Skip to Content

Tante Jet theeset en een tweetalig boek van Vtech

Met de feestdagen in het zicht zullen er ook weer veel speelgoed blogs voorbij gaan komen. Vandaag twee nieuwe producten van VTech die natuurlijk samen ook prima te combineren zijn. Net als mama tijdens het lezen van een boek een kopje thee drinken is natuurlijk helemaal gaaf! Tijd voor een theekransje dus met tante Jet theeset en een tweetalig boek van Vtech! 

Net als mama

Wacht jij na school de kinderen op met een kopje thee en een koekje? Of drink je zelf lekker een kopje thee en lees je daarbij ontspannen een boek of tijdschrift? Dat willen kinderen natuurlijk ook! Grote mensen nadoen is voor kinderen met stip op 1 de leukste bezigheid die er is. Met het nieuwe speelgoed van Vtech is het geen probleem om net als mama een theekransje te organiseren en te lezen in een goed boek waarbij ze stiekem ook nog eens 2 talen leren. Tante Jet theeset is zelfs leuker dan mama haar theeset.

Tante Jet Theeset

Tante Jet theeset voor grote meiden

Dochterlief was vandaag op de verjaardag van mijn moeder superschattig in de weer met haar stenen theeserviesje. Met haar 5,5 jaar is ze wat te oud voor dit nieuwe speelgoed van VTech maar absoluut niet minder serieus bezig als peuters kunnen doen met het nadoen spel.

theeservies

Met volle overtuiging werd er thee ingeschonken en uitgeserveerd. Het schoteltje diende niet onder het theekopje ( dat heeft mama ook nooit met haar thee) nee daar moest wat lekkers en gezonds op. Mijn moeder opperde wat dingen als rozijnen, banaan, druif, kroepoek. Maar nee het moest hagelslag zijn. Ach ja de logica van een kind is soms wat ver te zoeken he.

Bij het inschenken werd er natuurlijk gemorst. Gelukkig zaten we buiten in het heerlijke weer, dus dat maakte niet uit.  Mijn broer zei nog ohw ja dan moet de pink omhoog toch! Ohw ze genoot er zo van dat de grote mensen allemaal meededen met haar echte theeserviesje met echte thee erin. Zelf dronk ze het ene kopje na het andere kopje leeg en vroeg steeds om meer thee. Ja voor kleuters is het beter om een stenen theeserviesje te kopen, maar voor die peuters die ook mee willen spelen is het tijd voor een tante Jet theeset .

Tante Jet theeset

Tante Jet Theeset

Met magie wordt leren pas écht leuk. Precies om die reden komt VTech met Tante Jet Theeset, een theesetje dat terugpraat, zingt en van elk moment van de dag een feestje maakt! Tante Jet Theeset bestaat uit een theepot, twee theekopjes, vijf taartpunten en een etagère. De uitvoering is kleurrijk en stevig en voorzien van slimme techniek met twee speelstanden. Voor een high tea in je eentje, of met een vriendje of vriendinnetje.

Tante Jet Theeset heeft een magische theepot die spreekt en opdrachten geeft zodra haar deksel wordt gelicht. Ze kent woordjes, liedjes, cijfers, vormen en kleuren. Maar schenkt ook -zonder te knoeien- lekkere smaakjes. Perzikthee, aardbeienthee, citroenthee, bosbessenthee en appelthee, passend bij de vijf taartpunten op een chique etagère. High tea heeft klasse, toch? Ja ik zei al dat dat dit theekransje beter is dan mama haar saaie kop thee die niks terugzegt.

Tante Jet Theeset is bedacht en ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Dankzij het regelbare volume blijft spelen en leren aangenaam, ook voor de rest van het gezin. t elke dag feest met Tante Jet Theeset.

Tante Jet Theeset

Mijn eerste 100 woordjes tweetalig boek

100 woordjes van vtech

Steeds meer kleintjes worden tweetalig opgevoed. Met Mijn Eerste 100 Woordjes gaat dat nog speelser en makkelijker. Het is een ontdekkingsreis langs twaalf rijk geïllustreerde pagina’s. Kleurrijk en verrassend, met thema’s over etenswaren, dieren, kleuren, kleding, activiteiten, voertuigen, het menselijk lichaam en nog veel meer.

100 woordjes van vtech

De flexibele pagina’s bevatten druktoetsen voor optimale interactie en uitleg. In het Nederlands, maar zodra je de taalschakelaar omzet in het Engels! Met aantrekkelijke illustraties en geluiden is het een leerboek voor eindeloos speelplezier. Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Jou kind is uren zoet en leert het twee talen! Met een lekker kopje thee van tante Jet theeset erbij natuurlijk!

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.