LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls, een magische collectie

Oh zonnetje kom maar door! Ik sta echt te poppelen in huis om die zonnestralen te speuren. En zie ik ze? Dan ben ik buiten. Lekker even vitamine D opslurpen. En mijn wasje buiten hangen. Tegenwoordig ben ik niet de enige meer die staat te popelen voor wat vitamine zonlicht. Mijn dochter staat sinds kort ook naast me op de uitkijk. Waarom? Dankzij de LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls. Is je vraag wederom waarom? Lees dan snel verder want deze L.O.L. Surprise! dolls hebben iets heel bijzonders als er zonlicht gaat schijnen…

LOL Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

Speciale kracht van LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls

Wat is er zo speciaal aan de LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls? Ze veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon! Als kinderen de poppen overdag mee naar buiten nemen, dan ontdekken zij een kleurrijke metamorfose. Het hoeft dus niet te stralen maar UV-licht laat de poppen ook al schijnen. Daarnaast zijn er twaalf nieuwe Tots om te verzamelen die zich van een andere kant laten zien in het licht.

Er zijn drie nieuwe LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls genaamd Bubblegum DJ, Sunrise en Switches. Deze poppen veranderen dus van kleur en stijl als ze in aanraking komen met UV-licht. Daarnaast kunnen fans 12 nieuwe Tots verzamelen die de zomer in hun bol hebben. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden allemaal van de zon. En als kinderen de poppen mee naar buiten nemen, dan ondergaan deze een metamorfose en wordt er langzamerhand een nieuw kleurenpalet zichtbaar. Eenmaal weer binnenshuis, dan veranderen de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. Dit proces kan altijd worden herhaald!

Naast LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls poppen van groot formaat zijn er dus 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.

12 tots

Een stralend drietal

De LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls zijn poppen van maar liefst 25 centimeter en kenmerkend is dat ze van kleur en stijl veranderen in UV-licht. De Sunshine Makeover-set bestaat uit verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid.

Het nieuwe drietal bestaat uit Bubblegum DJ, Sunrise en Switches:

bubblegum dj

Bubblegum DJ

Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.

Sunrise

Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.

sunrise
switches

Switches

Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

LOL Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

Prijs en verkooppunten LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls

De LOL Surprise Sunshine-collectie is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com*, Intertoys, Toychamp en Dreamland. De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls hebben een adviesprijs van €34,99 en de Tots hebben een adviesprijs van €14,99.

Wat is onze ervaring met de LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls?

We zijn wel verliefd hoor op deze LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls collectie. Dat komt door de vrolijke kleurtjes die echt vrolijkheid, warmte en lente uitstralen. Op volle L.O.L. sterkte! Wij hebben gekozen om Bubblegum DJ te testen. Dit door haar vrolijke regenboog haar. Mijn dochters zijn gek op een bonte explosie van kleur. Daarbij heeft ze een mooie hartjes zonnebril. Ik had wel gelezen dat de naam van deze verse collectie ‘Sunshine Makeover’ had, maar ik was niet bewust van het feit dat ze verkleuren in UV-licht. Wat een geweldige extra toevoeging!

Bij het uitpakken van de LOL Surprise Sunshine Makeover OMG Dolls viel het mijn dochter namelijk op dat er iets minder items dan bij andere collecties zitten. Er is in het gevale van Bubblegum DJ een zonnebril, borstel en standaard. Maar geen setje kleding. Totdat we erachter kwamen dat deze collectie dus iets heel anders tofs en bijzonders heeft! Geen verkleedpartijen, je hoeft haar alleen maar mee naar buiten te nemen en haar outfit veranderd. Net zoals haar haar en make-up. Echt heel tof! De kleine tots zijn ook echt weer heel spaargevoelig.

Wat een ontzettend leuke en vrolijke collectie is dit. Het veranderen van kleur is echt geweldig en zal elk kinderhartje sneller doen kloppen. Wij zijn fan!

LOL Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls

Lees ook deze blogs

Zet jij de LOL Surprise Sunshine Makeover op het verlanglijstje van je kind?

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.