Skip to Content

VTech verlanglijstje van je kind, een handige cadeaulijst

VTech, een naam die de meesten wel zullen kennen. Dit vrolijk gekleurde interactieve speelgoed gaat al vele generaties mee. Als volwassene kan je soms helemaal gek worden van de schreeuwerige kleuren en prikkels. Maar de kinderen vinden het geweldig. Tegenwoordig heb je heel veel keuze in het ruime assortiment. En geloof me.. het is echt een toevoeging voor je kind. Soms zijn juist prikkels wat ze nodig hebben. In deze blog van VTech op het verlanglijstje bespreek ik alle leeftijden van kinderen en geef daar dan tips. Veel speelgoed groeit ook mee en overlapt met andere leeftijden. Dus kijk vooral ook bij verschillende leeftijden.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

VTech 1 jaar – 2 jaar

Ik begin met de leeftijd van 0-2 jaar voor VTech op het verlanglijstje. In deze 2 jaar gebeurd heel erg veel. Misschien wel de grootste mijlpalen en ontwikkelingen. Voor een pasgeboren baby koop je vooral rustig speelgoed maar een half jaar later hebben ze echt al meer behoefte aan interactie. Liedjes, lichtjes en vrolijke kleurtjes. Ook beginnen ze rond de 8 maanden echt met optrekken en stappen, daarvoor is er ook goed passend speelgoed. Een 2 jarige heeft de fijn motorische handelingen al wat beter onder controle. Maar het fijne is dat VTech speelgoed mee kan groeien. Waar eerst de lichtjes en geluidjes al voldoende zijn, zo leuk is het als er opeens de interactie ontdekt wordt!

Nieuw van VTech 1 jaar en 2 jaar:

Kijk beneden in de diverse lijst op klik op de link voor nog meer VTech baby speelgoed of kijk hier voor badspeeltjes van VTech.

Meer verlanglijstje tips nodig in deze leeftijd?

VTech speelgoed 2 jaar tot 4 jaar

Lopen, klimmen, springen en ontdekken kunnen kinderen als de beste nu. De drang tot prikkels, leren en ervaren is groot. De interactie is nu meer dan alleen lichtjes en geluidjes, nee ze beginnen actie-reactie te snappen. Het speelgoed is nu ook fijn als onderdeel van de voorbereiding tot de basisschool. Leren tellen, vormen, kleuren en dat allemaal op speelse wijze. VTech op het verlanglijstje van 2 tot 4 jaar kan dus ook niet ontbreken! Een immens populaire speelgoed serie zijn de VTech toet toet en zoef zoef items. Ik voeg hieronder enkele toe maar klik vooral op de linkjes voor nog meer. Zoals VTech preschool speelgoed en Bla Bla Blocks.

Meer inspiratie nodig als cadeau 2 of 3 jaar?

VTech 4 jaar en 5 jaar verlanglijstje

VTech verlanglijstje

In deze leeftijd zien we onze kinderen veranderen van de magische denkers in de wat serieuze en kritische kijkers. Fantasie is nog steeds aanwezig en groot, dus speelgoed mag nog lekker speels zijn. Maar tegelijk zijn ze “groot”, ze gaan immers naar de kleuterklas van school. Het speelgoed is dan voor deze leeftijd ook speels maar begint al wat minder kinderachtig te worden. VTech op het verlanglijstje voor 4 tot 6 jaar. Het VTech Magibook is nu interessant. Ik deel enkele onderdelen maar klik op de link voor meer. Ook van de VTech vrolijke vriendjes deel ik iets maar er is zoveel meer. De vrolijke vriendjes hebben soms interactie maar kan ook zelf fantasievol meegespeeld worden. Ook is het rollenspel en ‘zorgen voor’ nu een mooi onderdeel van het spel. Vtech Little Love sluit hier mooi bij aan.

Lees hier meer over de VTech Frozen II producten

Meer verlanglijstje inspiratie nodig?

kidizoom blauw

VTech Verlanglijstje 6-12 jaar

VTech verlanglijstje

Ik maak even een sprong nu met de leeftijd. Dit omdat onderstaand speelgoed een ruime marge heeft. Het wisselt heel erg per kind natuurlijk. Maar de behoefte tot serieuzer speelgoed begint vanaf 6 jaar zeker te komen. School is niet meer nieuw en spannend en de drang om geaccepteerd te worden begint te groeien. Je zult nu ook vaker te maken krijgen dat bepaalde populaire items veel gevraagd gaan worden. Denk daarbij aan robots en camera’s. Zeker in ons digitale tijdperk willen onze kinderen graag zelf aan de slag met fotografie en vloggen. Vtech speelt daar mooi op in. Er is bijvoorbeeld de VTech Junior Gadgets lijn. Genoeg leuks weer voor op het VTech verlanglijstje.

Lees hier de review van de Kidi Smart Glow Art

Vtech kindercamera

Meer verlanglijstje inspiratie nodig?

VTech verlanglijstje voor 0-12 jaar

Zoals jullie zien is er genoeg te krijgen en te vragen op je VTech verlanglijstje. Vaak hebben ze een roze en blauwe uitvoering van dingen en soms nog een witte of paarse. Ik heb een selectie gemaakt en je kan op de linkjes klikken voor de aparte lijnen die ze hebben. Mijn ervaring is dat het vaak stevige kwaliteit is. Kijk vooral goed naar je eigen kind en wat past bij zijn of haar ontwikkeling. Mijn dochter van 20 maanden vind de ijscokar bijvoorbeeld al tof en speelt hier goed mee. Mijn oudste dochter van 6 heeft de Kidizoom camera en is er helemaal gek van. Wel even wennen omdat het bijvoorbeeld geen touchscreen is en er echte camera opties opzitten. Maar die uitdaging maakt het juist ook leuk. Wat zet jij op je cadeaulijstje?

VTech verlanglijstje
Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.