2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise

Misschien staat hij ook wel op het verlanglijstje van jouw kind. De nieuwe 2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise! Het eerste voertuig van L.O.L Surprise! Met meer dan 55 verassingen om te unboxen, 10 chill plekken en een exclusieve pop! Ga je mee op een fabulous roadtrip?

2-in-1 Glamper van L.O.L Surprise met 55 verrassingen!

2-in-1 Glamper L.O.L. Surprise

Het uitpakken is een hele ervaring, maar 55 keer verrast worden is niet alles. De voorkant van de Glamper kan worden losgekoppeld en gebruikt worden om zo een afzonderlijke auto met een D.J booth te creëren waar de poppen de hele nacht door kunnen feesten! De achterkant van de Glamper kan geopend worden en zo wordt de Glamper wel 60 centimeter hoog en 90 centimeter lang voor een echte glamping ervaring!

Tijd voor een L.O.L. Surprise!-feest

Begin jouw L.O.L. Surprise!-feest door de poppen van de waterglijbaan met 2 lagen af te laten gaan, te zwemmen in het oplichtende zwembad, zich vervolgens voor te bereiden aan de kaptafel voor hun moment om te stralen, om tot slot te paraderen op de catwalk. Wat is jouw special move?

Na een fabulous modeshow kunnen de poppen rustig genieten van heerlijke snacks in het café of bij de barbecue voordat ze hun stapelbedden opzoeken om te slapen.

2-in-1 Glamper L.O.L. Surprise

De 2-in-1 Glamper is geschikt voor L.O.L Surprise!-poppen in alle formaten. Waar gaat jouw fabulous roadtrip heen?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.