De L.O.L. Surprise! O.M.G. -poppen veroveren de wereld met hippe verrassingen!

Tijd om te shinen!  De nieuwste fashionpoppen zijn er! De L.O.L. Surprise! O.M.G. ™-poppen stelen de show samen met hun immens populaire jongere zusjes.  Fans vinden de nieuwste L.O.L poppen in winkels over het hele land.


L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion pop

De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. -fashionpoppen hebben hun meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoutste schoenen bij zich. De L.O.L fans kunnen ze ontdekken in de gloednieuwe verpakking. Eentje waar ik als voorstander van minder plastic afval erg blij mee ben..

Zoals de fans het gewend zijn, is het uitpakken ook deze keer natuurlijk een feestje!  De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. -poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise!.  In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G. -serie maken fans kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN! En terecht want ze zien er fantastisch uit! Dag barbie hallo O.M.G!

Fashion en uitpakken in een nieuw jasje

Bij de O.M.G.-poppen draait alles rond fashion, en de bekende L.O.L. Surprise!-uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. Nu lijkt het wel alsof de poppen gaan winkelen in de meest stijlvolle shops! De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G. -poppen zitten in een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset, waar de O.M.G.-pop haar outfits kan showen en haar modieuze accessoires kan rocken. Schuif de verpakking uit elkaar om het silhouet van de pop te ontdekken, haar biografie te lezen en natuurlijk ook de eerste set verrassingen te vinden!

Recycleerbare verpakking

De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen enzovoort!  Als fans de verpakking verder openen, komen ze bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete fashion mag aantrekken.  Elke pop heeft een originele, unieke volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering!

Ik stel je voor aan L.O.L. Surprise! O.M.G.

L.O.L. Surprise! O.M.G.

In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G. -pop vinden fans 20 verrassingen – en zodra ze alle verrassingen hebben uitgepakt, kunnen ze de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset.  Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar.

De L.O.L. Surprise! O.M.G. Big Sisters hebben hun meest slayende outfits bij en pakken alles grootser aan. Online zijn ze te koop voor een adviesprijs van € 34,99. 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.