Skip to Content

lol omg fashion doll alert – en een Styling Head!

Vorig jaar schreven wij een review over de L.O.L. Surprise O.M.G. poppen. De pop verbljft trouw in haar doos thuis en speelt tegenwoordig samen met haar modieuze vriendinnen van de #snapstar. De lol omg fashion doll is namelijk net zo groot als barbies, net als de #snapstars! L.O.L. Surprise komt weer met nieuwe Fashion Dolls en Styling Heads! Lees maar gauw mee!

Lol omg fashion doll – Seizoen 2

Lol omg fashion doll

Zet de spotlights maar aan! De nieuwe lol omg fashion doll zusjes stelen de show! Ze zijn de grote zussen van de bekende L.O.L. Surprise poppen. Ze stralen de hele dag door. Ze zijn supercool en dat past natuurlijk bij de diva’s die ze zijn. Dansen op muziek in hun rocky outfits. Voorzien van blingbling accessoires en hippe haarstylen. Ze zijn net een tikje extravaganter dan de andere poppen. Kijk hoe gaaf de outfits en accessoires zijn!

De O.M.G. poppen zijn 23 centimeter en er zijn 4 nieuwe personages. In deze tweede serie maak je kennis met: Candylicious, de grote zus van Bon Bon; Busy B.B., de grote zus van Can Do Baby; Alt Grrrl, de grote zus van Grunge Grrrl; en Miss Independent, de grote zus van AA-Independent. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN, ze zijn tenslotte een lol omg fashion doll!

Lol omg fashion doll L.O.L. Surprise O.M.G. serie 2

In hun mooie doos zitten wel 20 verrassingen verstopt. Mooie kledingzakken die je telkens weer kunt gebruiken, de schoenen netjes in een schoenendoos, andere accessoires in haar hoedendoos. De kleedkamer wordt vanzelf onthuld en is tegelijkertijd, aldus dochterlief, ook haar slaapkamer. De lol omg fashion doll heeft een eigen fotostandaard waarmee ze in allerlei fotogenieke poses kan staan.

Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Candylicious, Busy B.B., Alt Grrrl & Miss Independent. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar

L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head Neonlicious & Royal Bee

Blij meisje met lol surprise Styling Head

Naast de lol omg fashion doll zijn er ook nog gave Styling Heads! Zij geven je de ruimte om de nieuwste en hipste kapsels uit te testen.

Je kent de ouderwetse make up haar poppen wel. Lekker aan de slag met de haren en make- up opsmeren. Totdat de klitten er niet meer uit te krijgen zijn en de make-up er niet meer van af te krijgen is. Dag zielige pop die achterin de kast op een plankje alleen staat te zijn. Hallo L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head!

Heb jij een kleine styliste in huis? Goed nieuws! Dankzij de L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head kan ze zich helemaal uitleven met het creëren van de hipste looks. Met de extra accessoires til je de looks tot een hoger niveau. Zin om haar make-up te veranderen? Met een ijsblokje tover je een volledig nieuwe look tevoorschijn!

lol omg styling head

Ja je leest het goed, je make-up koffer wordt niet meer geplunderd! En het haar? Dat verander je gewoon steeds met prachtige haarstukken. Krullen, meerdere kleuren, mix & match maar. Niks is te gek. Heel wat inspiratie kan je alvast opdoen via de verpakking, waarin talloze voorbeelden worden gegeven.

lol omg fashion doll verlanglijst 7 jarig meisje

De Styling Heads zijn in 2 personages te verkrijgen: Neonlicious en Royal Bee de grote zus van de lol omg fashion doll Queen Bee. Uiteraard wordt hier ook uitgepakt, met maar liefst 30 verrassingen!

lol omg fashion doll inhoud verlanglijstje meisje 7 jaar

De hoofden staan op een draaibare basis, met een lade voor accessoires. Stylen wordt makkelijk en leuk!

lol omg fashion doll verjaardagskado 7 jarig meisje

Dat verlanglijstje blijft groeien als je een kleine L.O.L. Surprise fan in huis hebt. Gaat jouw kind voor de lol omg fashion doll of voor de styling head?

Wist je dat we op MamaScrapelle nog veel meer blogs hebben van L.O.L. Surprise?

en ook van Na Na Na Surprise

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katrijn Spruyt

Friday 2nd of October 2020

Wil ik graag winnen ik vind het mooi ik hou van poppen ???

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.