens. Bluegrass Queen maakte er een waar feestje van. Alle L.O.L. Surprise waren aan het dansen op de dansvloer. De drankjes stonden koud in de bar en er werd flink gefeest tot in de late uurtjes.

De hairgoals moeten nog gaan ontdekken wat er zo bijzonder is aan LOL Surprise Remix doll haar haren, en ons glittermeisje is blij dat ze er een vriendin bij heeft!

Nog meer leuke producten in deze nieuwe serie

Bij alle LOL Surprise Remix -producten draait het om muziek. Zo hebben de Remix OMG poppen een vinyl plaat, die echt muziek afspeelt en kun je een boombox maken met de Hairflip en Pets verpakking. De O.M.G. poppen en tots staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt!: ‘Unbox the lyrics’!

L.O.L. Surprise! Remix O.M.G. Dolls

Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix dolls

Er zijn maar liefst 4 O.M.G. Remix dolls te verzamelen. Lonestar is een echte country girl met cowboyhoed, Kitty K is een R&B diva met haar glinsterende jas en bodysuit, Pop BB laat zich inspireren door popmuziek en creëert unieke fashioncombinaties en dan hebben we nog Honeylicious; Honeylicious laat zich inspireren door hiphopmuziek en vindt het belangrijk om de perfecte mix te creëren, zowel wat muziek als mode betreft! Wat zien ze er leuk uit he!

Elke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll bevat 25 verrassingen om uit te pakken en een vinyl plaat die daadwerkelijk muziek afspeelt in het muziekgenre van de pop.

L.O.L. Surprise! Remix Pets

LOL Surprise Remix Pets

De gloednieuwe pets van LOL Surprise Remix vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijbehorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied. Kijk daar kunnen de dieren van dochterlief nog wat van leren. Die lagen braaf te slapen in hun mandje.

L.O.L. Surprise! Remix 4-1 vliegtuigset O.M.G.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset

De O.M.G poppen en tots reizen in stijl naar hun concert met het LOL Surprise Remix 4-in-1 Vliegtuig. Deze 4-in-1-speelset kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en DJ cabine. Pak 50 verrassingen uit, zoals echt werkend licht en geluid, serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer!
Deze staat dus hoog op de verlanglijst van onze dochter snap je wel natuurlijk!

L.O.L. Surprise! Remix O.M.G. Super surprise

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise

Pak 2 rockbands en 70+ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. De ultieme rockconcert-uitpakervaring. Met 4 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen, 4 exclusieve L.O.L. Surprise!-poppen (hun zusjes) en 4 rockinstrumenten die echt muziek afspelen!
Heb jij een swingende dochter in huis die helemaal verliefd is op de poppen van L.O.L.? Dan is dit supergaaf om met de feestdagen te krijgen natuurlijk! Gewoon van de hele familie die elkaar hoogstwaarschijnlijk niet mag opzoeken dit jaar. Wedden dat je kind uren zoet is met de LOL Surprise Remix Super Surprise zodat jij even qualitytime met je partner kunt hebben!

En wat heeft jouw dochter op haar verlanglijstje staan dit jaar ook iets van LOL Surprise Remix?
Lees hier blogs en inspiratie voor meiden:

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.