Snapstar poppen een nieuwe rage met een green wall

Bij de uitslag van de verkiezing van het speelgoed van het jaar 2019 zag ik iets gebeuren wat ik niet eerder zo had meegemaakt. Dochterlief die wel barbies heeft, “maar die zijn voor als haar vriendinnen komen spelen die graag met barbies spelen”, zag barbie achtige poppen staan en ging er enthousiast mee aan de slag. “Uh zeg dat nog eens” zei manlief toen ik hem vertelde over de ervaring met #Snapstar. Ze ging uit zichzelf met Snapstar poppen spelen?

#Snapstar De pop met een verrassing

Snapstar

Op het eerste gezicht lijken de #Snapstar poppen niet heel bijzonder. Afgezien dat knieen, enkels, polsen, ellebogen, armen, benen en hoofd kunnen bewegen. En het hoofd van de Snapstar is wat groter dan normaal. Kijk mama haar haren kunnen er ook af! En ze heeft een gat in haar nek, daar kan je dat groene standaard aan vast klikken. En dan voor dat groene papiertje zetten.

Ok. daar is meer aan de hand. Een ander kind vertelde mij duidelijk wat de bedoeling was. Thuis op de Ipad even wat downloaden en dan kun je ontwerpen met de #Snapstar poppen. Echt heel cool!! Meer woorden waren er niet voor nodig, want als een kind van een jaar of 9 tegen mijn dochter (6,5 jaar) zegt dat iets heel cool is, sja dan vind zij dat ook. Heel logisch toch!

Prachtig verpakt

#SNAPSTAR is een verzameling van 6 Social Influencer poppen, elk met een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. De Snapstar meiden vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen eindeloos van kleding en haarstijl en zij zitten bovenop de nieuwste trends! Daarbij zijn ze prachtig verpakt in hun eigen slaapkamer, aldus dochterlief.

We kregen een doos met Snapstar poppen mee naar huis om het zelf te ervaren. Dat heb ik geweten want de afgelopen twee weken was dochterlief elke dag met de poppen bezig. Andere kleren aan, haren wisselen, en toch weer terugwisselen. De poppen mooi neerzetten, De groene kamer inrichten en heel erg veel bezig met haar Ipad. Nee papa ik ben geen spelletje aan het spelen. Ik ben druk aan het ontwerpen kijk maar. Dat is gewoon werk hoor! ( sja als je een papa en mama hebt die veel achter de laptop aan het werk zijn, is dat een rete goed excuus. snap ik! )

Prachtige fotobewerkingen met #Snapstar

En als je nu denkt nou 3 Snapstar poppen zijn wel genoeg voor een kind wat eigenlijk weinig met poppen speelt, dan heb je het mis. Want er is er 1 die ze dolgraag wil hebben en dus ook op haar verlanglijstje staat.

Snapstar

Lola is 99% Unicorn en ze bruist van de goede energie! Ze straalt een en al positiviteit uit en ziet alles door een roze bril. Lola droomt ervan om de wereld nog mooier te maken en door haar spontane karakter vinden de andere Snapstar meiden het geweldig om bij haar te zijn. Ze weet namelijk als geen ander het beste uit iedereen te halen!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.