ZoomiZooz, speelgoedtip voor 1 tot 5-jarigen

 Als ik nog gastouder was geweest dan had ik wel geweten wat er in de zak van Sinterklaas kwam dit jaar. Het speelgoed van VTech was namelijk altijd een enorme hit hier in huis. Uren werd er mee gespeeld compleet met alle verhalen die er werden verzonnen.

Kleine vriendjes, grote verhalen, eindeloos plezier

ZoomiZooz veroveren de wereld van 1 tot 5-jarigen. De guitige tuimeldiertjes worden wannahaves, collectors’ items met stip. Ze zijn klein, handzaam, karakteristiek en compatibel met alle ZoomiZooz speelsets die eveneens zijn verschenen.

VTech is vol vertrouwen. De producent van educatief speelgoed voor elke fase in een kinderleven weet inmiddels welke introducties kansrijk zijn. Zonder op de muziek vooruit te lopen geeft ZoomiZooz vertrouwen. Het Klim & Verken Boomhuis uit de ZoomiZooz-serie is zelfs de winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland.

ZoomiZooz

Nou zal dat kleintjes weinig uitmaken, zo’n eretitel. Kleintjes worden dit najaar vooral getriggerd door de zo fijn in hun handjes passende diertjes, die tuimelvriendjes met elk een eigen karakter. Of het nu een gorilla, hondje, kat, varken, uil, beertje, leeuw, haan, luipaard, vogel of één van de vele andere ZoomiZooz diertjes is, elk dier heeft een naam, een verjaardag, een sprekend snoetje en ondeugende uitstraling.

Complete familie ZoomiZooz

ZoomiZooz

Om de verhalen in het koppie van je kleintje ruimte te geven, komt VTech meteen met 24 karakters, een complete familie! Stuk voor stuk tuimelaars, draaikonten voor een klein prijsje (€2,95 per stuk). Ze worden overigens ook, nog voordeliger zelfs, in setjes van drie of zes verkocht. Zo staat helemaal niets het spannende rollenspel in de weg, het avontuur kan meteen beginnen.

Extra dimensie krijgt spelen met ZoomiZooz dankzij vier speelsets: Tol & Dol Krokodil, Reis & Leer Locomotief en de Swing & Speel Schommel. En dus ook met het Klim & Verken Boomhuis, hét klapstuk van de serie. Hier laten kleintjes hun vrienden via de trap tot bovenin de boom klimmen, om vervolgens op meerdere manieren naar beneden te tuimelen. Wel oppassen voor de valkuil! Dankzij de Magische Zoomi-sensor die VTech in het Klim & Verken Boomhuis verstopte (en die ook in de andere sets zitten), leveren de ZoomiZooz in combinatie met de speelsets reactie en interactie op.

Het Boomhuis wordt inclusief vier ZoomiZooz diertjes geleverd, maar is, want zo werkt VTech, het liefst ook compatibel met alle vriendjes uit de serie. Goed voor verrassing, beloning en verwennerij op z’n tijd, zo’n nieuw diertje erbij. Het Boomhuis heeft opgeteld meer dan 80 liedjes, melodietjes en gesproken zinnetjes en dit levert een drukke, leerzame en vooral oergezellige toestand op. Graag tot ziens in de wondere wereld van de ZoomiZooz!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.