Tijn tractor en zijn vrienden de nieuwe Toet Toet auto’s

VTech ontwikkelt jaarlijks heel veel nieuws speelgoed. En mijn gastkindjes zijn erg blij met de nieuwe collectie Toet Toet auto’s! Tenminste Tijn Tractor maakt een vast onderdeel in ons thema Kikker op de Boerderij. De populaire serie Toet Toet auto’s is uitgebreid met zeven nieuwe autootjes.  

Zingend en swingend het voorjaar in

Wat de nieuwkomers anders maakt dan de eerder verschenen voertuigen in de serie, is hun actie-toets voor beweging én geluid. En dat leverde enthousiaste reacties op bij mijn peutertjes! Met een druk op de knop komt het autootje tot leven. De ontwerpers hebben goed werk geleverd, want ik vind Tijn Tractor echt humor hebben! De teksten zijn leuk en passen goed bij zijn stoere karakter. Daarbij hebben alle zeven Toet Toet auto’s ook nog eens het nieuwe themalied van de Toet Toet auto’s onder de knop staan. En ja na tien keer horen neurie je die al vrolijk mee!

Tijn Tractor en zijn vriendjes

De zeven nieuwe collector items van toet toet auto’s zijn:
Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor.

Tijn Tractor en zijn vrienden beschikken, net als hun voorgangers, over nogal wat skills. Ze kennen geluidjes en melodietjes, zijn beweeglijk en vormen de perfecte basis voor het spel van kleintjes tussen 1 en 5 jaar. Laat de fantasie maar stromen, met deze karaktertjes ontstaan de mooiste verhaallijnen in kleine koppies. Fijn is dat de autootjes perfect in het kleine knuistje passen, ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan.

De nieuwe serie Toet Toet Auto’s zijn te gebruiken in combinatie met de eerder verschenen speelsets en zijn zelfs compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets. Tijn Tractor en zijn vrienden reageren ook op de Magische Sensors van de sets.

Link naar YouTube – nieuwe Toet Toet Auto’s deel 1 ->
Link naar YouTube – nieuwe Toet Toet Auto’s deel 2 ->

Meer weten over de Tijn Tractor en zijn vrienden kijken dan even hier!

Toet Toet Auto’s roadshow

Misschien zie jij Siem Safaribus de komende weken wel rijden tijdens de Toet Toet auto’s roadshow. Siem koerst richting Nationaal Park Hoge Kempen, Pretland en diverse locaties van Monkey Town. Lukt het je om bij de eerste twintig bezoekers per locatie te zijn, dan krijg je zomaar één van de nieuwkomers cadeau! Voor alle overige bezoekers heeft Siem (zolang de voorraad strekt) een andere vette verrassing! Is de kans groot dat Siem Safaribus jouw pad kruist? Met het oog op vrije dagen rond Pasen en de meivakantie kan dit zomaar raak zijn. Mocht je Siem ontmoeten maak dan meteen een selfie van jou en de te gekke bus en post deze op Instagram met de #toettoetauto. De 20 leukste kiekjes krijgen een Toet Toet Auto’s prijzenpakket ter waarde van € 50,-!

disclaimer
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.