2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise – een musthave voor meiden

Misschien staat hij ook wel op het verlanglijstje van jouw kind. De nieuwe 2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise! Het eerste voertuig van L.O.L Surprise! Met meer dan 55 verassingen om te unboxen, 10 chill plekken en een exclusieve pop! Ga je mee op een fabulous roadtrip?

2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise met 55 verrassingen!

2-in-1 Glamper

Het uitpakken is een hele ervaring, maar 55 keer verrast worden is niet alles. De voorkant van de 2-in-1 Glamper kan worden losgekoppeld en gebruikt worden om zo een afzonderlijke auto met een D.J booth te creëren waar de poppen de hele nacht door kunnen feesten! De achterkant van de Glamper kan geopend worden en zo wordt de Glamper wel 60 centimeter hoog en 90 centimeter lang voor een echte glamping ervaring!

Tijd voor een L.O.L. Surprise!-feest

Begin jouw L.O.L. Surprise!-feest door de poppen van de waterglijbaan met 2 lagen af te laten gaan, te zwemmen in het oplichtende zwembad, zich vervolgens voor te bereiden aan de kaptafel voor hun moment om te stralen, om tot slot te paraderen op de catwalk. Wat is jouw special move? Ik weet zeker dat de Dance Dance Dance poppen met de Remix wel voor een leuk muziekje kunnen zorgen!

Na een fabulous modeshow kunnen de poppen rustig genieten van heerlijke snacks in het café of bij de barbecue voordat ze hun stapelbedden opzoeken om te slapen in de 2-in-1 Glamper

2-in-1 Glamper

De 2-in-1 Glamper is geschikt voor L.O.L Surprise!-poppen in alle formaten. Waar gaat jouw fabulous roadtrip heen?

Wist je dat we op MamaScrapelle nog veel meer blogs hebben van L.O.L. Surprise? Het is al leuk voor meiden vanaf 4 jaar die een goede fijne motoriek hebben om de kleertjes aan en uit te kunnen doen. Vanaf 5 jaar zijn de meiden die de oudste in het gezin zijn de perfecte doelgroep om met deze verzameling poppen te beginnen. Succes verzekerd voor jaren speelplezier!

2-in-1 Glamper lol surprise
2-in-1 Glamper
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.