Skip to Content

VTech ZoomiZooz een speelgoedtip voor 1 tot 5-jarigen

Als ik nog gastouder was geweest dan had ik wel geweten wat er in de zak van Sinterklaas kwam dit jaar. Het speelgoed van VTech was namelijk altijd een enorme hit hier in huis. Uren werd er mee gespeeld compleet met alle verhalen die er werden verzonnen. Ken jij de VTech ZoomiZooz al?

Kleine vriendjes, grote verhalen, eindeloos plezier

ZoomiZooz veroveren de wereld van 1 tot 5-jarigen. De guitige tuimeldiertjes worden wannahaves, collectors’ items met stip. Ze zijn klein, handzaam, karakteristiek en compatibel met alle ZoomiZooz speelsets die eveneens zijn verschenen.

VTech is vol vertrouwen. De producent van educatief speelgoed voor elke fase in een kinderleven weet inmiddels welke introducties kansrijk zijn. Zonder op de muziek vooruit te lopen geeft ZoomiZooz vertrouwen. Het Klim & Verken Boomhuis uit de ZoomiZooz-serie is zelfs de winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland.

familie VTech ZoomiZooz

Nou zal dat kleintjes weinig uitmaken, zo’n eretitel. Kleintjes worden dit najaar vooral getriggerd door de zo fijn in hun handjes passende diertjes, die tuimelvriendjes met elk een eigen karakter. Of het nu een gorilla, hondje, kat, varken, uil, beertje, leeuw, haan, luipaard, vogel of één van de vele andere ZoomiZooz diertjes is, elk dier heeft een naam, een verjaardag, een sprekend snoetje en ondeugende uitstraling.

Complete familie VTech ZoomiZooz

familie VTech ZoomiZooz

Om de verhalen in het koppie van je kleintje ruimte te geven, komt VTech meteen met 24 karakters, een complete familie! Stuk voor stuk tuimelaars, draaikonten voor een klein prijsje (€2,95 per stuk). Ze worden overigens ook, nog voordeliger zelfs, in setjes van drie of zes verkocht. Zo staat helemaal niets het spannende rollenspel in de weg, het avontuur kan meteen beginnen.

Extra dimensie krijgt spelen met familie VTech ZoomiZooz dankzij vier speelsets: Tol & Dol Krokodil, Reis & Leer Locomotief en de Swing & Speel Schommel. En dus ook met het Klim & Verken Boomhuis, hét klapstuk van de serie. Hier laten kleintjes hun vrienden via de trap tot bovenin de boom klimmen, om vervolgens op meerdere manieren naar beneden te tuimelen. Wel oppassen voor de valkuil! Dankzij de Magische Zoomi-sensor die VTech in het Klim & Verken Boomhuis verstopte (en die ook in de andere sets zitten), leveren de ZoomiZooz in combinatie met de speelsets reactie en interactie op.

Het Boomhuis wordt inclusief vier ZoomiZooz diertjes geleverd, maar is, want zo werkt VTech, het liefst ook compatibel met alle vriendjes uit de serie. Goed voor verrassing, beloning en verwennerij op z’n tijd, zo’n nieuw diertje erbij. Het Boomhuis heeft opgeteld meer dan 80 liedjes, melodietjes en gesproken zinnetjes en dit levert een drukke, leerzame en vooral oergezellige toestand op. Graag tot ziens in de wondere wereld van de familie VTech ZoomiZooz!

je koopt ze op bol *

Kijk ook deze blogs:

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.