L.O.L. Surprise Tiny Toys en L.O.L. Surprise Boys

L.O.L Surprise! De naam zegt het al. Een wereld vol verrassingen, nieuwigheidjes en plezier. Dit jaar komen er weer veel nieuwe producten Waaronder L.O.L. Surprise Tiny Toys en L.O.L. Surprise Boys! Er is zelfs bijpassend meubilair met een hele bijzondere twist!  

L.O.L Surprise! Boys!

L.O.L. Surprise Boys!

Waar zijn de Boys? hier! Unbox de L.O.L Surprise! Boys! en verzamel alle 8 verschillende karakters van de Boys! serie. Elke jongenspop heeft een eigen stoere stijl die lijkt op die van zijn zus, maar toch met eigen karaktereigenschappen. En jongens zijn en dol op eten! Voer ze dus maar snel en daarna snel in bad voor een bijzondere verrassing.

Per L.O.L Surprise! Boys! Zijn er 7 verassingen, 1 pop met een verrassingselement, mix & match accessoires en een gave Boys! poster. Speelt broer mee met zus? Wacht dan tot je de L.O.L. Surprise Tiny Toys ziet! Er kan gebouwd gaan worden!

L.O.L Surprise! Tiny Toys!

Kijk hoe cool deze L.O.L. Surprise Tiny Toys eruit zien! Ideaal voor meiden die van stoerdere dingen houden en voor broertjes die meespelen met hun zus met de L.O.L Surprise series. Unbox 5 verschillende verrassingen met de allernieuwste L.O.L Surprise Tiny Toys! Geef jouw favoriete L.O.L Surprise! poppen nu hun eigen speelgoed, zoals de Glamatron Club of BOOG-E 3000 robot. Er zijn in totaal 15 schattige mini robots te verzamelen.

Maar er is nog een verrassing! Bij elke L.O.L. Surprise Tiny Toys zit een mini Glamper accessoire en een kubus om je eigen garage voor de mini glamper te bouwen. Of wordt het een woonflat?

L.O.L. Surprise Tiny Toys met mini glamper

De Tiny Toys komen met 5 verrassingen, 1 Tiny Toy robot, 1 verwisselbare pruik voor de Tiny Robot, 1 mini accessoire voor de Glamper, 1 stapelbare kunststof kubusdisplay en een Kubus achtergrond om in te voegen.

L.O.L Surprise! Furniture with Doll

L.O.L. Surprise Furniture with Doll

Vind jij het grote poppenhuis te duur in aanschaf? Ga dan voor deze furniture with Doll van L.O.L. Surprise lijn.

Meer dan 10 verrassingen, een fan favoriete pop en bijpassend meubilair. De L.O.L Surprise! Furniture vouwt uit en wordt op deze manier een mini speelset.

De bijgevoegde doll komt overeen met de personages van de O.M.G serie. Verzamel alle 4 verschillende stijlen voor jouw fashionalbe lifestyle!

Zet jouw kind de L.O.L. Surprise Tiny Toys en L.O.L. Surprise Boys of de Furniture with doll op haar verlanglijstje?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.